Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
140.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scorpion_tr haklısın karıştırmış olabilirim, sürekli iki telefon ile uğraştığımdan karıştırmam biraz normal bu durumda fakat söylediğim olayın telefonda olmayışıda benim için eksi bir yön olarak yerini aldı, alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor, aslında alışkanlık demeyelimde kısa yollar varken uzun yol ve eksiklikler hemen göze çarpıyor.
  • Ben ilkini iade edip ikinciyi aldığımdan beri gayet memnunum, Allah bozmasın. Bu telefonun en kötü yanı bence ekran jelatinin üzerini saçma sapan şeylerle doldurmuş olmaları sebebiyle koruyucuyu telefonu alır almaz sökmek zorunda kalmanız. Normalde çıkarmam yani kendi çıkana kadar. Telefonculara da sordum hiçbir yerde yok. Bir tek Gittigidiyor'da var onun da kargosu jelatinden pahalıya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

quote:

Orijinalden alıntı: denizzz01

telefon daha yeni aldım. telefonla ilgili tema oyun vs. nerden bulabiliriz.

Tema yok ama 4. sayfanın başında bir link paylaştım, orada bayağı oyun var, birçoğu çalışıyor, ben hala hepsine bakamadım, arada canım sıkıldıkça kurup deniyorum. Bazıları güzel.

Klimt, oyun kurulumu hakkında biraz bilgi verirmisin. bir türlü kurmayı beceremedim. ya indirilen jar dosyası geçersiz diyor, yada jad dosyasını tanımıyor. Birde rica etsem o oyunlarıwww.fileserve.com adresine yükleyebilirmisin. Kullanıcılar için iyi bir kaynak olur.

• Bilgisayardan da attım başka telefonlardan da. 3.2mp kadar rahat açıyor sonrasında canı isterse açıyor :)

Bence telefonda bir eksiklik var, tuş kilidi kapalıyken hızla şarkı değiştirmek için ses açıp kapama düğmelerine uzunca basmak yeterli olmalıydı.SE'de durum böyle ve çok pratik.Büyük eksiklik. Ayrıca müzik listesinde karışık çal dediğinizde bir önceki parçaya dönme gibi bir imkan yok,geri de gelseniz farklı bir parça açıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kmlctnky

telefonuna hiç bilgisayardan resim atan olmadı mı ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum anlamadım attığım resimler telefonda açılmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnR -- 9 Şubat 2011; 0:16:41 >
    Gigabyte g24F
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Bilgisayardan da attım başka telefonlardan da. 3.2mp kadar rahat açıyor sonrasında canı isterse açıyor :)

Bence telefonda bir eksiklik var, tuş kilidi kapalıyken hızla şarkı değiştirmek için ses açıp kapama düğmelerine uzunca basmak yeterli olmalıydı.SE'de durum böyle ve çok pratik.Büyük eksiklik. Ayrıca müzik listesinde karışık çal dediğinizde bir önceki parçaya dönme gibi bir imkan yok,geri de gelseniz farklı bir parça açıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kmlctnky

telefonuna hiç bilgisayardan resim atan olmadı mı ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum anlamadım attığım resimler telefonda açılmıyor...

teşekkür ederim benim attığım resimler 3.2 den büyük ondan açmadı demekki...

• Radyo sorununa bir çözüm bulabilen oldumu aceba ?
    Günde 8-10 saat radyo dinliyorum ses kalitesi çok kötü , daha önceden SE K750 kullanıyordum o radyo konusunda çok daha başarılıydı

Fenerbahçe
  • arkadaslar bende 4-5 gündür kullanıyorum bu telefonu 2 gündür canımı sıkan durumlar olmaya basladı..uzun konusmalarımda yani 3-4 dk üzeri konusmalarda tel kesiliyorr. bi bakıyorum kapanıyor kendi kendine ve kendi kendine pin sormadan acılıyor..boyle bi sorun yasayan var mı acaba napmalıyım..

Fenerbahçe
  • Radyo herkeste aynı sanırım. İşin garibi yabancı forumlarda bu konuda bir başlık bulamamam. Bir tek bizim ülkede mi problem var?

quote:

Orijinalden alıntı: desperado55441

arkadaslar bende 4-5 gündür kullanıyorum bu telefonu 2 gündür canımı sıkan durumlar olmaya basladı..uzun konusmalarımda yani 3-4 dk üzeri konusmalarda tel kesiliyorr. bi bakıyorum kapanıyor kendi kendine ve kendi kendine pin sormadan acılıyor..boyle bi sorun yasayan var mı acaba napmalıyım..
    Gigabyte g24F
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Var o sorun bende de ama sadece telefonun çekmedi yerlerde oluyor mesela Cevahir alt katta NoteBook adlı dükandayken 3 kere üst üste yaptı :) yangın merdivenine yaklaşmak zorunda kaldım :)
    Çok umursamadım bu sorunu.

quote:

arkadaslar bende 4-5 gündür kullanıyorum bu telefonu 2 gündür canımı sıkan durumlar olmaya basladı..uzun konusmalarımda yani 3-4 dk üzeri konusmalarda tel kesiliyorr. bi bakıyorum kapanıyor kendi kendine ve kendi kendine pin sormadan acılıyor..boyle bi sorun yasayan var mı acaba napmalıyım..

ya benim sadece tel görüsmem kesilmiyor telefon kapanıyor tekrar acılıyor pin kodu sormadan reset atıyo gibi..seninkide aynen bolye mı oluyor

• quote:

İlk günlerde bende de oluyordu, konuşurken değil de, arama yapmaya çalıştığım zaman, reset attığı oluyordu, ama sonra kesildi, olmadı bir daha.

Ama benim bir sorunum var. Bilgisayara bağlamak için Microusb kablosu aldım. Sitesinden Kies 2.0 yazılımını indirip kurdum. Bilgisayar Windows 7 64-bit. Makinayı takdığımda aygıtı bir güzel buldu. Kies ile içindeki kayıtlarıda görebildim. Fakat bir sonraki takışımda Windows Mavi ekran verdi. "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" hata mesajı ve 0x0000003B Hata kodu veriyor. Ne yaptımsa başaramadım. USB Driver yazılımı 1.32.000 gözüküyor. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Çözümü varmıdır?

Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: sty

Bende bu modeli çok inceleyip sonunda aldım.

Ama benim bir sorunum var. Bilgisayara bağlamak için Microusb kablosu aldım. Sitesinden Kies 2.0 yazılımını indirip kurdum. Bilgisayar Windows 7 64-bit. Makinayı takdığımda aygıtı bir güzel buldu. Kies ile içindeki kayıtlarıda görebildim. Fakat bir sonraki takışımda Windows Mavi ekran verdi. "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" hata mesajı ve 0x0000003B Hata kodu veriyor. Ne yaptımsa başaramadım. USB Driver yazılımı 1.32.000 gözüküyor. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Çözümü varmıdır?

Teşekkürler...

Ben de henüz denemedim Win7 64bitte, KiEs çok da kullanışlı gelmedi açıkçası, ama biraz araştırma yaptım genelde sorunu yaşayan var hatta sizin yabancı bir forumdaki sorunuzu da gördüm, başka bir forumda da şöyle bir çözüm buldum ama bilmem işe yarar mı?

"Hello everybody!
    I've just solved a similar issue with Kies - it works fine under Windows 7 ONLY UNDER ADMINISTRATOR RIGHTS! Just set "Launch with administrator rights" at Compatibility tab of the Kies shortcut properties, and everything is OK!"

(Programı yönetici olarak çalıştırmak sorunu çözer mi?)

• quote:

Orijinalden alıntı: canned

Radyo herkeste aynı sanırım. İşin garibi yabancı forumlarda bu konuda bir başlık bulamamam. Bir tek bizim ülkede mi problem var?

o zaman radyoyu bir tek biz dinliyoruz yada telefonun türkçe yazılımda bir problem var.
    başka yazılım yükleme şansımız varmı aceba ben ingilizce kullanmaya razıyım

Fenerbahçe
  • Radyo sorunu şuradan mail atalım arkadaslar, yeni yazılım varmı yokmu onuda öğreniriz

https://contactus.samsung.com/customer/contactus/formmail/mail/MailQuestionProduct.jsp?SITE_ID=45
  • @Scorpion_tr, modeli seçmekte zorlandım ben yalnız. Bizim telefonun modeli GT-C3303K fakat birden fazla aynı modelden gözüküyor. Parantez içinde farklı bir şeyler yazıyor. Cihtur, Siktur falan. Ne anlama geliyor çözemedim.

FujiFilm Av100'den kapışma anı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnR -- 12 Şubat 2011; 16:22:41 >
    Gigabyte g24F

• quote:

Orijinalden alıntı: canned

@Scorpion_tr, modeli seçmekte zorlandım ben yalnız. Bizim telefonun modeli GT-C3303K fakat birden fazla aynı modelden gözüküyor. Parantez içinde farklı bir şeyler yazıyor. Cihtur, Siktur falan. Ne anlama geliyor çözemedim.

Ben herhangi birini seçtim mesajımı yazdım yolladım , sonuçta problem herkeste var seç birini sende yolla üstad

Fenerbahçe
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.