Şimdi Ara

SAMSUNG C32HG70-C27HG70 vs LG 27GL850 [mini karşılaştırma] | [VA-IPS-TN-32-27-curved-flat] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung odyssey g7 gelecek hocam, hem 27inc hem 32inc olarak. Chg70 in üst versiyonu. Onu bekleyebilirsiniz.
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    anladım onun özellikleri de bayağı cezbetti beni Fiyatı acaba ne kadar olur beklemeye gerek var mı bilmiyorum.
    Yarın Vatan Bilgisayrda LG 32GK850F modelini incelemeyi düşünüyordum. İzmit'te stokta LG varmış 32" olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

Şu an Asus 27" PB278Q 2k monitör kullanıyorum 60hz olduğundan 144hz bir monitöre geçmek istiyorum. 27" bile artık küçük gelmeye başladı. Masaüstü kullanımda yetmeyebiliyor. 32" aynı çözünürlükte olacak ama en azından oyunları büyük oynamak hoşuma gidebilir. Yakın zamanda çıkacak 32" monitör var mı acaba. Dediğiniz gibi çok alternatif yok 32" kısmında. Samsung CHG70'a geçmeyi düşünüyordum.
    Yukarıdaki yorumlarımı okuduğunuz zaman sizin durumunuzda olan arkadaşlar için de yol gösterici kısımları görebilirsiniz.
  • Artik yastanmidir nedir parlak monitorler cok yoruyor gözlerimi, yeni nesil konsollarin cikisi ile birlikte farkli monitor modelleri bekliyorum firmalardan 4k'da yayginlastikca seceneklerde articaktir acikcasi yayinci oldugum icin uzun zamandir hdmi in ve out'a sahip bir gaming monitor bekliyorum ama hala cikaran olmadi benq haric onlarda 24 inclik modeli cikartip saldirlar hdmiout olayini :))) en az 27 inc yada 32 olmaliki degisiyim monitoru ama bir daha asla ve asla samsung ürünü almiycam ne akilli tvlerinde is var nede monitorlerinde agzim yandi ikisindede :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    Rica ederim.

• Chg27 var bende çok memnunum. Işık sızması minimal. Ölü piksel yok

Inverse ghosting sadece freesync ultimate da oluyor. Onu açmıyorum ben. Faster da kullanıyorum ekranı sıfır ghosting.

60hzde açarsanız hertürlü ghosting var.

1025 ile bitiyor firmware yanlış hatırlamıyorsam.

32 inç ile oyun oynanmaz diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.