Şimdi Ara

Samsung C260 2015 takvimi yok eklenebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bizler akıllı telefonları rahat rahat kullanıyoruz ama yaşı biraz ileri olanlar maalesef pek tercih etmiyorlar.

    Evimiz de bir tane samsung Samsung C260 bulunmakta ve bunun tarihi 2014 den sonrasına gitmiyor. Takvimde en son 2014 31 aralık var. Telefonun tarihi de 2 ocak 2015 göstermesine rağmen değiştirmek istediğimde hata veriyor.

    Acaba bunun bir yolu var mı ?



    edit:


    Telefon 2 ocak 2015 gösterirken takvim ilerlemiyordu. Bataryayı çıkarttım taktım. Şimdi artık hiç bir şekilde ayarlanmıyor 02.01.2015 yazıyorsunuz yanlış kayıt diyor. Samsung 'un vizyonu işte 7 senelik telefon yapmış. Takvim 2007 den başlıyor 2014 'e gidiyor. Bari yıl başı günü patlayıp infilak edeydi böyle aptal şey mi olur ya ilk defa görüyorum vallahi kısıtlı takvim olayını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Ocak 2015; 1:06:38 >







  • Aynı durum bizde de var, çözüm bulabildiniz mi?
  • salihkul84 S kullanıcısına yanıt
    Çözümü yok hocam. Bozduğum tarihi de saati 23:59 yaparak 2 ocak'a tekrar aldım o gün Telefonun kendi tarihi normal olarak ilerliyor o da sanırım kodlamasından kaynaklı sürekli +1 olarak arttığı için. Ama takvim olarak 2014 den sonrasını koymamışlar bakamıyorsunuz. Takvim olarak telefon çöp yani yazılımsal çözümde yoktur sanmıyorum bağlantı kablosu bile yok artık :D
  • validenin telefonu da öyle. yanlış kayıt uyarısı veriyor . çözebilen var mı acaba ?
  • Annemin Sgh-x210'da da aynı durum var.
    Bahse varım 3310 bile ilerlemiştir. Ne saçma telefon almışız.
  • nemesis53 N kullanıcısına yanıt
    (samsung c260 takvim çözümü) herkese merhaba, benim anneminde samsung c260 telefonu var, onunda 2015 takvimi yok, fakat ben türk zekamı kullanarak 2015 yılının takvimini (2009 olarak ayarladım), bu sene sonuna kadar bütün günler , tarihler 2015 inki ile aynı, en azından ekrana bakınca gününü şaşırmaz, pratik çözüm diğer yıllar içinde aynı taktik yapılır, fakat şubat ayı bazen ii bozuyor ama genede ayarlanır biraz zamanınızı alır saygılarımla @nemesis53 @nemesis53
  • volkan usta V kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun için samsung destek hattını aradım, yaklaşık telefonda 5 dk bekletip bana verdikleri cevap " 2015 takvimi için yazılım yok" oldu.
    Ben de kendilerine "bunu zaten biliyorum, çözümü nedir?" diye sorduğumda "maalesef bir çözüm sunamıyoruz" diye bir cevap verdiler ki bugün itibariyle samsung bedava verse birşey almam.
    Danışma hattındaki görevliye sikayet formu oluşturun diyorum burdan yapamayız webden doldurmanız lazım diyorlar, webe girip form doldurdum en azından takvimi 5 - 6 yıl sonra geçersiz olacak tarihi çalışmayacak telefon sattıklarını yazılı olarak beyan etsinlerde ona göre hareket ederim.
  • Musteri hizmetlerinden gelen asagida, dalga gecer gibi bir mesaj yazmislar sanki ben onlara geri bildirim yapmak icin mail atmisim gibi?!! Ben sorunuma cozum bulup urunlerine sahip cikmalarini isterken onlarin verdigi cevaba bakin

    Kullanmış olduğunuz SGH-C260 model cihazınızın takvim özelliği 2015 tarihine kadar uyarlanmıştır. Cihaz üzerinde sağlanabilecek menüsel farklı bir ayar bulunmamaktadır.

    Tarafımıza iletmiş olduğunuz şikayetiniz yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Konu ile ilgili, geri bildirimlerinizi hizmetlerimizi iyileştirmek için kullanacağımızı belirtmek isteriz.

    İlginiz için teşekkür ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firstmask

    Musteri hizmetlerinden gelen asagida, dalga gecer gibi bir mesaj yazmislar sanki ben onlara geri bildirim yapmak icin mail atmisim gibi?!! Ben sorunuma cozum bulup urunlerine sahip cikmalarini isterken onlarin verdigi cevaba bakin

    Kullanmış olduğunuz SGH-C260 model cihazınızın takvim özelliği 2015 tarihine kadar uyarlanmıştır. Cihaz üzerinde sağlanabilecek menüsel farklı bir ayar bulunmamaktadır.

    Tarafımıza iletmiş olduğunuz şikayetiniz yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Konu ile ilgili, geri bildirimlerinizi hizmetlerimizi iyileştirmek için kullanacağımızı belirtmek isteriz.

    İlginiz için teşekkür ederiz.

    Ya hocam ne anlar onlar çözümden destekten. Sokaktaki adamı koyuyorlar oraya işte, maili teknik birime gösterir bak böyle böyle der onlar da olmaz kardeşim öyle bir şey uğraşamayız bununla derler ve sonra bu cevabı sallar gönderir.

    "Konu ile ilgili, geri bildirimlerinizi hizmetlerimizi iyileştirmek için kullanacağımızı belirtmek isteriz. " puhaha en çokta buna güldüm. Hangi hizmeti iyileştireceklerse artık




  • Bence bunlar musteriyle dalga geciyorlar. Dedigim gibi bu markadan cop bile almam aldirmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hihi bende bugun kullanayım dedim tarih harbiden 2015 i kabul etmio 31.12.2014 yaptım 01.01.2015 e geçti ama 2 olmuo :D samsung bile inanmamış telefonun bu kadar uzun kullanılacağına :D:D:D:D:D bende 2009 da kullanıyorum günler aynı :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u9ur10 -- 18 Ekim 2015; 13:23:44 >
  • Bu telefondan yıllar önce bende de vardı, bozuldu, attım.
    Takvim 2015'e kadar olduğu için, sonrasında ne olacak diye merak ederdim.
  • Bugünden bildiriyorum, 2014 son
  • samsung'a saydırıp sonra gidip s10 almak

    bu c260 güzel telefondu ya ama bozuldu zaten, annem artık benim eski G5'i kullanıyor ben samsung'a geçtim. Artık takvim değil 2 seneden sonra güncelleme alamıyoruz
  • Samung'un şanlı tarihi için horting.


    Çözüm bulan var mı?  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.