Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
762.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HERONWARS

İngiltere ' yi seç hepsi aktif olur

ingiltere seçtikten sonra frekans ayarlarını 121000-530000khz modulasyon 256QAM ve 6900 hız seçilince tekrar çıktı..
    tesekkurler
  • Ya bu samsun harbiden gerizekalı arkadaşlar adamlar sitede firmware sayfasında bakın ilk 29 Sep, 2010 da yani T-CHL7DEUC-3001.1'i yayınlamış görünüyor zaten altınada !! You should upgrade 3000.2 version (Step1) before upgrading it. diye yazmışlar :D ülen zaten T-CHL7DEUC-3000.2 versiyonu 05 Oct, 2010'da çıkmış yani yanında öyle yazıyor dosya isimleri de ayrı bir komedi T-CHL7DEUC_3000.2_Step1 veT-CHL7DEUC_3001.1_Step2 diye burada en son olması gereken yazılım 3001.1 olandır 3000.2'yi yükleyip sonra 3001.1' gerekmektedir ama her şeyi yanlış yazmışlar milleti dumur ettiler helal olsun valla

• Selamlar...Arkadaşlar forumu okudum ama kaçırdım mı bilmiyorum bu T-CHL7DEUC_3001.1_Step2 güncellemesinde neleri iyileştirmişler bilen birileri var mı? Paylaşırsanız sevinirim.Sevgiler...
  • Yukarıda yazdığım gibi sorunsuz yükledim ama altyazılar gene bit kadar ve sadece beyaz dts falan yok zaten gene aynı görüntü sanki daha iyi gibi bir de mkv dosyaları vardı açılmayan onlar açılıyor bazılarında yine ses çıkmayabiliyor compress mevzusundan dolayı neyse dark minimania ile izliyoruz artık uğraşamam bunların derdi tasası ile...

Orijinalden alıntı: guarding

Selamlar...Arkadaşlar forumu okudum ama kaçırdım mı bilmiyorum bu T-CHL7DEUC_3001.1_Step2 güncellemesinde neleri iyileştirmişler bilen birileri var mı? Paylaşırsanız sevinirim.Sevgiler...

bu yeni yazılımı yükledim görüntü daha iyi gibi geldi yazılım menüsü değişmiş bide önceki menü yazılarında varmıydı tam hatırlamıyorum yeni yazılım la menüler harektli olmuş
    Samsung PDP var bende ve bir buzzzz diye bir ses çıkarıyor bazen özellikle akşamları çok can sıkıyor. araştırdığım kadarı ile kronik bir problem fakat bu konu ile ilgili kesin bir çözüm bulamadım. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var ise paylaşırsa çok sevinirim.
  • Dostlarımdan bilen varsa samsung 40b653 lcd ön panelinde kırmızı bır işık vardır samsung yazan yerde esteik açıdan tv kapandığında falan güzel bir aydınlatma yapar...işte o işik bende yanmıyor acaba ayarlardan mı kapattım yoksa o lamba off duruma mı geçti...bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim....herkeze selamlar iyi seyirler.

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Arkadaşlar ben bu tvyi almadan önce bayağı araştırmıştım.Tv nin alt kısmında bulunan eğimli yerde kırmızı bir bölge var.Kırmızı ışık yanıyordu sanırım orası.Bunu nasıl aktifleştirebiliriz?Şimdiden teşekkürler

evet bende çok merak ediyorum nasıl aktifleştiriyoruz?
    [/quote
    Dostlarımdan işte bu konuda yardım istiyorum....daha önce arkadaşlarım sormuş ve cevap alamamışlar ve şansımı bir kerede ben deniyorum.
    sanırım yazılım güncellemesi işle bu problem ortadan kalkacaktır.
    dediğim gibi aldığımdan beri güncelleme yapmadım. üzerindeki yazılım 2009/09/30_002005
    hangi güncellemeyi yapmalıyım?

Probleminizin tv'nin se versiyonu ile ilgisi yok. Disaridan bagladiginiz media player ile tv'nin kendi player'i TV icin farkli goruntu kaynaklari. TV her kaynak icin farkli goruntu modu secebiliyor, bu bir hata degil, iyi bir ozellik. Ornegin siz harici media player'inizi HDMI ile bagladiniz ve TV'de bu kaynak icin goruntu modunu sectiniz. Uydu aliciyi da scart ile bagladiniz ve goruntu modu olarak standart sectiniz. TV bunlari kaydediyor. Tabi her goruntu modu icin de farkli 100 Hz ayari yapiliyor.

Kisaca, tv'nin kendi media player'i icin gozunuze hos gelen goruntu modunu secin, o modda 100 hz ayarlari ile oynayin. Hosunuza giden bir ayar bulabilirsiniz. Tavsiyem 100 hz menusunde "custom" secilip blur icin 8-9, judder icin 5-6 gibi degerler vermektir.
  • Yanlis bilmiyorsam eski versiyona donemezsiniz. Bir versiyondan sonra (tam hatirlamiyorum ama birkac versiyon onceydi) Samsung yazilima bir koruma koydu. Yazilim guncellemeleri sadece ileri versiyonlara yapilabiliyor, eski versiyonu kabul etmiyor.
  • arkadaşlar benim sorunuma yardımcı olursanız sevinirim benim tv bazı filimleri açmıyor formatları BDRİP-DİVX dikkat ettim bu formattaki filimleri açmıyor desteklenmeyen video veya kaydedilmemiş video yazıyor ne yapabilirim teşekkürler

Orijinalden alıntı: Q_mes

merhabalar,
    pc için wireless adaptör ararken hburada daki yorumlarda "Edimax EW7711UTn 150Mbps wireless adapter" için birisi samsung b serisi tv de kullandığını yazmış.
    acaba arkdaş hackleyerek mi kullanmış yoksa samsung tv ler bu model adaptörleri tanıyor mu. deneyen var mı acaba...

bu konuda bir yorum yapıldı mı????

Orijinalden alıntı: casperman59

Bu bilgisayar ekranlarında kullandığımız hareketli ekran koruyucuları ( Balık Akvaryumu gibi ) 32 B651 LCd tv de kullanamazmıyız... teşekkürler...

Bunu bende merak ediyorum. Samsung Türkiye destek sayfasında sormak lazım bunu. Ancak o akvaryum ekran koruyucusunu tv'ye kurulur mu? Bundan emin değilim. İçeisindeki kendi ekran koruyucusunu incelemek lazım. Bilen arkadaşlar varsa buradan yazarlar.

Benim asıl merak ettiğim Türkçe sitede bulunan yazılım güncellemeleri İngilizce eğer bunları yüklersek TV menüleri değişir mi? El kitapçığını daha okumadım şuan bu konuyu araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 15 Ekim 2010; 12:33:10 >

Dünyada bilgiden daha aziz ne var? | Yusuf Has Hacib
    Derbentcioğlu
  • merhaba arkadaslar.. bişey sormak istiyorum.. gecen sene b 650 lcv tv aldım.. fakat aldığımdan beri kanallar arası geçişlerde veya decoderin sesini kapattığımda tv den bi cızırtı geliyo.. tv nin seside 25 30 larda.. bu normal mi yoksa benim tv mi anormal?

LE46B650T2PXZG modeline sahip arkadaşlar yeni yazılım bulabildiler mi? Buldularsa paylaşırlarsa çok memnun olurum.

Herkese şimdiden teşekkürler.

Dünyada bilgiden daha aziz ne var? | Yusuf Has Hacib
    Derbentcioğlu
  • Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum.Epey bir zamandırda modifeli yazılımı kullanıyorum.40B651 tv ve 500+1000 gb lik iki adet seagate harici usb hdd dem var.Bir haftadır hdd den video oynattığım zaman video belirli bir süre oynuyor ve aniden görüntüyü kesip uydu alıcısına dönüyor.Başlarda pek umursamadım ama sık sık yapmaya başladım.Yeni yazılım yüklersem modifeli yazılımı kullanamayacağım.Büyük yeşil altyazı ve 4:3 görüntüyü tam ekran izleme tvim için tarih olur.Böyle bir sorun yaşayan var mı?Lütfen acil tarafından yardım:(

Arkadaşlar yeni sürüm yazılımı yüklersem eski modifeli yazılımı tekrar yükleyebilirmiyim?Veya bu yazılım modife ediliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 16 Ekim 2010; 16:38:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.