Şimdi Ara

Samsung ATIV One DP700A7D-X02TR Core i7 3770T 8GB 1TB (1GB) Windows8 27

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung ATIV One DP700A7D-X02TR Core i7 3770T 8GB 1TB (1GB) Windows8 27" Dokunmatik All-in-One
    Cihazın teknik özelliklerini öğrenmek için şu linke girip aşağıya doğru inerseniz bulabilirsiniz, elimdeki cihaz ile linkteki cihaz aynıdır :http://www.hepsiburada.com/samsung-ativ-one-dp700a7d-x02tr-core-i7-3770t-8gb-1tb-1gb-windows8-27-dokunmatik-all-in-one-bilgisayar-pm-bd303529

Cihazı 3 sene önce aldım. Temiz cihazdır çizik falan yok. All in one dur (yani bilmeyenler için monitor + kasa gibi düşünün) Arma 3 ten tut gta 5 e kadar oyunlar oynadım gayet iyiydi. Şu aralar girmiyorum bilgisayara kenarda duracağına satmak istedim. 2.600 TL fiyatıdır. Ürün şuan satılmıyor arkadaşlar. Ve şuan ki dolar kuruna göre çok çok çok iyi bir fiyata sahip. Özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.