Şimdi Ara

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S0ATR NOTEBOOK 799TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vala yegene aldım ama kendime alıyormuşcasına sevindim ,
    gaz maz bi tarafada , işin gerçeği dandik bir netbuk alsak aynı parayı verecektik ,, sonuçta süper ötesi bir cihaz alacak bütçe yok ama dedikleri kadar en azından sıfır bu özellikte bir cihaz daha muadilini bulamadım,, dvd sürücüsü varsın olmasın sonuçta hafif , harici olarakta sürücü boştaydı onla idare etsin ne gerek var dvd sürücü olmasına kim bu zamanda bunları kullanıyorki ??
    olmadı harici bir bluray yazıcı alınır bir iki sene sonra ucuzlayınca ohhh mis
    bir de mat ekran yansımasız çok baktık diğer ürünlere ve benzer firmaların cihazlarına ama samsungun görüntüsü onları tabiri caizse tokatlıyormuşş.. zaten samsungun görüntü teknolojilerindeki durumu da belli bence kazık yemeden alınası ve günlük kullanım için ideal sayılabilecek bir cihaz + oyun performasıda iyiymiş ... helal olsun be samsung diyorum.. bir androidli telefon bile 1500 tl yaa..verilen paralara bazen acıyorum neyse konuyu baltalamayayım
    herkese hayırlı olsun vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

vala yegene aldım ama kendime alıyormuşcasına sevindim ,
    gaz maz bi tarafada , işin gerçeği dandik bir netbuk alsak aynı parayı verecektik ,, sonuçta süper ötesi bir cihaz alacak bütçe yok ama dedikleri kadar en azından sıfır bu özellikte bir cihaz daha muadilini bulamadım,, dvd sürücüsü varsın olmasın sonuçta hafif , harici olarakta sürücü boştaydı onla idare etsin ne gerek var dvd sürücü olmasına kim bu zamanda bunları kullanıyorki ??
    olmadı harici bir bluray yazıcı alınır bir iki sene sonra ucuzlayınca ohhh mis
    bir de mat ekran yansımasız çok baktık diğer ürünlere ve benzer firmaların cihazlarına ama samsungun görüntüsü onları tabiri caizse tokatlıyormuşş.. zaten samsungun görüntü teknolojilerindeki durumu da belli bence kazık yemeden alınası ve günlük kullanım için ideal sayılabilecek bir cihaz + oyun performasıda iyiymiş ... helal olsun be samsung diyorum.. bir androidli telefon bile 1500 tl yaa..verilen paralara bazen acıyorum neyse konuyu baltalamayayım
    herkese hayırlı olsun vesselam

Bu cihaz dediğiniz oyunları belirttiğiniz ayarlarda çok rahat çalıştırır..Far Cry 3 ü dahi orta ayarlarda çalıştırıyor..Bu fiyata bu cihaz iyi seçim

• man utd kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yüreğime su serptin
    gelince testleri forumdaki arkadaşlarla yaparız neyini test edeceğiz ve nasıl test edeceğiz onuda bilmiyorum ya hayırlısı... iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 18 Temmuz 2013; 6:01:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FFAC63F0

teşekkürler yüreğime su serptin
    gelince testleri forumdaki arkadaşlarla yaparız neyini test edeceğiz ve nasıl test edeceğiz onuda bilmiyorum ya hayırlısı... iyi forumlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_77009690/tm.htm

bu başlık vardı zaten bunu yeni gördüm neyse ordan devam edin derim.. o daha önce açılan bir başlık ayrıca orda oyun sonuçlarınıda yazdım.. şimdi 749 tl ye düştü world e %10 var çok çok iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

http://forum.donanimhaber.com/m_77009690/tm.htm

bu başlık vardı zaten bunu yeni gördüm neyse ordan devam edin derim.. o daha önce açılan bir başlık ayrıca orda oyun sonuçlarınıda yazdım.. şimdi 749 tl ye düştü world e %10 var çok çok iyi fiyat.

Alıntıları Göster
    Ürün tükendi, 749 tl+wp mükemmel fırsattı gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Ürün tükendi, 749 tl+wp mükemmel fırsattı gerçekten..

Alıntıları Göster
    an itibariyle bitmemiş..

749 tl - %10 world puan

http://www.kliksa.com/urun/samsung-ativ-book-3-np370r5e-s0atr-notebook/901785619?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=260613&utm_term=&utm_content=

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

an itibariyle bitmemiş..

749 tl - %10 world puan

http://www.kliksa.com/urun/samsung-ativ-book-3-np370r5e-s0atr-notebook/901785619?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=260613&utm_term=&utm_content=

Alıntıları Göster
    Gayet güzel fiyat, güzel ürün valla. İşimi görürdü kartta yer olsaydı -.- İlerde de işlemciyi değiştirirdim, pili de aynı şekilde (eğer değiştirilebiliyorsa). Fıstık gibi makine olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Gayet güzel fiyat, güzel ürün valla. İşimi görürdü kartta yer olsaydı -.- İlerde de işlemciyi değiştirirdim, pili de aynı şekilde (eğer değiştirilebiliyorsa). Fıstık gibi makine olurdu.

Alıntıları Göster
    idare eder gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

an itibariyle bitmemiş..

749 tl - %10 world puan

Ben alırken atladım, avantajix %9 ödemeside var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

an itibariyle bitmemiş..

749 tl - %10 world puan

Ben alırken atladım, avantajix %9 ödemeside var.

Alıntıları Göster
    notebook da % 2.25 ödeme

• quote:

notebook da % 2.25 ödeme

Çok birşey kaçırmamışım. Teşekkürler.

• cd sürücü olsa düşünürdüm
    not.- sepete eklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 18 Temmuz 2013; 14:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

cd sürücü olsa düşünürdüm
    not.- sepete eklenmiyor
    siparişim onaylanmış ve faturalanmış smsi geldi merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 18 Temmuz 2013; 15:25:59 >
  • feiter kullanıcısına yanıt
    işlemciyi nasıl değiştiriyorsun dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FFAC63F0

işlemciyi nasıl değiştiriyorsun dostum?
    Caps Lock ışığı var mı?
    ayrıntı biraz ama önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Caps Lock ışığı var mı?

Alıntıları Göster
    Dün aldığım ürün geldi,
    HDMI var.
  • quote:

Caps Lock ışığı var mı?

ışık var ön tarata güç ışıklarının yanında
    bu ürünü aynı fiyata geçen hafta vatandan almıştım
    çok memnunum
    mat ekran olması çok iyi
    hızı yeterli
    pili normal kullanımda 4 saate yakın gidiyor
    ince ve hafif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 18 Temmuz 2013; 16:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

quote:

Caps Lock ışığı var mı?

ışık var ön tarata güç ışıklarının yanında
    bu ürünü aynı fiyata geçen hafta vatandan almıştım
    çok memnunum
    mat ekran olması çok iyi
    hızı yeterli
    pili normal kullanımda 4 saate yakın gidiyor
    ince ve hafif.

Alıntıları Göster
    kargom az önce geldi
    evet kutu hafifti
    henüz açmadım yeğene bayram hediyesi sonuçta onun gelmesini bekliyorum
    bir kaç pixel test yapıcaz bu test nasıl yapılıyor ??
    mat olması ve oyun oynatması tercihlerden biriydi
    detaylı resimleri bi ara eklerim gece yarısına doğru sanırım olur

• boylum kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun dostum vatandan kaça almıştınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 19 Temmuz 2013; 18:58:57 >
  • boylum kullanıcısına yanıt
    cihazı kutusundan çıkardık ama henuz ded pixel testini yapamadık yegen cihazı çok begendi dizaynına falan resimlerdeki gibi bitmiştik zaten gerçeği daha da güzeldi,
    izlenimlerim ve bazı denemelerimizden sonra bazı sorularımda olacak
    1- windowa 8 logosu var biz bunun yerine başka bir işletim sistemi kursak yeniden win 8 e nasıl geçeriz? lisans yok win 8 kurulum cd si yok sanırım teknosaki 1400 lük fiyatta lisans var ama bunda lisans yok sadece win8 bandrolu var.. bu durum ne anlama geliyor tam olarak ve win 8i silip yeniden nasıl kurabiliriz?
    2-kasa resimlerden gördüğümüz business işiydi kutudada renk secenekleri vardı yegen sleek silver modeli zaten çok güzelmiş dedi ordan +1
    3-tuş takımı gayet iyi sayılır +1
    4-ekranı ve dizaynını görünce ultrabook sandı yegen, bende ekrana baktım ultrabooklarda ekrana degince görüntü dağılması oluyor diye okumuştum bizdeki notebokta ekrana değince görüntüde dagılma olmuyor+1
    5-ekranı mat olmasını istiyorduk zaten ordanda +1
    6-usb çıkışlarına baktık usb 2.0larda sorun yok sadece 1.tblik 3.5lük diski tanımada epey zorlandı tanımasını beklemeden çıkardık neden olabilir onuda tam bilmiyorum -belki daha fazla beklmek lazmdı -1
    7-3.0 portunda az önceki 3.5luk diski tanımayan cihaz 6-7 saniyede tanıdı bu süper oldu +1
    8-3.0 portunda bu sefer 3.0lık 1 tblik diski 3 saniyede tanıdı +1
    9- aktarım hızı konusunda harici 2.5luk 3.0 hddden noteboka atılan dosya 34mb leri gördü saniyede bu aktarım hızı normalmi usb 3.0 portan ,3.0 olan porta??bana yavaş geldi...ama normal diyen arkadaşlarda oldu bu konuda kafam karıştı..
    10- ısınma diye bişey yok yaklaşık 2 saat falan bişiler denedik sadece cihazı kapatırken alttaki seri yerinin orda ılıklık oluştu süper bişi bu +1 +1
    11- vga bağlantıyı denemedim bi ara deneriz
    12- içindeki hitachi hddnin hızı sata kaç olduğunu bilmiyoruz cihaz şu anda gittiği içinde hddnin modelini yazmamıştık...
    13- ekran çaprazdan bile görüntüler izlenebiliyor bu da çok iyi +1
    14-oyun henuz deneyemedik ama bi kafeci arkadaş cihazı çok begendi ve özelliklerini görünce fiyatına göre bedava dedi:)) ki kolay kolay bişeye bedava demeyecek kadar bilgili bir arkadaştır kendisi:)
    15-ses gücü çokk yeterli ama bir altec lansing deil ama onuda aramıyorduk yurtta hayli hayli yeterli olur +1
    16- oldukça hafif yurtta dizüstü olarak kullanıldıgında hafif olduğu için ordanda bizden +1 aldı
    17--klavyede ışık varmış tuşlara baktık bulamadık nasıl aktive edicez ??
    18--hdmi girişten lcd tvde görüntü aktardık, süperdi, ama tvdeki görüntü çok daha renk tonu olarak güzeldi.. notbokktaki parlaklığı az da olsa kısmayı bulduk ama renk tonlaması hala soluk gibiydi...led ekran oldugu içinmi soluk?? yoksa driver güncelleştirmelerinden sonra düzelecekmi bu renk solukluğu ??

cihazdan çok memnun kaldık şu led ekranın solukluğunun sebebini bulamadık birde klavye ışığı yardım lütfen

edit: klavye ışığı diye bişi yokmuş yanlış bilgilendirme:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 22 Temmuz 2013; 2:24:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.