Şimdi Ara

Samsung AR5000 Serisi AR18HSFSC İnverter Klima 30 Günlük İnceleme ve Sürekli Güncelleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
9.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koraytok

2000 liraya bundan daha iyi bir klima varsa bilen yazsin bende ogreneyim.Ben isitmasindan ve kw saat olarak tuketiminden cok memnunum.Etrafimda ki sadece oldugum blokta 4 adet bu klimayi kullanan,lojman bolgesinde de onlarca var.Sorun duymadim.
    Sorun olur cozum olmazsa bende kotu derim ama cihaza degil servis ya da mus.hizmetlerine.
    Biz istiyoruz en ucuzu en iyisi olsun.Yok oyle birsey.Ama fiyat performans olarak memnunum hala...

2000 liraya yok ki bu klima fiyatı 2600 olmus
  • koraytok kullanıcısına yanıt
    Dış ünite delindiği zaman görürsünüz sizi iyiyi kötüyü. Çokmu az para 2000 tl. Birde zam yapmışlar. 2600 tl parayı verdikten sonra kral klima alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut usta35 M kullanıcısına yanıt
    Samsung ne yapsa yaranamıyor bizim millete.Buzdolabı alacam foruma danıştım,herkes uzak dur dedi.Durmadık gittik aldık 3 sene oldu bi şey yok.
    Şimdi diyeceğim şuki samsung firmasının ürettiği ürünlerde rakip firmaların her sektörde önüne geçmesi firmaları korkuttuğu için (sizi tenzih edelim)bence bu tip karalamalar yapılmaktadır.Yokmudur sorun eminim diğer firmalardan daha çoktur.
    Bana göre tek sorunu servistir.Zaten satıcılar kabul ediyor bunu.Çözümde bulmuşlar.
  • Buzdolabımı samsung aldım memnun kaldım. Bulaşık makinesi de samsung aldım ondan da memnun kaldım. Şimdi de klima mı samsung alacağım kim ne derse desin ben samsung ürünlerinden memnunum. Sormak istediğim 20 metrekare odaya 12000 yeterli olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: gangrel

Buzdolabımı samsung aldım memnun kaldım. Bulaşık makinesi de samsung aldım ondan da memnun kaldım. Şimdi de klima mı samsung alacağım kim ne derse desin ben samsung ürünlerinden memnunum. Sormak istediğim 20 metrekare odaya 12000 yeterli olur mu?

yahu akıllı olun, adam akıllı klıma alın. troll degılım ıstersen ıstedıgın sekılde foto gonderırım, şuan çalışıyor klıma, bence yetersız bı klıma. çalışıyor ama neye gore kıme gore..... üç nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Buzdolabımı samsung aldım memnun kaldım. Bulaşık makinesi de samsung aldım ondan da memnun kaldım. Şimdi de klima mı samsung alacağım kim ne derse desin ben samsung ürünlerinden memnunum. Sormak istediğim 20 metrekare odaya 12000 yeterli olur mu?

yahu akıllı olun, adam akıllı klıma alın. troll degılım ıstersen ıstedıgın sekılde foto gonderırım, şuan çalışıyor klıma, bence yetersız bı klıma. çalışıyor ama neye gore kıme gore..... üç nokta.

Arkadaşım ne önerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirkanim

quote:

quote:

Ben o sorunun cevabı değilim. Ne alayın diye sorma ! Ne almayayim de , ben de sana Samsung alma derim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o sorunun cevabı değilim. Ne alayın diye sorma ! Ne almayayim de , ben de sana Samsung alma derim

Ben de vestelden uzak durun derim. Klimaları klima değil, servis çalışanları toplama neyin ne olduğunu bilmiyorlar ( tabii ki de tüm servis çalışanlarını demiyorum.) Vestel klimayı iade edecem (Tüketici mahkeme ile) yerine samsung almayı düşünüyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de vestelden uzak durun derim. Klimaları klima değil, servis çalışanları toplama neyin ne olduğunu bilmiyorlar ( tabii ki de tüm servis çalışanlarını demiyorum.) Vestel klimayı iade edecem (Tüketici mahkeme ile) yerine samsung almayı düşünüyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aldıktan sonra da konu acarsin " yağmurdan kaçarken doluya tutuldum " diye (:

• Çoguda utandıgi icin konu acamaz. Muhahaha.

• quote:

20m2 odaya 12000btu yeterlidir.
    Kimseye gidin samsung alin demem.6 aydir kullaniyorum.3 ayini surekli 24 saat kullandim.Klimayla ilgili Problemim yok.Servis sans isi...
    Benim icin onemli olan oncelik isitma ve sogutmadaki elk.tuketimiydi.Mennunum.Diger ozellikleri cogu markadi ayni...

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,aynı ürünü bugun 2450 ye aldım ayarları biraz teferruatlı geldi 28 m2 alanı soğutmaya çalışıyorum cool mode mu auto mode mu önerirsiniz birde temizleme özelliği var bunu çalıştırmak işe yarıyor mu yarıyorsa ne sıklık da çalıştırmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

Arkadaşlar klimayı 21 gündür kullanıyorum.Klima salona takılı 24 saat çalışıyor.Salon 35m2+antre 10m2+mutfak 12m2 kapıları sürekli açık ve toplam alan 57 m2.Zemin-tavan arası 3metre(standartın dışında).Salonda 5 tek kanat geniş pencere ve balkon kapısı komple pimapen cam,mutfakta 2 tek kanat geniş pencere ve balkon kapısı komple pimapen cam var(camlar eski tip tek cam çift değil) Binada ısı yalıtımı yok.15 yıllık bina.Klima fan hızı genelde 2 kademede 25 dereceye ayarlı.Dış ortam 16 derece (8 aralık),suan dış ortam 8 derece(16 aralık) oda sıcaklığı salonda 25,mutfak ve antrede 24-23 arasında.Klima fan ağzının çıkış sıcaklığı suan 33 derece,ortam ısısı ve dış ortamın ısısına göre fan ağzının çıkış sıcaklığı yükseliyor.Gece-sabah arası ortalama 8 saat sadece salonu ısıtıyorum kapıyı kapatarak.

Klima dış komprasor fanı belli aralıklarla tamamen durup tekrar çalışıyor.İnverter klimalarda ısıtma konumundayken fanın durabileceğini öğrendim.

Klima borusunun geçtiği deliği beyaz ceresit akrilik mastikle doldurdum bugün(15 aralık) çok güzel oldu,tavsiye ederim.İçten ve dıştan 10 dak.almadı.

25 Kasım tarihinde elek.sayacı endeks değeri 8430 saat 08:00 civarı

25 Aralık tarihinde elek.sayacı endeks değeri 8949 saat 08:00 civarı

15 Aralık tarihinde elek.sayacı endeks değeri 8745 saat 08:00 civarı

21 günde evin toplam elektrik tüketimi 315kw

1 günde evin toplam elektrik tüketimi 15kw

0.62kw saatlik tüketim.(evin tüm elektrik yükü)

Klima 21 günden beri sürekli 24 saat çalışıyor.3 kişilik aileyiz,2.5 yaş kızım var.Klima dışındaki elektrikli ev aletlerinin çalışmasını standart ölçülerde düşünün.Yazmasına yazarım ama çok detay olacak sıkılmayın fazla

Şuda var; bu klimayı sadece salonda kullansaydım bu değerler dahada düşerdi.

Şuan dış hava sıcaklığı 8 derece.Havalar soğudukça ve ilerleyen günlerde klimanın performansını daha net göreceğim ve tüketim değerlerini.

Bu konuyu mümkün olduğu sürece güncel tutmaya çalışacağım arkadaşlar.Bu klima budur.Teknik olarak açıklanacak hertürlü fikir ve yoruma açığım.

Samsung AR5000 Serisi AR18HSFSC İnverter Klima 30 Günlük İnceleme ve Sürekli Güncelleme

Samsung AR5000 Serisi AR18HSFSC İnverter Klima 30 Günlük İnceleme ve Sürekli Güncelleme

SAMSUNG kullanan yok mu arkadaşlar ar5000 nasıldır? 12000BTU LUK DÜŞÜNÜYORUM GARANTİ 10YILMIŞ GAYET GÜZEL GÖRÜNÜYOR İÇ AKSAMI BAKIR MIDIR?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut usta35

Dış ünite delindiği zaman görürsünüz sizi iyiyi kötüyü. Çokmu az para 2000 tl. Birde zam yapmışlar. 2600 tl parayı verdikten sonra kral klima alınır.

Sizin samsung klimanın dış ünitesi delindi heralde... Başınızdan geçen bu talihsiz olayı bizle paylaşırmısınız acaba.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut usta35

Cevap gelmediğine göre böyle bir şey olmamış farz edelim...

Şehir efsanesi, sallamasyon, karalama, veya trolleme amaçlı yazılmış bir uydurma gibi geldi bana.... Şimdiye kadar gazlı sistemde aşınmadan dolayı hiç bir serpantinin delindiğini duymadım...

Tabiki bakır ısı iletimi ve aşınmalara karşı tercih edilmelidir fakat ev tipi gazlı sistemlerde çokta abartılacak kadar önemli değildir diye düşünüyorum...
  • Tabi tabi 40 yıldır alüminyum bilşnmiyodu.Yeni icad oldu.Korelşler çok icat yaparlar.japon çinli nin kafa çalışmıyot.alğminyum çok pahalı kullanamıyo.

Arkadaş Lg servise diyo alüminyım boru kullamak yasak.ama kendi gidip alüminyumdan konderser yapıyor.yabancı birçok forumda var patlamış delinmiş alüminyum kondanser örnekleri . 9Köy vardı burada yazan koyduydu resim yazı bul oku.Ben burafa klima satmıyom bildiğimi yazıyorum.sens samsung lmkışsın lmamışsın benim çıkarım ne.par senin mal senin.ne istersen al.Bak sana tiyo bakırın kilosu 25 tl .alüminyoium 6 tl.1 mt bakır agırlına 3mt alüminyum borunalırsın üstelik.Klima başına adamlar 20 dolar kar etse 1milyon klima üretse 20milyon dolar kareder.

Bence trolleyen lüminyum kondenser yapanlar.

• Yazın çok evde olmadığım için sık kullanamadım.Ama soğutmasıda çok iyi.Ben memnunum.Mutluyum
  • Forumu başından beri takip ediyorum ve kasım ayından beri de hem Ar5000 serisi 24.000Btu hemde 12.000Btu kullanmaktayım. Kışın sayesinde çok güzel ısındım yazın ise çatı katı olmama karşın gündüz ev 32 derecelere ulaşırken eve gelip açtığımda 1 saatte içeriyi gayet güzel soğutuyor yani kim ne derse desin kullanan biri olarak çok çok memnunum. Hatta kayınçoya önermiştim ona da 2 ay önce aldık yeni seri AR5600 lerden ve teşekkür ediyor şuan bana. Kim ne derse desin kullananlar haricinde yorum yapanlara aldırış etmeyin derim.
  • Merhaba ben de aynı samsung inverter klima aldım .kumandası çok karışık .bilmediğim çok özellik var .bana yardım eder misiniz .? Klima 24 derece de 3 fan hızında çalışıyor .Salon da ve kapı sürekli açık .sizce doğru mu ? Elektrik tasarrufu için sabaha kadar aynı seviye de mi çalışmalı ( normalde saat 17 gibi açıp 23 te kapatiyordum. Hep bu şekilde elektrik faturası hiç yüksek gelmedi.artik sabaha kadar calistiracagim. Aynı şekilde sizce doğru mu ? Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.