Şimdi Ara

__-- Samsung 'Appstore' Ana KONU --__ ' bedava oyunları kaçırma!' (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
19
Favori
161.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Apps'e bişeyler oluyor???

Ben Wave II telefonumdaki bazı problemlerden (dns hatası verip internet'e girememe gibi) kurtulmak için her yolu deneyip de olmayınca telefona hard reset atmayı düşünürken dedim ki bari Beta Bada 2.0 yükleyeyim. (Bada üzerine yoğunlaşmış bir Türk sitesinden istifade ettim, kendilerine çok teşekkürler. Sanırım bu konuyu oraya da yazacağım.)

Problemler çözüldü, telefon da şahane oldu, ancak Bada 2.0'a geçtikten sonra asphalt 5, assasin's creed, need for speed shift, modern combat gibi güzel oyunları kies, uyumsuz diye listede göstermiyordu, ben de tekrar yükleyemiyordum. Çocuklar da söylenmeye başlamıştı.

Hatta ben bu oyunları daha önce bada 1.2 döneminde satın almıştım ve paramın da boşa gittiğini düşünüyordum (Sonuçta Bada 2.0'da görünmüyorlar ve Bada 1.2'ye de ben artık dönmek istemiyorum).

Sonra sipariş listem aklıma geldi ve bunun gibi satın aldığım diğer oyunları da ordan seçerek yükle deyince %80'i yüklenip çalıştı. Ama hala hiçbir şekilde kies'te ve telefonun samsung apps'inde karşıma çıkmıyorlar. Hatta Bada 2.0 olduğunu görmesin diye telefonu söküp oturumu kapatıyorum, telefonu Wave I, Wave III falan seçiyorum, yine de listeye gelmiyorlar. Halbuki Bada 1.2'de olduğu gibi Bada 2.0'da da bu oyunların çoğu çalışıyor.

Ben paramı kısmen kurtardım ama bu Samsung ne yapmak istiyor, para kazanmak-kazandırmak istemiyor mu? Önceden yüklemesem, bu oyunların varlığından bile haberim olmayacaktı ?!

Arkadaşlara tavsiyem, Bada 2.0'a geçmeden önce yüklemek istediklerini baştan yüklesinler, alışveriş listesine geçebilmesi için.

Ancak Avatar, Beta Bada 2.0'da telefona reset attıyor, Blades of Fury de açılıp hemen kapanıyor, satın almayı denemeyin...
    Asphalt 5, Need for Speed Shift tam çalışıyor, Modern Combat:Sandstorm, Assasin's Creed gibi diğerleri en azından ana menüye geliyor. Hepsini henüz tam test edemedim, ama Samsung'un engellemesine rağmen çoğunlukla çalışıyor görünüyorlar.

Benden başka böyle bir şeyi tecrübe eden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ortamcıl

arkadaslar su an picsel smart office ucretsiz kacirmayin

hadi yaşadınız badacılar.
  • arkadaslar merhaba yaklasik 2hafta once 7233e aldim da bi turlu bu samsung appye giremedim uyeligim var hesaplarimdan aciyorum ama widget olarak ekranda bulunan simgeye tikladigimda hicbir tepki alamiyorum pasif durumda sanki yardimci olurmusunuz

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • zaman ne çabuk geçiyor. 4 sene olmuş konuyu açalı. tüketim çılgınlığı bu olsa gerek. 3-4 sene sonra cihazlar çöp.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.