|
Bildirim

|
IPhone kullanıyorum, eğlenceli ve güzel reklam olmuş. Nerede alay konusu olduğunu anlayamadım. Yazdığınız haberin içinde başlıktaki durumu açıklayan tek bir cümle bile yok. Click bait de bir yere kadar. Artık su kaçırmaya başladınız.
|
|
Katlanabilir telefonlar çöp , Samsung da nokia olma yolunda hızlıca gidiyor . Telefon satışları düştükçe samsung daha fazla çirkinleşecektir. Ama bunların hiç birisi önemli değil . Apple'n prestij ve marka imajına Samsung asla zarar veremez. Bu hareketlerle kendine zarar veriyor sadece.
|
|
tamam sen ibonu olmadigi halde hergun ibonum olsa keske diyen iboncusun.. sat renoyu al ibonu.. prestijden onemli mi? |
|
İbon ne ya !! Türkçe'nin içine ettiniz. I phone diyeceksin . Ayrıca bilemedin Apple telefonum yok . Android kullanıyorum . Ama android telefonların asla Apple'a yetişemeyeceğini biliyorum . |
|
Sende simdi ibon 7 ya da en fazla ibon x vardır.. Sen evi arsayı tarlayı bir de reno arabayı sat ibon 14'e bas.. Fakat artanı harcama.. Seneye 15'e bas sonra sırayla gidersin.. Prestij sonucta.. |
|
reklamın apple ile alakası bile yok ben artık dh editörlerinin zeka seviyesinden şüphe etmeye başladım ayrıca daha geçen samsung haberinde katlanan telefonları övüyodunuz şuan bu haberin başında yok satmıyo yok bilmem ne. anlaşılan apple mağduru oynamak için iyi para yedirmiş haber sitelerine
|
|
ne komplex varmış arkadaş sizde de
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sende simdi ibon 7 ya da en fazla ibon x vardır.. Sen evi arsayı tarlayı bir de reno arabayı sat ibon 14'e bas.. Fakat artanı harcama.. Seneye 15'e bas sonra sırayla gidersin.. Prestij sonucta.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 23 Aralık 2022; 16:27:33 > |
|
İbon ne ya !! Türkçe'nin içine ettiniz. I phone diyeceksin . Ayrıca bilemedin Apple telefonum yok . Android kullanıyorum . Ama android telefonların asla Apple'a yetişemeyeceğini biliyorum . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
tamam sen ibonu olmadigi halde hergun ibonum olsa keske diyen iboncusun.. sat renoyu al ibonu.. prestijden onemli mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
ibon alacak kadar avel olmadigim gibi bir seye derman olmayan, katlanabilir zamzung da almam.. katlasin cebine soksun ureticisi.. bu gibi sacmaliklari ancak coluk cocuk takimina ya da sadece telefon alabilen, mali mulku serveti olmayan, ulasabildigi sey telefon almak olan yikiklara yedirirler.. basit gunluk gorevleri yerine getirebilen, orta seviye bir telefon benim icin guzeldir.. giris modelleri almam mesela cunku gercekten igrenc yavas calisiyorlar.. fakat alirim 10 k 15 k ya bir telefon, parcalanmazsa 5 sene tepe tepe kullanirim.. param pulum halim vaktim de yerinde.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 23 Aralık 2022; 18:39:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ibon sevmiyoruz kardes.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|