Şimdi Ara

Samsung, Apple karşıtı reklamıyla yine alay konusu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, Apple karşıtı reklamıyla yine alay konusu oldu
    Samsung, yeni Dünya Kupası temalı reklamında katlanabilir iPhone modeli çıkarmadığı için Apple ile bir kez daha alay ediyor. Samsung’un Weibo üzerinden paylaştığı reklam, “Birlikte katlanma zamanı” başlığıyla yayınlandı ve TikTok, Twitter gibi sosyal medya platformlarında kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Ayrıca Bkz.Samsung, yeni reklamında tekrar Apple ile dalga geçti

Samsung’nun Apple’a gönderme yaptığı yeni reklam videosunda Dünya Kupası heyecanını yaşayan taraftarları görüyoruz. Samsung katlanabilen telefonlar, Meksika dalgasıyla coşkuyu yaşarken, iPhone’lar katlanamadıklarından üzülüyor.

Samsung'un satışları düşüyor

Samsung, katlanan iPhone’un çıkmamasıyla dalga geçmeye devam ederken, verilere göre katlanır akıllı telefon satışları pek de iyi değil. Şirketin katlanabilir akıllı telefon üretimindeki payı geçen yıla kıyasla önemli ölçüde düştü; 2022 son çeyrek itibarıyla %7’ye düştü. Telefon satışlarında da aynı durum söz konusu.

Kaynak:https://9to5mac.com/2022/12/15/samsung-iphone-folding-ad-who-cares/

• reklamın apple ile alakası bile yok ben artık dh editörlerinin zeka seviyesinden şüphe etmeye başladım ayrıca daha geçen samsung haberinde katlanan telefonları övüyodunuz şuan bu haberin başında yok satmıyo yok bilmem ne. anlaşılan apple mağduru oynamak için iyi para yedirmiş haber sitelerine
  • Katlanabilir telefonlar çöp , Samsung da nokia olma yolunda hızlıca gidiyor . Telefon satışları düştükçe samsung daha fazla çirkinleşecektir. Ama bunların hiç birisi önemli değil . Apple'n prestij ve marka imajına Samsung asla zarar veremez. Bu hareketlerle kendine zarar veriyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPhone kullanıyorum, eğlenceli ve güzel reklam olmuş. Nerede alay konusu olduğunu anlayamadım. Yazdığınız haberin içinde başlıktaki durumu açıklayan tek bir cümle bile yok. Click bait de bir yere kadar. Artık su kaçırmaya başladınız.

• ne komplex varmış arkadaş sizde de

• Moueson kullanıcısına yanıt

Sende simdi ibon 7 ya da en fazla ibon x vardır.. Sen evi arsayı tarlayı bir de reno arabayı sat ibon 14'e bas.. Fakat artanı harcama.. Seneye 15'e bas sonra sırayla gidersin.. Prestij sonucta.. Samsung, Apple karşıtı reklamıyla yine alay konusu oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 23 Aralık 2022; 16:27:33 >

İbon ne ya !! Türkçe'nin içine ettiniz. I phone diyeceksin . Ayrıca bilemedin Apple telefonum yok . Android kullanıyorum . Ama android telefonların asla Apple'a yetişemeyeceğini biliyorum .

• İlk modelleri çıktığında da yazmıştım bunun pratikte sadece bir heves olduğunu ve ileriye dönük olarak tüketicinin tercih etmeyeceği ürünler olduğunu. Bir telefonu elinize aldığınızda kimi zaman parmak izi veya yüz tanımayı bile beklemek günlük kullanımda sıkabiliyor, çünkü bunu hızlı şekilde ve kolayca yapmak istiyorsunuz, katlanabilir telefonlarda ise hem katlanan telefonu aç hem de parmak izi vs yi aç derken bu bir süre sonra karın ağrısı olur ki eminim bu tür telefonu alan insanlar evlerinde ofislerinde telefonu katlamadan düz şekilde tutuyorlar. O zaman da söyledim şimdi de söylüyorum gelecek yok bu modellerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklamın iPhone ile alakası sıfır. Dalga konusu nerede? Asıl böyle para verip haber yaptırıyor Apple sağa sola onlar çok itici.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tamam sen ibonu olmadigi halde hergun ibonum olsa keske diyen iboncusun.. sat renoyu al ibonu.. Samsung, Apple karşıtı reklamıyla yine alay konusu oldu 

prestijden onemli mi?

• Samsung'un ergen reklam ajansı yine şaşırtmadı.

• reklamın apple ile alakası bile yok ben artık dh editörlerinin zeka seviyesinden şüphe etmeye başladım ayrıca daha geçen samsung haberinde katlanan telefonları övüyodunuz şuan bu haberin başında yok satmıyo yok bilmem ne. anlaşılan apple mağduru oynamak için iyi para yedirmiş haber sitelerine

• Aslında Iphone pahalı, Samsung ucuz algısı da bana yanlış geliyor. Samsung'un amiral gemileri de gayet pahalı. Sadece Samsung'un çok ucuz giriş seviyesi modelleri de var, bir sürü model çıkartıyor. Apple sadece amiral gemisine oynuyor. Yani Apple yerine Samsung tercih etmede amiral gemisi alanlar için fiyat önemli değil. Misal 40.000 e telefon alsam, yine Iphone yerine Samsung alırım. 80.000 e telefon alsam yine Samsung alırım. Sanki Zfold lar ucuz mu, son fiyatlarına bakmadım ama muhtemelen son iphone dan da pahalıdır. Ha apple ın kalitesine vs bir şey diyemem ama ios bana çok dandik geliyor. Artı tasarım olarak Samsung'un edge leri bana aşırı teknolojik geliyor. Sanırım artık çıkartmıyor gerçi. Iphone'ların tasarımı ise 10-15 yıl öncenin kasası gibi geliyor. O yüzden olay evi arsayı satmak değil. Bedava verseler, ki verdiler zamanında(babam ilk çıktığında 3 iphone getirmişti abd den) tuşlu telefonumu bile iphone a tercih etmiş, 1 hafta kullandıktan sonra çekmecede eskimeye bırakmıştım, babam da başkalarına satmıştı :D

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

ibon alacak kadar avel olmadigim gibi bir seye derman olmayan, katlanabilir zamzung da almam.. katlasin cebine soksun ureticisi.. bu gibi sacmaliklari ancak coluk cocuk takimina ya da sadece telefon alabilen, mali mulku serveti olmayan, ulasabildigi sey telefon almak olan yikiklara yedirirler.. basit gunluk gorevleri yerine getirebilen, orta seviye bir telefon benim icin guzeldir.. giris modelleri almam mesela cunku gercekten igrenc yavas calisiyorlar.. fakat alirim 10 k 15 k ya bir telefon, parcalanmazsa 5 sene tepe tepe kullanirim.. param pulum halim vaktim de yerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 23 Aralık 2022; 18:39:43 >

• katılıyorum, tam olarak click bait ama donanım haberin bu tarz yorumları silmemesini de ayrıca kutluyorum

Aynen kardeş flip phone çöp.

tom's guide
    iPhone Flip: Everything we know about Apple's foldable phone plans
    https://www.tomsguide.com/news/iphone-flip-everything-we-know-about-apples-foldable-phone-plans

techradar
    iPhone Flip: here's everything we know so far
    https://www.techradar.com/news/foldable-iphone

Bir zamanlar iCeo büyük ekrana geçmem diyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Samsung ayrı, kullanıcıları ayrı alay konusu zaten. Forumda görüyoruz, her iPhone haberi altında ağlıyorlar. Bir haber çıksada hemen kötülesek kafasında canlılar. Artık nasıl bir kuyruk acıları varsa.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

ibon sevmiyoruz kardes..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.