Şimdi Ara

SAMSUNG A70-A50-M30S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefonlardan hangisin alayım tavsiyeniz nedir?
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy A70 2019 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a70-2019-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000JGNUF

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy A50 2019 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a50-2019-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000IF4OW

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy M30s 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m30s-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000NBF6V?magaza=Hepsiburada

• yok mu bir fikri oLan?
  • M30s kullanıyorum. A50 mi M30s mi dersen kesinlikle M30s derim. Ama bir yanda A70 var. Tercihe göre değişir. Ben bataryası uzun gitsin diye M30s i tercih ettim. A70 deki işlemci bir tık daha iyi. Hemde 6GB RAM ve 128GB depolama var A70 de. M30s de ise 4 e 64. Kamera da M30s daha iyi. A70 de ekrandan parmak izi var M30s de ise arkada bulunuyor. Fiyat performans olarak M30s öneririm. 6000 mAh batarya ve bu fiyatla kesinlikle yeterli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

M30s kullanıyorum. A50 mi M30s mi dersen kesinlikle M30s derim. Ama bir yanda A70 var. Tercihe göre değişir. Ben bataryası uzun gitsin diye M30s i tercih ettim. A70 deki işlemci bir tık daha iyi. Hemde 6GB RAM ve 128GB depolama var A70 de. M30s de ise 4 e 64. Kamera da M30s daha iyi. A70 de ekrandan parmak izi var M30s de ise arkada bulunuyor. Fiyat performans olarak M30s öneririm. 6000 mAh batarya ve bu fiyatla kesinlikle yeterli olacaktır.
    Ekran kalitesi ve foto çekim kalitesi önemli bizim için?
  • Hiçbiri,illa bunlar arasından olacaksa a70 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Hiçbiri,illa bunlar arasından olacaksa a70 al
    bunlar dışında tavsiyen var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasguard

bunlar dışında tavsiyen var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Redmi note 8 pro.Hem daha uygun,hemde bunlardan daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s90c vs Tcl c855
    11 ay önce açıldı
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lasguard kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesi olarak ikiside aynı. A70 daha büyük boyut olarak 6.7 inç. Dayanıklılık olarak ise A70 de Gorilla Glass 3 var daha dayanıklı çizilme veya darbelere karşı. Çekim olarakta hemen hemen aynılar çok fark yok. Sadece A70 deki diyafram açıklığının düşük olması gece daha iyi fotoğraflar elde etmenizi sağlar.

• Samsung A51 de satışa sunuldu bir bak istersen.Fiyatı düşünce alınabilir
  • Arkadaşlar Samsung A70 mi, Xiaomi Mi 9t mi yoksa Oppo reno 2 z128 mi. 😂soracaklarım bu kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.