Şimdi Ara

Samsung a30 telefon ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 4 saat önce mediamarkt 'tan a30 telefon aldım. Şimdi telefonda dik olarak beyaz bir çizgi oluştu. Kapat aç yaptım düzelmedi. İade veya değişim yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun Kullanıcı hatası diyip ücretli ekran değişimine yönlendiriceklerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Öncelikle geçmiş olsun Kullanıcı hatası diyip ücretli ekran değişimine yönlendiriceklerdir
    Daha 1 gün olmadı darbe almadı nasıl kullanıcı hatası

• Panel hatası gibi duruyor. Şehrinizdeki Samsung Teknik Servisine gidip sorunun 3.günde oluştuğunu tamir istemediğinizi, üstüne basa basa sıfır kapalı kutu değişim istediğinizi belirtin. Değişim cihazları genelde kullanılmış DOA cihazlar oluyor. Sıfır kapalı kutuda ısrar edin, tüketici hakem heyetiyle tehdit edin.

Zamanlama çok kötü olmuş. Bayram tatiline girdiler.

Ayrıca Samsung Türkiye, telefona WhatsApp yüklendi diye bir kullanıcının telefonunu garanti dışı bırakmıştı. Bol şans diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 1 Haziran 2019; 22:1:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: If you my star

Panel hatası gibi duruyor. Şehrinizdeki Samsung Teknik Servisine gidip sorunun 3.günde oluştuğunu tamir istemediğinizi, üstüne basa basa sıfır kapalı kutu değişim istediğinizi belirtin. Değişim cihazları genelde kullanılmış DOA cihazlar oluyor. Sıfır kapalı kutuda ısrar edin, tüketici hakem heyetiyle tehdit edin.

Zamanlama çok kötü olmuş. Bayram tatiline girdiler.

Ayrıca Samsung Türkiye, telefona WhatsApp yüklendi diye bir kullanıcının telefonunu garanti dışı bırakmıştı. Bol şans diliyorum.
    Mediamarkt değişim yapmaz mı?

• A7 2017 nin iç ekranı kırılmıştı laf cambazlığı yapmadan ekranı değiştirdiler eğer gerçekten sizden kaynaklanan bir sorun değilse uğraştırmadan değiştirirler 1 hafta falan cihazsız kalırsın

• samsung servise kutusuyla birlikte teslim ettim. 5 gün sonra değişim raporu çıktı mediamarkttan değişim yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Xiaomi ekran sorunu
    5 ay önce açıldı
    Samsung S3 Siyah ekran
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun bilgilendirici bir konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.