Şimdi Ara

Samsung 850Evo 120GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayı içinde Samsung 850Evo 120GB almayı düşünüyorum. 200 TL civarlarında önereceğiniz daha iyi SSD var mıdır? Ve alacağım SSD'yi nerden almalıyım. 850Evo için fiyatlara baktım Mediamarkt en düşüğüydü 190-200 civarlarındaydı ancak Mediamarktan daha önce G230 almaya gittiğimde sitesinde yine 20 lira kadar daha düşüktü (İnternete özel durumu yoktu) mağazada piyasa fiyatındaydı onun için MediaMarkt'ta şüphelerim var. Sinerjide 220 lira vatanda ise 250 lira. Sinerji nasıl bi sitedir? Kargo durumları, servisi vs. nasıldır. Birde alışverişi ininial kart üzerinden yapıcam sitede kart geçerli olur mu? MasterCard geçen her yerde kullanılır diyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 TL için en iyi seçenek 850 Evo galiba, şimdi site açılmıyor 1-2 gün önce en uygun fiyat Media Markt idi. ininal kart mastercard'ın geçtiği yerlerde geçerli imiş tüm fiziksel ve sanal poslarda. Sinerji.gen.tr hakkında hep iyi şeyler duyuyorum şahsen alış-veriş yapmayı düşünüyorum oradan.
  • rulurak kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt fiyatları bi garip o kulaklıkta olduğu gibi. Sinerjinin desteğiyle konuşucağım eğer ininial geçerliyse ordan almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Media Markt sitede internet fiyatları galiba çünkü mağazadan satış yapmıyor. Başvurduğum birkaç siteden ininal ile alış-veriş yapabilir miyim deyince olumsuz cevaplar aldım ama herhangi bir sitede MasterCard geçiyorsa ininal geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rulurak

Media Markt sitede internet fiyatları galiba çünkü mağazadan satış yapmıyor. Başvurduğum birkaç siteden ininal ile alış-veriş yapabilir miyim deyince olumsuz cevaplar aldım ama herhangi bir sitede MasterCard geçiyorsa ininal geçiyor.

Sinerjinin desteğine mesaj bıraktım kullanılabilir mi diye geri dönüş yapacaklardır. MediaMarkt konusunda internete özel diye yazsalar da keşke insanlar yanlış yönlenmese
  • Hepsiburada da 220 falandi cek satış bölümünden cek alip 190 a falan getirmistim en mantikli boyle su an 16gb class 10 hafiza karti hediye ettiler samsung oda 20 lira vardir en asa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB 970 EVO NVMe M2 SSD
    5 yıl önce açıldı
    Samsung SSD 870 QVO 1TB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.