Şimdi Ara

Samsung 840 Evo SSD 120 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün bu SSD'yi aldım. Testlerde 535 okuma 420 yazma gördü. Bilgisayarın power tuşuna bastığım andan itibaren 19 saniyede açılıyor. Bios ekranı gelme süresi 1 saniye. Diğer donanımlarım yüksek. Sizce bu rakam düşük değil mi ? Yani 20 saniyeye yakın sürede kendine geliyor bilgisayar.
    İşlemcim Fx 8350
    Ekran kartım R9 280 dual X
    Anakartım M5A97 R2.
    Kasam 650 W PSU'LU HAF 932.

Açılış süresi neden bu kadar uzun ? Kısaltmanın yolu var mı ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim laptop.

5400rpm win8.1 kurulu.

15 20 sn acilio sende sikinti var

• Önemli olan 4k yazma okuma hızlarıdır, windows hızı için bu değerler önemlidir, bu değerleri paylaşır mısın?

Ayrıca başlat > çalıştır > msconfig yazarak başlangıçta çalışan programlarıda incelemeni öneririm.

Bunun dışında amd sata çipseti intele göre ssdlerde daha düşük sonuçlar verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Temmuz 2014; 23:13:29 >
  • AMD anakartlar ile sorun çıkarıyordu o SSD bildiğim kadarıyla

• hocam ;

intel sistem kullanmaktayım ve ssdm samsung 840 pro

win 7 açılış süresi 13 sn . amd için bence değerlerin normal
  • Tamam beyler hepinize teşekkür ederim. Demek AMD için bu değerler normal. Yeğenimde Corsair Force Gt var. İşlemcisi AMD Phenom II. Windows 8.1 var onda. Bilgisayar 7-8 saniyede açılıyor. Windows 7 biraz geç açılıyor biraz da onda sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Tamam beyler hepinize teşekkür ederim. Demek AMD için bu değerler normal. Yeğenimde Corsair Force Gt var. İşlemcisi AMD Phenom II. Windows 8.1 var onda. Bilgisayar 7-8 saniyede açılıyor. Windows 7 biraz geç açılıyor biraz da onda sıkıntı var.

Evet Windows 8.1 biraz daha hızlı açılıyor.Nedeni "Bilgisarı Kapat" deyince belleğe alıp kapatıyormuş, sonrasında hızlı açılıyor. Technopat teki Recep Baltaş demişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 512 GB M2 SSD 4x4
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.