Şimdi Ara

Samsung 840 EVO-Series 120GB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Başlıkta yazılı olan SSD ürününü almaya karar verdim. Sizce nasıldır? Kullanan arkadaşlar memnun mu? İnternetten testlere baktım bana yeterli gibi geldi. Siz ne diyorsunuz?

Ürünü amazon'dan alacağım ancak kargo vs var mı nasıl oluyor kargo geldiğinde sadece 75 dolar mı ödeyeceğim bilgilendirirseniz sevinirim. Amazondan CD key harici ilk defa ürün alışverişi yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Ekim 2014; 16:43:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurutucu

Selam arkadaşlar. Başlıkta yazılı olan SSD ürününü almaya karar verdim. Sizce nasıldır? Kullanan arkadaşlar memnun mu? İnternetten testlere baktım bana yeterli gibi geldi. Siz ne diyorsunuz?

Ürünü amazon'dan alacağım ancak kargo vs var mı nasıl oluyor kargo geldiğinde sadece 75 dolar mı ödeyeceğim bilgilendirirseniz sevinirim. Amazondan CD key harici ilk defa ürün alışverişi yapacağım.

öncelikle VATAN dan almanı tavsiye ederim ssd ye gelirse tam bir F/p ürünüdür pişman olmayacagın bir ürün
    ben corsair ls 120 kullanıyordum 550 okuma 550 yazma lakin samsung evo'nun yarısı kadar OKUYUP yazmıyordu samsun evo yanında gelen dvd programı ile harika performans sergiliyor
    buyrun buda test sonucu

• wenomdaki12 W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB 970 EVO NVMe M2 SSD
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.