Şimdi Ara

Samsung 840 EVO mu? TEAM Dark S3 L3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Yine bir tavsiye konusuyla sizleri rahatsız ediyorum.
    Başlıkta belirttiğim 120 GB lık SSD'ler yaklaşık aynı fiyatta. Dizüstü bilgisayarımda Sata 3 modunda Windows 8.1 ile işletim istemi ve bazı program ve oyunlar için kullanacağım. Sandisk Exterm 2 alacaktım ama garanti süresi dışında bunlardan bir artı tarafını göremedim.
    Okuma / Yazma hızları, kullanım ömürü, satış sonrası destek (teknik servis ve fw güncellemeleri) bakımından hangisini almalıyım?
    ilginiz için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yoğun ilgiden dolayı sorduğuma pişman oldum
    Yine en iyi dostum olan ben, benim için onlarca inceleme okuyup sonuç olarak Samsung 840 EVO almamın mantıklı olacağını söyledi Verdim siparişi gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı klasmanda ssdler değil zaten evo her türlü tokatlar.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Klasman olarak bilgim yok fakat üreticinin açıkladı değerlere bakınca Team daha iyi gibi duruyordu. Team hakkında pek inceleme bulamadım. 840 evo ise her kullanıcıyı tatmin etmiş. Benim diğer beğendiğim şey ise beraberinde gelen yazılımın çok işlevli ve iyi bir yazılım olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    Klasman olarak bilgim yok fakat üreticinin açıkladı değerlere bakınca Team daha iyi gibi duruyordu. Team hakkında pek inceleme bulamadım. 840 evo ise her kullanıcıyı tatmin etmiş. Benim diğer beğendiğim şey ise beraberinde gelen yazılımın çok işlevli ve iyi bir yazılım olması.

    Dahada öncede defalarca yazıldığı gibi üreticinin sunduğu ürün bilgileri okuma yazma hızları teorik hızlardır. Şu an piyasadaki tüm markaların nerdeyse hepsi 400-500 mb yazma okuma hızlarıyla pazarlanıyor, üreticinin verdiği okuma yazma hızlarına bakılarak ssd alınmaz çünkü bu hızlar büyük dosya yazma okuma hızlarıdır ve çoğu zaman bu hızlar bizim işimize yaramaz sadece test programlarında görürüz, bize yarayan kısım 2k-4k ufak dosya yazma okuma hızlarıdır kontrolçüsüne, dram kalitesine hızına güvenmeyen firmalar bu bilgileri pek reklam etmez büyük dosya okuma yazma hızlarını öne atar böyle kafa karıştırırlar.

    Vatan bilgisayara gittiğinizde satış temsilcileri millete kingston v300 serisini öneriyor o ssdde 400-500 mb/s okuma yazma veriyor yani üreticinin ürünü tanıtırkenki söylediği şey bu, ancak kontrolcüsünden dramine herşeyi kötü bir ssd. 400-500 mb/s hızlar hikaye.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.