Şimdi Ara

Samsung 793MB 794MB veya Philips? (794 MB ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar forumları gezdim, ama son olarak başınızı bri ağrıtmadan olmaz dedim

17'' monitör alacağım aklımda Samsung 793 DF vardı ama magic bright özelliğinin çok methedildiğini görünce MB ye dönmeye karar verdim. Ancak gördüğüm kadarıyla Philips de iyi diyenler var.Bu geri tepkime süresi midir noktalıu birşeyler midir nedir öyle ufak ayrıntılar söz konusu sanırım bu monitörlerde o açıdan son bir kez kısa da olsa yorumlarınızı almak istedim. Bu iki markanın dışında da olabilir önerileriniz tabiki ama 17'' CRT alacağım kesin. O yüzden LCD falan demeyin para yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 21 Ocak 2006 22:36:59 >

• piyasada bulabileceğiniz en iyi monitör philips 107P50 dir.
    eskiden trinitronlar vardı... onlar tabiki çok daha iyiydi ama bu tip tüplü monitörler kalmadı.

LG F700P bulabilirseniz o daha da iyidir ama daha pahalıdır. amam bulabileceğinizi sanmıyorum. LG'nin F serisi monitörlerinin tüplerinin teknolojisi trinitron'a benzerdir. tavsiye ederim.
  • samsun 797mb modelini düşün.fiyatı 140+kdv.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kutlukbey

samsun 797mb modelini düşün.fiyatı 140+kdv.

Ben de bunu almayı düşünüyorum.
  • bende 793df var memnunum ama sorun yaşayan arkadaşlar oluyor forumda arasıra görüyorum. eğer paran varsa 794mb al magic bright tuşu gerçekten çok iyi bir buluş o kadar para farkına değer.
    servis problemi yok philips ve samsungun servisleri çok iyi ikisininde. sorun yaşamazsın ikisinde de.
    lg'yi hiç düşünme...
  • philips 107p5 özelliklerini incelemeden samsung alma
  • Samsung'dan şaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warblade

piyasada bulabileceğiniz en iyi monitör philips 107P50 dir.
    eskiden trinitronlar vardı... onlar tabiki çok daha iyiydi ama bu tip tüplü monitörler kalmadı.

LG F700P bulabilirseniz o daha da iyidir ama daha pahalıdır. amam bulabileceğinizi sanmıyorum. LG'nin F serisi monitörlerinin tüplerinin teknolojisi trinitron'a benzerdir. tavsiye ederim.

Arkadaş ço iyi özetlemiş.Piyasada bulabileğin en iyi monitör 107p5 dir.Yaklaşık 250 ytl ye alabilirsiniz.Bulması zordur.En son 1 ay kadar önce ev arkadaşıma aldım ben, hepsiburada.com dan.
  • bende bayramda Samsung 797aldım çok mumnunum
  • philips 170p alman iyi olacaktır. magicbright a kafanı takmana gerek yok. zaten philips de lightframe var.
  • Bende bu hafta içinde monitör alıyorum, samsung almıycam tercihimi philips den yana kullanıcam çok güzel bi monitöre benziyor fiyatı da 250YTL bence gayet iyi.. çoğu kişide philips i tercih edin diyor
  • Dostlar bugün 15 * 15 = 225 YTL taksitle Samsung 794MB aldım. Gerçekten MB tuşu çok farkettiriyor. O açıdan sizlere teşekkür ederim yoksa DF alacaktım forumları gezince MB modelini almaya karar vermiştim

Neyse gelelim soruna Şimdi şöyle : Mouse un imlecini u monitörün sol tarafına dayadıgımda (yani ne kadare sol tarafa götürürsem götüreyim) ekranda görünür şekilde imleç sol tarafta duruyor ama monitörün sağ tarafınaa dayadıgımda kayboluyor gidiyor yani sağ tarafın sonu sanki monitörün daha sağındaymış gibi Ne olacak bu durum sizce ??

• Böyle olması gerek zaten bi gariplik yok ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madman

Böyle olması gerek zaten bi gariplik yok ki

Niye sol tarafta uçup gitmiyor madem
  • gayet normal benımkıde ole
    quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Dostlar bugün 15 * 15 = 225 YTL taksitle Samsung 794MB aldım. Gerçekten MB tuşu çok farkettiriyor. O açıdan sizlere teşekkür ederim yoksa DF alacaktım forumları gezince MB modelini almaya karar vermiştim

Neyse gelelim soruna Şimdi şöyle : Mouse un imlecini u monitörün sol tarafına dayadıgımda (yani ne kadare sol tarafa götürürsem götüreyim) ekranda görünür şekilde imleç sol tarafta duruyor ama monitörün sağ tarafınaa dayadıgımda kayboluyor gidiyor yani sağ tarafın sonu sanki monitörün daha sağındaymış gibi Ne olacak bu durum sizce ??

• lightframe ne işe yarıyor bende 107 p 50 var ama bu ozellıklerını dahı kulanamadım daha nerd enasıl ne sekılde kullanılmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81
    Niye sol tarafta uçup gitmiyor madem

Mouse'nın simgesi için kullandığın muhtemelen 32x32 piksel boyutlarında .cur uzantılı bir dosya olmalı. Windows o dosyanın 1x1 pikselini baz alıyor. O da sol en üst köşedir. o piksel sola dayandığında geri kalan 31 piksel görüntü içinde kalıyor ama sağa dayandığında geri kalan 31 piksel görüntü dışında kalıyor. Umarım anlatabilmişimdir basit bir mevzu zaten kafayı takmaya değmez sen monitörün keyfini sür çok güzel alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpernet -- 27 Ocak 2006 16:13:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.