Şimdi Ara

Samsung 7 Serisi Gamer Laptop (GTX675 Ekran Kartlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Gün önce forumdan bir hevesle aldığım bu çok özel Laptop'ı nakit sıkışıklığı sebebiyle satıyorum.Model Kodu:NP700G7C-S01TR.Hiçbir arızası yoktur.Cihaz Sanalmarketim'den alınmadır ve 18 ay daha garantisi vardır.Cihazın bir arıza sebebiyle garanti kapsamında "Anakart ve Ekran kartı" sıfırları ile değiştirmiştir.Satıcı bana satmadan sorunsuz kullanmıştır bende aldığımdan beri hiçbir problem yaşamadım.Lütfen şu sorun varmı bu varmı demeyin hiçbir problem yok.Cihaz süper şekilde işliyor.Amacım kar etmek değil aldığım fiyata satıyorum."Bu Laptop'ı satacağım son fiyat artık. Yine de talep gelmezse satmayıp kullanmaya devam edeceğim. Yani bundan belli bir süre sonra ben caydığımda 2500 TL getirseniz de satmayacağım".İsteyene komisyonuyla beraber Sanalpazar ilanı açarım.Oradaki Nick'imde burası ile aynı aratın ve alışverişlerden aldığım yorumları okuyun.Litfen iletişim için P.M. yolunu kullanalım.

Fiyat:2500 Lira

Laptop Detay Link :http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/high-performance/NP700G7C-S01TR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 6 Nisan 2013; 9:02:53 >

• Ilgili bir arkadaş. Fiyat makul.umarim istediği fiyata satar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3610qm ile 3630 qm arasındaki fark gozle gorulmeyecek derecede azmıs performans farkı cunku samsung s02tr surumunde 3630qm koymus ama bence bu daha mantıklı gibi duruyor :)
  • Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum.Cihazı anlatmaya gerek yok piyasadaki özel birkaç cihazdan biri.Alan pişman olmaz
  • ekranı anti-glare'mı hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.