Arkadaşlar 5800 ' da Wifi nasıl kullanılır ? Soru gayet açık . Ayar yapmam gerekiyor mu , nerelerde kullanabilirim .. Lütfen birisi bana iyice açıklasın bu konular hakkında pek bilgim yok .
tüm soruları tek konudan sorman cok daha iyi olur neyse :)
Menü-Ayarlar-Bağlantı ya gir orda w lan var şebekenin altında tıkla orda gosterir modemleri tıkladığında sifre varsa ister biliyorsan yazarsın sifre yoksa baglanır sonra internetten web bolumunden gezebilirsin opere mini yukle cok guzel bir tarayıcı.
quote:
Orijinalden alıntı: ScovX
tüm soruları tek konudan sorman cok daha iyi olur neyse :)
Menü-Ayarlar-Bağlantı ya gir orda w lan var şebekenin altında tıkla orda gosterir modemleri tıkladığında sifre varsa ister biliyorsan yazarsın sifre yoksa baglanır sonra internetten web bolumunden gezebilirsin opere mini yukle cok guzel bir tarayıcı.
Çok teşekkürler , eline sağlık Kardeş tek konudan bak diyorsun da gerçekten bu bölüm çok kabaLıklaştı Ana konu 300 sayfayı geçkin . Evde net yok şu an cafedeyim . Evde olsam inan araştırırım da kafede saatlerimi alır . Çok saolasın
tamam anladım.Önemli değil.Oraya geçisin kısayolu var bide telefon ana ekrandayken şarjun üstüne tıkla yeni pencere açılır sol tarafta bir işaret var bağlantı işareti direk bağlantılara gidiyorsun ordan.
quote:
Orijinalden alıntı: ScovX
tamam anladım.Önemli değil.Oraya geçisin kısayolu var bide telefon ana ekrandayken şarjun üstüne tıkla yeni pencere açılır sol tarafta bir işaret var bağlantı işareti direk bağlantılara gidiyorsun ordan.
Eyw
Sendeki Opera Mini sorunsuz ise Link atar mısın ?
Opera mini yükleme java çok kötü bir uygulamadır, opera mobile yükleyin.