Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.295
Cevap
118
Favori
579.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyatlar normal degil 2016 model diyor ama 4k sonucta garantili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakasupi

    Hocam bu program smartiptv nin tırnağı olamaz..hem performans hem de kaynak bilgisi açısından smartiptv çok çok iyi..ben bu setiptv yi denedim şimdi resmen taş devrine gittim geldim sanki..
    arayüz ve kullanım şekli olarak haklı olabilirsin, sonuçta ücret istemiyor şimdilik :)
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Yeni aldığım nu8000 turkıye montajlı bunun ne gibi bir sıkıntısı var eger olu pixel ya da sızma yok ise.

    2.si ben automotion kapalı ve rtings deki ayarlar yapılıyken dahi örneğin haberlerde hızlı altyazı gecer ya o resmen okunmuyor o kadar bozuluyor görüntü hd yayınlarda bile. Veya bir futbol macı ızlemek ıstesem topu gectım kosan adamın corapları birbirine karısıyor. Yada bir film actım netflixten diyelim el sıkısıyorlar sallayarak o elleri bulanıklasıyor pixelleniyor. Bunlar bu tv için normalmi yoksa benim panelimde mi bir sıkıntı var. Daha önce yazmıstım su ufo ghosting testi yapıyorum resmen atlıyor tum goruntuler sizde hiç böyle seyler yok mu? Zaten tvde hd filmlerde bile adamın ustunde sıyah bır elbıse varsa pixellenme oluyor nokta nokta kaliteden değil bu arada ama guneslı bır sahneyse goruntu sahane. Yalnız hep tum ayarları denesem de görüntü flu özellike beyaz sahnelerde önünde sanki görünmeyen beyaz bir tül var. Bunları yasayan veya acıklamasını bılen yok mudur? Birtek bende var ise iade etmeye calısacağım.




  • Tr montajlılar sorunlu kanısı var burada. Belki ben şanslıyımdır bilemiyorum ama bende hiçbir sıkıntı yok. Bütün testleri yaptım hiçbir soruna denk gelmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Tv ye kucak dolusu para verip üç kuruşluk programa para vermekten kaçınmak olmaz ama ;)
  • Teknosadan kapalı kutu bulup sonunda aldım. yavaş yavaş piyasada kalmıyor sanırım . neyse Hayırlı olsun diyelim umarım XF9005 almadığım için pişman olmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: le23o

    Tr montajlılar sorunlu kanısı var burada. Belki ben şanslıyımdır bilemiyorum ama bende hiçbir sıkıntı yok. Bütün testleri yaptım hiçbir soruna denk gelmedim.
    Benim TV de TR montaj, hatta buradaki yorumları okuyunca iyice kıllandım içini dışını her yerini her şeyini test ettim. Sağ ve sol alt kısımlarda ufak light bleeding dışında ki geceleri karanlık sahne izlerken bile çok rahatsız etmiyor, en ufak bir soruna rastlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlgkky T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tv'yi ilk sayfada arkadaşın paylaştığı ayarlarla kullanıyorum. Belirttiğiniz sorunlardan sadece bazı kanallarda kayan yazıların ritmik akmadığı dışında sorun fark etmedim. Bu durumu dün bir arkadaş daha dile getirmişti. Sanırım genel bir problem.

    Ancak onun dışında yazdığınız diğer problemlere bakınca sizin panelde sorun var gibi duruyor. Servisi çağırıp, ilgili şikayetlerinizi belirtip, değişim imkanı varsa değişim isteyin derim.
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler cevap için peki su ghosting için ufo testi yaptınız mı hiç bilgisayar ekranlarında denedim sıkıntı olmadı ama tv de hep takılma oluyor o animasyonda. Birde benım elime tv geceli 14 gun olmadı ama butun jelatınlerını cıkardım hepsiburadadan almıstım benım bu tvyı 14 gun ıcınde ıade etme hakkım varmıdır kosulsuz acaba?
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
  • tlgkky T kullanıcısına yanıt
    Garanti konusu tam nasıl işliyor bende pek bilgi sahibi değilim hocam. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olur umarım. Yada samsung müşteri hizmetlerini arayabilir siniz. Tahminim arıza kaydı açtırıp, servis çağırmanız gerektiği ve servisin sizi yönlendireceği şeklinde.

    Belirttiğiniz testi yapmadım ama akşama bir denerim.
  • Arkadaşlar internet üzerinden alınan ve servisin kurulumunu yaptığı ürünü 14 gun gecmeden kutusu acldıgı ve kullanıldıgı halde direk iade yapabilirmiyim yoksa iade sebebi için servis cagırıp form olusturtmak zorundamıyım bilgisi olan veya basına gelen varmı? Cunku hepsiburada kolay iadeye tıkladım direk form olusturdu ve kargolamam ıcın bana no verdi. Sımdı paketleyıp yollasam hıcbır servis formu olmadan direk geri alacaklarmı yoksa bana gerı yollayacak tv kargolarda surunecek mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ahmet_

    Medimarkt mağazasından direkt mi aldınız, Eve kendiniz mi getirdiniz, Yine sorunlu çıksaydı iade olmazdı neyse ki sorunlu çıkmamış,

    Mağazadan Turkiye imalati olmayan kutulara depodanmi baktılar , kendiniz mi baktınız.
    Merhaba,
    Urunu eve kendim getirdim.Ilkini de kendim getirmistim.Koltugu yatirinca bagaja sigiyor.Magazanin kendi getirmesi veya kendiniz alip getirme arasinda garanti yonunden bir sorun oldugunu sanmiyorum.Oyle bisey olsa soylerlerdi.Servise ilk iade ettigim televizyonda da kendim gerirdim demistim zaten.Sorun olacak olsa o zaman da olurdu.

    Tv ler depoda degildi.Disaridaydi.Ordan kendim baktim.Depo da olsaydi da baktirip oyle alirdim ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vatandan almıştım. Kendim getirdim eve. Aradım servisi geldi kurdular...

    Adamlar biz gönderelim vs dediler. Yok dedim aldım geldim.hatta ben seçtim kutuyu 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 55NU8000 için tuşlu kumanda olarak 17 TL'ye aşağıdaki modeli aldım.
    Kumandada Smart tuşu da var. Boyutu ideal. Tüm tuşları çalışıyor. Fiyat-performans diyebilirim.

    SAMSUNG TÜM SERİ LED TV KUMANDASI SMART HUB tuş KISA MODELhttps://urun.n11.com/uzaktan-kumanda/samsung-tum-modellere-uyumlu-smart-hub-tus-kisa-kumandasi-P148843363

    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI




  • ekol71 kullanıcısına yanıt
    Nu7400 modeli yazıyor fiyatta ama NU8000 modelinin fotoğrafları verilmiş. Güvenilirliliği hakkında bilgi sahibi değilseniz uzak durun derim bu siteden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kumanda çok iyi gerçekten, ben uzun olan versiyondan aldım yerleşimi falan çok kötü ve büyük almak isteyenlere bu ufak kumandadan öneriyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben de önümüzdeki ay bir televizyon almak istiyorum.

    Samsung 55NU8000 & Samsung 49Q6FN & LG 55SJ800V arasında kaldım.

    Televizyonda oyun oynamayacağım, arşivden ara ara film izleyebilirim. Genellikle Smart üzerinden Netflix & Twitch & Youtube gibi uygulamalar için kullanacağım ve onun yanında tabii ki normal TV izlemesi olacak.

    Önemli olan tabii ki görüntü, panelde sıkıntı yaşanmaması ve hatırı sayılır bir süre beni memnun etmesi.Konuyu inceledim NU8000 için Taiwan ve Macaristan cihazları alın denilmiş.

    NU8000 ve Q6 arasındaki fiyat farkına değer mi? Değerse değecek ne gibi farklar mevcuttur?

    Bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum, teşekkürler.
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Ben bu kumandanın orjinalini arıyorum bulursam alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.