Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.390
Cevap
116
Favori
598.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır bu tür şeyler ülkeye göre bölgeye göre değişen şeyler sorun edilecek birşey yok tv aynı tv
  • Tuşlu kumandadan local dimming i kapatan var mı? Nasıl yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    oğuz bey kaç ülke gördünüz merak ediyorum ve nereden bu kadar emin olabiliyorsunuz kaç tane yabancı ülkeye gidip bu tv yi açtınız çok bilgili olduğunuza göre belliki firmada çalışıyosunuz ben bilmem mesala sonradan öğrendim böyle olduğunuz bu kadar eminseniz belliki ...

bunun ülkelere gitme ile alakası yok ama ben olabilecek hadiseleri söylüyorum genellikle ilgilendiğim alan telefonlar telefonlarda bu tür farklılıklar olabiliyor neden tvlerde olmasın ben samsungun yabancı sitesinden bakarak bu tvyi satın aldım tr sitesine bakmadım bile söylenen şeyler aynı gelen tv gördüğüm kadarıyla aynı özellikleri de aynı rtings deki 55nu8000 ayarları aynı tv neden farklı olsun ki
    yukarıda bakarsanız ben kendimde olan bir sorunuda paylaştım resimleri var daha yeni aldığım tvde ama daha büyük bir sorun olmadığı için yani kullanımı etkileyen bir durum bu yüzden bir talep oluşturmadım
    Ahmet Kaya - Eylüle İsyan Gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=WACOQOpb4PA

• burak mart B kullanıcısına yanıt
    bende onu söylüyorum ülkeye göre değişiyor ki bu adamın kutusundan böyle çıktı videoda ki farklıları söyleyeyim kumanda böyle çıkmıyor tv standı böyle çıkmıyor (tam hatırlamıyorum duvara astırdım) tv kutusu farklı tr kutusu cihazın daha sadece şatafatlı değil ama rtings in testlerinde gördüm kumanda benimki ile aynı tabi orada kutusu yok onu doğrulayamıyorum ama tv aynı tv bunu doğrulayabilirim benim için önemli kısımda bu

NU8000 sahibi oldum dün, menü eski modellere göre daha kolay kullanıma kavuşmuş diyebilirim. Eski JS8500 kullanıcısıydım ev taşıma esnasında paneli kırdım ...

Bir kaç sorum var; Menü geçişlerindeki sesi nereden kapatabilirim bir türlü bulamadım. En iyi görüntü calibrasyonunu nasıl yapabilirim kaynak ve ya youtube linki paylaşabilirseniz sevinirim. PS4 ve Xbox One S bağlı fakat HDMI kabloları karıştı, HDMI kablo kullanırken ve ya alırken daha iyi görüntü elde edebilmem için ne tip bir kablo almam gerekir?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBaki -- 5 Nisan 2019; 9:12:42 >

Kalibrasyon için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ekran parlaklığını kaçta kullanıyorsunuz? 50 ye getirdiğimde inanılmaz bir bulutlanma ve ışık sızması oluyor. Çok rahatsız oluyorum. Malum ürünü değiştirmedilerde. Hakem heyeti kararına kadar el mecbur kullanacağım. Ekran parlaklığını kaçta kullanıyorsunuz???

Orijinalden alıntı: Mehmetali89

Arkadaşlar ekran parlaklığını kaçta kullanıyorsunuz? 50 ye getirdiğimde inanılmaz bir bulutlanma ve ışık sızması oluyor. Çok rahatsız oluyorum. Malum ürünü değiştirmedilerde. Hakem heyeti kararına kadar el mecbur kullanacağım. Ekran parlaklığını kaçta kullanıyorsunuz???
    45'te kullanıyorum

Sen bu kafayla tüplü tv de alsan ona da bir şeyler bulursun

4K ulusal kanallarda olmasına gerek yok youtube netflix te dünya kadar 4K video var!! Bu tvyi de alan zaten ulusal kanal falanda çok izlemez.

Bu fiyata bu özellikte tv yok piyasada gelmiş burda vır vır o bozuk bu bozuk deyip duruyorsun. Bende kullanıyorum maşallah hiçbir şeyi bozuk değil.

Sen bu tv de PC veya PS bağlayıp oyun oynadın mı ? Bence oynamadın o yüzden tvnin oyundaki performansından haberin yok. Yağ gibi akıp gidiyor ekran.

Allah bilir evinin interneti de 4K videoyu oynatmıyordur o yüzden 4K video da açamamışsındır. Sen TV yi bence kullanmıyorsun burada atıp tutup insanları saçma sapan tv lere yönlendirmeye çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E4EBE28 -- 5 Nisan 2019; 13:35:47 >
    alternatifi o değil kimse veremez hocam yok çünkü :)

Arkadaşım lütfen noktalama işaretlerine biraz dikkat et. Okuyacağım diye gözlerim kanayacak neredeyse. 20 cümle kuruyorsun ama bir tane nokta, virgül yok. Bir derdin varsa da anlatamıyorsun bu şekilde haberin olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu tv yi teknosadan almıştım internet üzeri yanlarda bant yoktu bu yorumları görünce tekrar baktım bulutlanma dimming felan yoktu bu teknoloji biraz şans local dimmingi en düşükte kullanıyorum ben tv den memnunum he o an elimde x9005 almak isterdim tabi bu tv 1000 dolar bu para malum bize çok yoksa avrupada çok bişi değil

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.