Şimdi Ara

SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekteki resimlerde de görülebileceği üzere yeni aldıgım led tvde banding ve ölü piksel(3adet) sorunu var. pikselleri servise tutanak tutturdum ama iki tanesi nasıl olduysa daha sonradan kayboldu. resimlere bakarak panelin durumu ile ilgili fikrinizi alabilir miyim? sizce servisi çağırıp değişim istemeli miyim? Aslında film izlerken belirgin birşey görünmüyor ancak özellikle maç izlerken dikey çizgiler belirgin bir şekilde görülebiliyor. panel th01 kore
     SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU SAMSUNG 48J6370 BANDING SORUNU

• Televizyonun arka ışığı ayarı yüksek mi? Benim JU7000 arka ışığı 15 de bu şekilde.

https://store.donanimhaber.com/7f/78/1f/7f781fa22abf6046bf931e878436b7f9.jpg
  • Arka ışık 12 deydi yanlış hatırlamıyosam ışığı yükselttikçe biraz daha azalıyor ama yinde sütunlar belirgin. Karanlık ortamda siyahlar bazen çok güzel oluyor bazende ışık sızması varmış gibi duruyor. tv yi dün aldım fazlada ayarlarla oynayamadım optimum değerleri bulursam belki düzelir. Bilmiyorum benmi abartıyorum yoksa gerçekten sorun varmı ? Forumu okudukça insanın kafası karışıyor.
  • gugusun G kullanıcısına yanıt
    Işık sızması da mevcut tv de sorunlu bir panel değişim yada iade talep edin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Servisi çağırıyorum ozman inşallah adamı hasta etmezler.
  • bence bu kadar üzerine düşmeye değecek bir durum değil. aldığınız başka panellerde de benzer sorunlar ile karşılacağınızı düşünüyorum. servisin de yapabileceği pek birşey olduğunu sanmıyorum. bu işin sonunda yine bu tvnizi size geri verebilirler. tv de dolaştığı ile kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugusun

Teşekkür ederim. Servisi çağırıyorum ozman inşallah adamı hasta etmezler.

Hocam bende bu tv yi düşünüyorum. Son durum nedir? Değişim oldu mu ya da bu tv den memnun musunuz diye sorayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    LG 42LW5500 güncelleme sorunu
    13 yıl önce açıldı
    LG G2 Ekranda Karıncalanma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.