Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
26.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6340 ı klavye hediyeli olarak aldım görüntü sd kanallarda fena değil iyi de sayılabilir (hdler güzel).
    Kumandası eski kumandalardan yani dokunmatik değil.
    Yalnız nette philips üzerine oynan bir oyun var sanırım ben bayağı düşündüm kararsız kaldım ve philips markalarda kanal geçişlerinin çok yavaş oldunu (4-5 sn.) yazıyordu herkes bende samsungdan yana kullandım tercihimi ama tahmin edin bakalım kanal geçişleri nasıl
    sd 4-5 sn.
    hd 6 sn.
    Evet bu kadar paraya bence çok yavaş... geri kalan özellikleri üç aşağı beş yukarı diğer tvlerle aynı...
    Ayrıca üzülerek söylemem gerekiyor ki ntvspor"da yayınlanan İspanya maçlarını izleyemiyorsunuz. Ve sanırım bunun çözümüde yok yani hariciye mecbursun ya da dijital modüllere yazık...

İşin özü çok düşünüp taşınmaya gerek yok paran neye yetiyorsa hangisinin dış görünüşü hoşuna gidiyorsa ondan alacaksın. Gerisi fasa fiso...

• Ben samsung 55F6470 kullanıyorum ve dahili uydu alıcısı sd-hd kanal geçişi 1,5-2 sn. Bildiğim kadarıyla ispanya ligini de artık ntvsporsmart kanalında d-smart veriyor.
  • sn fanatik. ben de sizin gibi samsung 46f6340 aldım. ama ürün hala eve gelmedi. alırken ayağını beğenmiştim. şimdi de elekroworldden aynı fiyata lg 42la690 gördüm. almadan iade edip değiştirsem mi acaba. samsung 46f6340 ile lg42la690 aynı fiyat ama hangisi? bir türlü karar veremedim. bu işlerde de çok iyi değilim. biri 46'' 200 hz -diğeri 42'' 400 hz. önceliğim smartta iyi olması, hd uydu alıcısı ve kanal değiştirme hızı. 3d yi çok kullanacağımı sanmıyorum. oyunlara da çok meraklı değilim. ama internete tvden girmek istiyorum. bu arada tvyi koyacağım salon 25m2 izleme mesafesi de yaklaşık 3-3.5mt civarı. acaba hata mı yapıyorum. sırf iki kumanda olmasın diye dahili uydu alıcılı aldım ama kanal geçişleri dediğiniz gibiyse yandık. ürün gelmeden gidip değiştirsem mi? bir de gerçek hz değeri nedir?
  • keko keko K kullanıcısına yanıt
    Keko arkadaşım ben 6340 diyorum sen 6470den bahsediyorsun tvlerden çok anlamam ama modellere dikkat edersen senin tv ile benimki farklı.
    Ayrıca ben yukarıda belirttim, tvden direk izleyemediğimi; sadece d smart değil herhangi bir dijital alıcı şifresiz gösteriyor. Bunu biliyoruz 2000 tl verip bir de 500-600tl her neyse vermek bana abes geliyor.

İsmail arkadaşım daha öncede dediğim gibi ben çok araştırdım ve işin içinden çıkamadım o yüzden gözümü kapadım ve bi tane aldım. Benim tvleri karşılaştıracak kadar bilgim yok yalnız formu dolaştığında aklın allak bullak olacak.

Şunu belirtmeliyim ki ben de senin gibi tv den nete girerim hayalleri ile aldım çünkü öyle pazarlanıyor ki bu !mübarekleri! bizler tvlerin pc gibi olacaklarını sanıyoruz ama işin doğrusu öyle değil çok yavaş ama şu kablosuz klavye çok işe yarıyor onuda söyleyeyim.

Şimdi teknoloji mağazalarını gezersen göreceksin ki bütün tvlerin 6 serileri birbirine 7 serileri vs. birbirine benziyor (özellik olarak) ve bence öyle kafa karıştıracak kadar da farklar yok aralarında.

Ayrıca kanal geçişleri şöyle programdan aşağı yukarı yaptığında 3sn kadar ama diyelimki 5. kanala direk gitmek istediğinde yaklaşık 5 sn bekliyorsun.
    Diğer tvlerin geçişleri hakkında en ufak bir bilgim yok.
    Bence boş ver alınmış alınmıştır hayırlı uğurlu olsun...

• Genel olarak samsung diye bahsetmişsiniz. Bende de 6470 var ve durum farklı insanlar bilsin. Maçlarla alakalı da bilgilendirme amaçlı yazdım siz gene yanlış anlamışsınız. İspanya ligini şu anda ntvspor değil ntvsporsmart veriyor ve dsmart olmadan izleyemezsiniz bildiğim kadarıyla. İzleyen varsa söylesin biz de bilelim. Dahili uydu alıcı da biss key girişi olmasını ben de isterdim ama yok ve alırken de farkındaydım.
  • F6650

F6640

bu modellerede bir bak.

bende 51 p f 5570 plasma bakıyorum yada yukarıda yazdığım modellerden birini seçicem.ü
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    F6340 5 para etmez Bimekste F7000 ile alt alta koymuslar goruntu sanki kare kare isleniyor. Tv çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam Allah aşkına elbet 7 serisi gibi değildir ama şuan izliyorum öyle kare kare yayın yok. Gayet iyi. (belki senin gördüğün es 6340dır.)

Arkadaşım keko, bende sd d-smart var ve ntvspordan izliyorum aynı saatte olan maçları ikisi veriyor. Ayrıca bundesliga da izlenmiyor. Belirtmek isterim.
  • fanatik_1903 kullanıcısına yanıt
    valla hocam hatta fark.o.kadar belliydiki ben bile cok sasirdim.belki ayarlari ile alakali bir durumdur ama o sekil de kim gorurse gorsun almaz o televizyonu :)

• tv eve yeni geldi. ev polatlıda. hala kafam karmakarışık. 15 gün iade şansım var. bir aklım yarın sabah servis kursun bir bakayım diyor, bir aklımda hiç kurdurmadan iade et. başka al diyor. artık bu gece uykumda gelmez...
  • ismailarslan79 İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl olsa eve gelmiş kurdur bak hoşuna gitmezse 7 gün içinde değiştirirsin. Eğer değiştirmeye karar verirsen, tavsiyem bu sefer alacağın tvyi iyi incele fakat teknoloji mağazalarında kanal değişimi yaptırmıyorlar ve ben normal yayına hiç denk gelmedim sen de dikkat etmişsindir hep belirli videolar gösteriyorlar göz boyamanın başka bir yolu.
    Velhasıl kelam hayırlı uğurlu olsun bence gönlünü ferah tut...
    Ben tv yi beğendim güzel ve kullanışlı...
    bence bosa kurdurma hocam sknti cikmasin bana guvenin 40F7000 ya da LA 760'a falan bakin. ozellik istemiyorsaniz philps e yonelin gercekten en iyi goruntuyu hemen hemen phipls veriyor ozellik istyorsaniz LG

• teşekkür ederim. aslında bu kadar teknolojiyi kullanırmıyım bilmem. kardeşim ''abi sade bişey al sonra fazladan verdiğin paralara acırsın'' demişti. şimdi tv de tek ek amacım internet ama bakalım onu da kullanacak mıyım! ilk başlarda tvye 1500tl yeter fazlasına ne gerek var derdim ama şimdi bakıyorumda kesenin ağzını %50 açtık. ayrıca şuan ki tvmiz bayağı eski olduğundan evde tv pek seyrdilmiyor. bu alışkanlığımız devam ederse +3 yıl için ödediğim 200tl de boşa gider mi?
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende philips istiyordum ama işte dediğim gibi bir çok insan kanal geçişlerinin yavaş olduğunu söyleyince vazgeçmiştim yoksa 2000tl ye güzel tvler var.

Ben teknosa dan aldım ve tvyi 7 gün içinde geri iade edebilirsiniz diyordu. Kurduktan sonra sıkıntı olur mu? Bilmiyorum.
  • bahsi geçen 40f7000 2800tl diğerini bulamadım. am hocam sen ne yaptın. ben 1999 tlve +200tl ek garantiye çok diyorum sen bizi 3000tl lere götürdün.
  • fanatik_1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam kutu falan acilmamis olmasi geekiyor diye biliyorum 7 gun icinde iade internet uzernde yapilan alisverislerde gecerli galiba. ayipli olmadigi surece iade kabul etmiyorlar phlipslerde kanal gecislernde yavaslik mevcut ancak samsunglar ve lg ler de harici uydu alicilarindaki kadar hizli degil. Philps gercekten en akici ve canli goruntuyu veriyor ben de philps alcaktim.ancak tasarimini babam begenmedigi icin cinema screen.tasarmli lg aldik.

Aslında öyle bir yolunu bulmuşlar ki sen istesen de istemesen de yeni jenerasyon bir tv alacaksan mecburen 3d-hd alıcı-smart vb gibi özellikleri zorla satıyor ve bizde mecburen alıyoruz.
    Bana sorsan 3d smart hatta hd alıcı bile fazla keşke aynı tvlerin özelliksiz olanı satsalar hem daha ucuzada olur.
    42la 660s e bakin hocam ya da 2000 liralik philps modellerine bakin bence benden size tavsiye. 1 ay sonra geri iade etme sansiniz da kalmaz

• Hocam fanatik arkadaşın dediği gibi kafa karıştırmaya gerek yok bence de. Sonuçta her tv'nin kendine göre bir fiyatı var ve ona göre artıları eksileri var. Eğer sizin için mantıklı bir iade sebebi yoksa kullanın bence. Fazla evhama gerek yok.
    Fanatik hocam bundesliga yayını yapan trt kanalları türksatta ikişer tane çıkıyor ve biri şifresiz oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Oradan izleyebilirsiniz.
  • aslında başta 42'' düşünüyordum. 40 ve 42 mağazada bayağı farklı göründü gözüme. ve fazla parlaklığı sebebiyle samsungdan vazgeçmiştim. hatta bir ara philipse iyi sarmıştım. en son lg den birkaç model yazdım ve bunlardan birini kesin alacam dedim. yeni açılmış magazda ucuzunu bulduk bahanesi ile yine gidip samsung aldım. çevremde samsung üretip lg ye satıyor samsung daha kaliteli diye diye banada samsung aldırdılar. hangisi üstün bilemiyorum ama değiştirirsem de sonuç olarak 2000tlyi geçmesini düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.