Şimdi Ara

Samsung 46ES6140 SMART TV ERROR_MODEL_BIND çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu TV yi alanların karşılaşacağı bir sorun olan ERROR_MODEL_BIND hatasının çözümü için başlığı açtım.

Öncelikle bu tv yi cuma günü kurdurdum ve cumartesi günü firmware güncellemesi yaptım netten. Üzerindeki sürüm 00101 iken 00102 'ye yükseltti.
    Ancak bu yükseltmeden sonra ne zaman nete bağlanmak istesem internet bağlantı testlerini geçiyor ama ağ yok diyerek ERROR_MODEL_BIND hatası verip çıkıyordu. Ürünün Hollanda'da da satılması nedeniyle Hollanda sitesinden 00107 versiyonunu indirip flashdiskle kurdum ve sorun ortadan kalktı.
    Güncelleme yapacak arkadaşlar internetten değil de aşağıdaki Samsung support linkinden indirip güncellerlerse sorun yaşamayacaklardır.

http://www.samsung.com/nl/support/model/UE46ES6140WXXN-downloads

• Bu urunun sadece hollanda samsung sitesinde bulunmasi cok ilginc

Es6100 ile farki nedir merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle 46ES6140 'ın bugün tarihli firmware güncellemesi yayınlandı.
    İlk mesajdaki linkten indirebilirsiniz.
  • yorumlarınızı paylaşır mısınız bu modelle ilgili
    tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

yorumlarınızı paylaşır mısınız bu modelle ilgili
    tşk

Merhabalar.
    1- Mat panel (ultra clear deniyor ama nedense mat görüntüsü var)
    2- Online yazılım güncellemesinde problem yaşanıyor o nedenle usb den güncelleme yapmak en mantıklısı.
    3- Bilgisayarınız varsa HDMI1/DVI a bağlamayın bilgisayarı ansızın kapatıyor.
    4- Logitech K400 klavyem vardı onu taktım hemen tanıdı. Gayet kolay kullanılıyor.
    5- Browseri sonylere göre daha hızlı. Youtube videolarında buffer beklemesi yapmıyor (aynı internet bağlantısında komşumun aldığı sony smart tvde takılmalar yaşadık)
    6- 2D-3D çevirisi başarılı geldi bana. %25 oranında olmasına rağmen 3D farkediliyor.
    7- 3D yayın ve film görüntüsü gayet tatminkar diyebilirim.
    8- Ben kablosuz sinyal sevmediğim için ethernet ile bağladım ancak wifi desteği mevcut ve test ettiğimde çekişinin iyi olduğunu gördüm.
    9- Youtube videolarını tam ekran yapınca normal kanal seyrediyormuş hissi uyandırıyor (internet bağlantınıza göre yüklenme hızı değişebilir ben 20 Mbps fiber kullanıyorum o yüzden diğer hızlarda da test edilmeli diye düşünüyorum)
    10- DVB-C yayın denemedim çünkü cihazım Gigablue HD 800 SE ve yayını onun üzerinden HDMI ile alıyorum. Görüntüsü güzel.
    11- Hareketli sahnelerde görüntü karelenmesi oluyor (Led Motion Plus kapalı / Motion plus standart ayardayken bile).
    Aşağıda bir görüntü paylaşıyorum ancak güneş ışığının kameraya etkisi nedeniyle resmin sağında hafif sislenme var o kamerayla alakalı)

• goruntu karelenmesi neden oluyor
    200 hz ise yaramiyor mu

• Bugun teknosadan 2500 tl ve 12 taksitle bu urunu aldim insallah memnun kalirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung smart tv kodi sorunu!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

goruntu karelenmesi neden oluyor
    200 hz ise yaramiyor mu

çok hızlı sahnelerde sadece hareketli bölge kareleniyor çok kısa olarak. Çok kısa olmasına rağmen fark ediliyor.
    Bazen can sıkıcı olabiliyor. Motion Plus'ı kişisel ayarına aldım ve bulanıklık azaltma ve titreme azaltmayı en üst seviyeye getirdim. Biraz daha azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: letmax

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

goruntu karelenmesi neden oluyor
    200 hz ise yaramiyor mu

çok hızlı sahnelerde sadece hareketli bölge kareleniyor çok kısa olarak. Çok kısa olmasına rağmen fark ediliyor.
    Bazen can sıkıcı olabiliyor. Motion Plus'ı kişisel ayarına aldım ve bulanıklık azaltma ve titreme azaltmayı en üst seviyeye getirdim. Biraz daha azaldı.

hocam o zaman mac izlenmez herhalde.

acıkcası 55 inch olarak fiyatı en uygun tv, dusunuyordum da bu yorum uzaklastırdı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cografik

Bugun teknosadan 2500 tl ve 12 taksitle bu urunu aldim insallah memnun kalirim

Öncelikle hayırlı olsun hocam inşallah ağız tadıyla seyredersiniz.
    Size kullandığım resim ayarlarını vereyim bir deneyin. Gerçi zevk işi ama görüntüyü epeyce fark ettireceğini düşünüyorum.

Resim Modu: Standart
    Arka Işık : 9
    Kontrast:90
    Parlaklık:50
    Netlik:25
    Renk:36

Dinamik Kontrast: Kapalı
    Siyah Tonu:Kapalı
    Renk alanı: Doğal
    Gamma: 0
    H. Aydınlatma: Kapalı

Renk Tonu: Standart
    Dijital Parazit Filtre:Kapalı
    MPEG Parazit Filtre: Kapalı
    Film Modu: Kapalı
    Motion Plus: Kişisel (Bulanıklık azaltma : 10 - Titreme azaltma: 10)
    Led Motion Plus : Kapalı
  • İyi günler bendede aynı problem var suan
    Söylediğiniz linkten indirdim harddiski taktım tvye ama harddiskte exe dosyasını göremiyorum. doğal olarakta yükleyemiyorum
    Benim yanlış yaptıgım birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • burdan tam olarak nasıl güncelliyorsun anlamadım exe dosyasımı var orda birdaha rica etsem acıklarmısın
  • tmam cözdüm 4447711 i aradığınızda size yardımcı oluyor ayrıntılı ve olay şu error model bing yazısı yukleme yarıda kaldıysa oluyrmuş ben denedim sıfırlayıp tekrardan yaptım şuan canavar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: letmax

quote:

Orijinalden alıntı: franticis

yorumlarınızı paylaşır mısınız bu modelle ilgili
    tşk

Merhabalar.
    1- Mat panel (ultra clear deniyor ama nedense mat görüntüsü var)
    2- Online yazılım güncellemesinde problem yaşanıyor o nedenle usb den güncelleme yapmak en mantıklısı.
    3- Bilgisayarınız varsa HDMI1/DVI a bağlamayın bilgisayarı ansızın kapatıyor.
    4- Logitech K400 klavyem vardı onu taktım hemen tanıdı. Gayet kolay kullanılıyor.
    5- Browseri sonylere göre daha hızlı. Youtube videolarında buffer beklemesi yapmıyor (aynı internet bağlantısında komşumun aldığı sony smart tvde takılmalar yaşadık)
    6- 2D-3D çevirisi başarılı geldi bana. %25 oranında olmasına rağmen 3D farkediliyor.
    7- 3D yayın ve film görüntüsü gayet tatminkar diyebilirim.
    8- Ben kablosuz sinyal sevmediğim için ethernet ile bağladım ancak wifi desteği mevcut ve test ettiğimde çekişinin iyi olduğunu gördüm.
    9- Youtube videolarını tam ekran yapınca normal kanal seyrediyormuş hissi uyandırıyor (internet bağlantınıza göre yüklenme hızı değişebilir ben 20 Mbps fiber kullanıyorum o yüzden diğer hızlarda da test edilmeli diye düşünüyorum)
    10- DVB-C yayın denemedim çünkü cihazım Gigablue HD 800 SE ve yayını onun üzerinden HDMI ile alıyorum. Görüntüsü güzel.
    11- Hareketli sahnelerde görüntü karelenmesi oluyor (Led Motion Plus kapalı / Motion plus standart ayardayken bile).
    Aşağıda bir görüntü paylaşıyorum ancak güneş ışığının kameraya etkisi nedeniyle resmin sağında hafif sislenme var o kamerayla alakalı)

arkadaşım samsung tv nin üzerinde duran kamera tv yemi bağlı bilgisayara mı bağlı. tv ye bağlı isi hangi modeli kollanıyorsun kamerada bilgi verirsen sevinirim.

• Kamera, TV arkasındaki mini ITX PC ye bağlı. TV için olanları çok pahalı geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.