Şimdi Ara

Samsung 46D8090 full Hd film sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

internet üzerinden indirdigim 1920*1080 fullhd görüntüleri allshare ile samsung tvden full olarak izleyemiyorum altta ve üstte siyah band kalıyor. Görüntü full hd normalmidir bu ekranı kaplaması gerekmiyormu ? aynı sekilde bluray film indiriyorum m2tsyi demux gerekli olan video ve sesi alıp mkv tool ile mkv yapiyorum görüntü hull hd bundada aynı siyah band var ne iş anlamadım ayarı falanmı var bu tvnin ? elimde x diye bir film var mesela ful hd o böyle sorun cıkarmıyor full ekrana oturuyor yaşayan yada bu sorunun çözümünü bilen varmı ?

• Video görüntü ayarlarında "just scan" - "sadece tara" vardır, onu seçmen lazım. 16:9, 4:3, zoom vs olan menü.
    Diğer ihtimal elindeki film gerçek 1920x1080 Full HD olmayabilir. Ripleyen arkadaş biryerlerini bozmuş olabilir.
  • üstadım kendi yaptıgım mkvler de aynı onların 1920*1080 olduğuna eminim dedigin menuye bir bakacagım sağol.
  • samsung tv ler, m2ts yi direk oynatıyor. uzantıyı m2ts-->ts yap yeter. ama Türkçe ses dosyası ekliyorsan mux gerekli tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.