Şimdi Ara

SAMSUNG 46C750 HDMI Sinyal Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİLLLL YARDIMMMM.............................

Arkadaşlarr öncelikle böyle bir platformu yeni bulduğum için dünyanın en şanslı insanıyımm herekese şimdiden teşekkürler...

Samsung 46C750 modelini kullanıyorum bu başlık altında epey yazılı paylaşımı okudum.Benim problemimle ilgli birşey göremedim hiç.

SORUNUM : HDMI portlarında ki "Sinyal Yok....Bağlı cihazların gücünü ve kablo bağlantılarını kontrol edin veya kaynak seçimini kontrol edin. " hata uyarısını almaktayım digiturk hd ve d-smart plus uydu alıcılarım ,ps3 ve sony 3D bluray donanımlarına sahibim daha 2 güne kadar bu cihazların hepsini 4 farklı HDMI portunda kullanıyordum.Ancak anlamadığım bir sebepten dolayı 2 gündür HDMI portlarından hicbir cihazımı kullanamıyorum geçici çözüm olarak scart girişlerinden tv izleyebiliyorum fakat HD yayınlardaki görüntü kaybını anlatmamam gerek yoktur.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşım veya bunun sebebini bilen bir arkadaşım varsa bana yardımcı olur mu .Denediğim çözüm yöntemleri HDMI kablolarımı değiştirdim sorun çözülmedi,ayrıca bu HDMI kablolarımı diğer LCD TVlerimde denedim sorunsuz çalışıyor ve diğer cihazlarda kullandığım kabloları 46C750 ye bağladığımda yine sinyal yok uyarısı almaktayım.Firmware değişikliği soruna çare olur mu diye onu da denedim yine bir çare bulamadım.Sonuç olarak HDMI portlarını kullanarak cihaza görüntü aktaramıyorum bu portların yanmış veya arızalanmış olma ihtimali nedir siz sevgili arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum ,ilgilenen herkese sonsuz teşekkürlerrrr

• Arkadaşlar lütfen sesimi duyan yok muuu
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.