Şimdi Ara

SAMSUNG 40S71B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. dün teknosada indirimde olduğundan SAMSUNG 40S71B lcd tv yi en sonunda aldım uzun uğraşlarım sonucu. dün bayrampaşa teknosada 3399 ytl ye düşürmüşlerdi. normalde samsung mağazalarında bile 3600 iken düşünce bide 12 taksit imkanı olunca bende dayanamdım burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım. bugün gelicek herhalde yarın öbürgün kurdururum. resimlerinide en kısa zamanda paylaşırım sizlerle. sizden ricam tvnin uygunluğunu yorumlamanız. performans,fiyat vs gibi. teşekkür ederim.

• Hayırlı olsun Bİr samsung LCD almayı planlayan biri olarak incelemeni merakla beklicem

Saygılar güzel günlerde kullan.
  • dünde heryerde indirim vardı herhalde
    izmir arca 3200 /15 40 s71 ,,carrefour 3250 /12 ayrıca arca da nakite %10 iskonto vardı ...
  • Güle Güle Kullan, ürün fotoları ve incelemeni bekliyoruz...
  • Arkadaşlar Samsung 40S71 modelini alacaklar biraz beklesin. Samsung 40S81 modelini çıkardı. Yakında gelir. Fiyatlarda anlaşılan biraz daha iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funien

Arkadaşlar Samsung 40S71 modelini alacaklar biraz beklesin. Samsung 40S81 modelini çıkardı. Yakında gelir. Fiyatlarda anlaşılan biraz daha iyi olacak.

yurtdışı sitelerde 350€ fark var ikisi arasında ama 81 de 5ms tepkime süresi ve 10000:1 dinamik kontrast var (bu 71 in 3,3katı) bence beklemeye değer ama o 350€ fark bize ne kadar yansız onu düşünmek lazım.

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMLE40S81BD-SAMSUNG-LE40S81BD.htm

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMLE40S71B-SAMSUNG-LE40S71B.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 20 Mart 2007; 14:49:11 >

• bu cihazı haftasonu ben aldım.

Ankamall'de ki samsung bayiinden, peşin 3.050'ye. yanında bir de basit divx/dvd player hediye ettiler.

aynı gün getirip teslim ettiler. benim ilk izlenimlerim şöyle;

- tasarım olarak benim gibi sadelikten yana iseniz, bir sonraki kasa samsunglardan daha güzel bir tasarımı olduğunu söyleyebilirim.
    - aldığım bayi, digiturk e bağlayacağımı söyleyince, altın uçlu scart kablo almamı tavsiye etti. kabloyu almayı unutunca, tv yi bağlamaya gelen elemanlar ellerindeki kabloyu sattılar bana. tv nin heyecanıyla isimsiz, yeni olup olmadığı bile belli olmayan bir kabloya 30 ytl bayıldım
    - altın uçlu kabloya rağmen ekranda çok hafif dalgalanmalar oluyor.
    - spor programlarında lcd nin çuvallayacağını biliyordum, ama bu kadar kötü bir performans ta beklemiyordum. hem doğal hareket eksikliği göze batıyor hem de netlik had safhada bozuluyor.
    - sesi normalden biraz fazla açınca uğultuya (eminim teknik bir adı vardır bu sesin) benzer bir ses yükseliyor.
    - nintendo wii bağladım. şimdilik sadece sports oynuyorum. tv nin performansı iyi, fakat game mode a alınca bir farklılık görmedim açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Samsung 225BW
    18 yıl önce açıldı
    Samsung U28E590D
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung 40S81 beklemekte bence fayda vardı ama genede alan arkadaşlar üzülmesin bence o kadar büyük bir fark olmayacaktır ama nekadarda olsa son çıkan bir ürünün havası yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.