Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_v_p

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Hafta Sonu LG 42 LW 5500 ile samsung 40D 6500 fiyat birbirine yakindi hangisini tavsiye edersiniz.? 3D icin almak istiyorum ozellikle ama LG nin gozlukleri çok uyduruk geldi.

Bende 5-6 gündür araştırıyorum.Samsung SG gözlükleri gözü çok yoruyor ve ağrı yapıyor. Keyfini pek çıkaramazsın. Üstelikte çok pahalı. Eğer 3D için alacaksın LG almanı öneririm.

Bu işin üstadı samsung, smart tv+ful hd+3D+en uygun fiyat=40D6500...
  • kanalları nasıl düzenliyoruz arkadaşlar
  • Merhaba aranıza yeni katıldım ve bende cumartesi günü teknosadan 40d6500 aldım normal fiyatı 2599 tl idi hafta sonuna özel axesse özel 100 tl chip para kampanyası vardı yani tv yi iki adet pilli gözlüğü ve 2 aylık d smart deneme paketini 2.499,00 tl ye 12 taksit olarak aldım.
    Tv kurulduğunda aynı anda d smart kuruldu yayınlar çok güzel hd olmayan yayınlar bile hd gibi ayrıca pazartesi akşamı smard 3d kanalından 3d olarak juventus maçını izledim görüntü harikaydı 3d yayının full hd olmadığını bugün formda öğrendim buna rağmen 3d görüntü iyiydi.
    Şuana kadar tv nin özelliklerini detaylı inceleyemedim, ancak genel olarak çok memunum. Benim sorum şu olacak d smart deneme sürem bittiğinde dahili uydu alıcısını kullanmayı düşünüyorum bunun için neler yapmam gerekiyor. Sadece çanak anten kablosunu tv ye bağlamam yeterli mi? Uydu alıcıları hakkında fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

• Eğer D-smart modül kullanıyorsan anten kablosunu direk TV'ye tak ve izle, bu kadar...
    Eğer Harici cihaz verirlerse araya receiver girer dolayısıyla kabloyu önce ona sonra TV takman gerekir.
    Yerinde olsam modül kullanırım; tek kumanda ile hem normal kanalları hem Dsmart'ı kullanırım.

3D iyiydi derken nasıl izliyorsun 3D'yi, 2D to 3D mi yapıyorsun yoksa 3D filmin mi var?
    Bu arada cihazın hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

kanalları nasıl düzenliyoruz arkadaşlar

neyse hallettim.
    başka bir sorun var showtvden ses gelmiyor toolsdan sesi türkçe yapınca geliyor başka kanaldan tekrar showa geçince yine aynı sorun .güncelleme yapmadım acaba sorun düzelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: is25

Eğer D-smart modül kullanıyorsan anten kablosunu direk TV'ye tak ve izle, bu kadar...
    Eğer Harici cihaz verirlerse araya receiver girer dolayısıyla kabloyu önce ona sonra TV takman gerekir.
    Yerinde olsam modül kullanırım; tek kumanda ile hem normal kanalları hem Dsmart'ı kullanırım.

3D iyiydi derken nasıl izliyorsun 3D'yi, 2D to 3D mi yapıyorsun yoksa 3D filmin mi var?

Teşekkür ederim 3 D yayını pazartesi akşamı smart 3d kanalında italya ligi maçı vardı 3d olarak vermişti onu normal 3d olarak izledim. Akşam da Star HD'den Beşiktaş - Stoke City maçını 2d den 3d ye çevirerek izledim. 2D den 3D ye çevrilen görüntü çok etkili değil ama yinede iyi bir derinlik veriyor ama pazartesi akşamı izlediğim 3D yayın gayet iyiydi. Henüz 3D sinema filmi izleme şansım olmadı ama hafta sonu izlemeyi düşünüyorum izledikten sonra yorumlarımı yazarım.
    D smart bağlantısı için receiver getirdiler ve uydu kablosu receivera bağlı ondan da HDMI kablo ile tv ye bağlı ben D smartı iptal edip dahili uydu alıcısını kullanmak istediğimde uydu kablosunu tv ye bağlayacağım peki ya sonra ne yapmam gerekiyor tv dahili uydu alıcısından yayın izlemek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: accountant1507

Benim sorum şu olacak d smart deneme sürem bittiğinde dahili uydu alıcısını kullanmayı düşünüyorum bunun için neler yapmam gerekiyor. Sadece çanak anten kablosunu tv ye bağlamam yeterli mi?

evet, dsmart olmaksızın da atv, ahaber ve trt hd yi hd olarak, diğer sd kanalları da receiver varmış gibi izlersin (tuner var tv içinde malum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: accountant1507

quote:

Eğer D-smart modül kullanıyorsan anten kablosunu direk TV'ye tak ve izle, bu kadar...

Teşekkür ederim 3 D yayını pazartesi akşamı smart 3d kanalında italya ligi maçı vardı 3d olarak vermişti onu normal 3d olarak izledim. Akşam da Star HD'den Beşiktaş - Stoke City maçını 2d den 3d ye çevirerek izledim. 2D den 3D ye çevrilen görüntü çok etkili değil ama yinede iyi bir derinlik veriyor ama pazartesi akşamı izlediğim 3D yayın gayet iyiydi. Henüz 3D sinema filmi izleme şansım olmadı ama hafta sonu izlemeyi düşünüyorum izledikten sonra yorumlarımı yazarım.
    D smart bağlantısı için receiver getirdiler ve uydu kablosu receivera bağlı ondan da HDMI kablo ile tv ye bağlı ben D smartı iptal edip dahili uydu alıcısını kullanmak istediğimde uydu kablosunu tv ye bağlayacağım peki ya sonra ne yapmam gerekiyor tv dahili uydu alıcısından yayın izlemek için.

Sonra;
    D-Smart'ı arayıp ürününü aktive ettiriyorsun, kartı takıyorsun cihaza ve izlemeye başlıyorsun, hepsi bu kadar.
    Ben aldığımda yıllık: 199 TL, Modül+Eğlence Paket HD idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is25 -- 15 Aralık 2011; 15:00:43 >

• tek bir kumanda ile, tv seyretmek, uyduya kumanda etmek, film izlemek çok keyifli ve zahmetsiz. üstelik DTS vs değişimi ile uğraşmadan. bence fiyatına göre iyi bir tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Hafta Sonu LG 42 LW 5500 ile samsung 40D 6500 fiyat birbirine yakindi hangisini tavsiye edersiniz.? 3D icin almak istiyorum ozellikle ama LG nin gozlukleri çok uyduruk geldi.

Bende 5-6 gündür araştırıyorum.Samsung SG gözlükleri gözü çok yoruyor ve ağrı yapıyor. Keyfini pek çıkaramazsın. Üstelikte çok pahalı. Eğer 3D için alacaksın LG almanı öneririm.

sürekli 3d oyun oynamyı düşünüyorsanız, dediğiniz doğru olabilir. 3d film içeriği, 200 saat civarı. sonrası HD,SD vs. samsungların sd ve hd performansı oldukça iyi. üstelik, DTS kodlu filmleri izlemek için media player, ses sistemi vs ihtiyacı yok. plug and play yani. ben 20 küsür gb lık avatarı sorunsuz izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 15 Aralık 2011; 15:42:45 >

• çok teşekkür ederim arkadaşlar evet gerçekten kullandığım kadarıyla iyi bir televizyona benziyor özelliklede tüplü tv den sonra mükemmel. 2 aylık d smart deneme paketi bitene kadar 2 kumanda ile idare edeceğim. Ancak d smarta devam edip etmeme konusunda kararsızım eğer devam edersem modül alıp tek kumanda keyfini yaşamak istiyorum. Tv kendi içindeki uydu alıcısını hiç kullanmadım d smart deneme paketi bitene kadar tv kendi uydu alıcısını denemek ve buna göre d smartta kalıp kalmamaya karar vericem.
  • Bende bir sorun olduğunu düşünüyorum :) Arkadaşımda D6000 var ve geçen hafta vatandan 99 TL'ye 3d gözlük aldı. İki film peşpeşe izledik görüntü süper ve bende başağrısı yapmadı. Arkadaşımda da yapmadı. Başı ağrıyanlar olduğu söyleniyor. Bu bünyeyle alakalı birşey sanırım. Ben hem LG hemde Samsung performanslarını canlı izledim ve Samsung kesinlikle fark attı. LG nin en büyük sorunu izleme açısı.

Bugün bir samsung bayiinde gittim 40D6500 sorduğumda stokta olmadığını şubat ayında anca geleceğini söylediler. Paralel ithalattan ürün satan bir arkadaşıma sormuştum geçen dün. O da ürün stoklarında sorun var. O nedenle şu ara pahalaı dedi. Ben şubat ayını beklemeye karar verdim. Muhtemelen stoklara girince yeni modellerinde çıkacağı düşünüldüğünde fiyatı beklediğim seviyeye düşecektir..
  • 3d görüntü filmden filmme değişiyor sanırım belgesel seyrettim sorun yoktu akşam oyuncak hikayesi3 e bakıyım dedim 10dk dayanamadım.belkide normal bir filmi 3dye çevirmişte olabilirler artık 3d converter programlarıda çıktı.orjinal olmayınca baş ağrısı yapıyor.
  • Selamlar;
    Bende bu cihazı dün Vatandan 2499 TLye aldım. Akşam 7 civarıda gelip kurdular. Kurcalamaya çok fazla fırsatım olmadı maalesef ama 81 ekran crt tv den sonra hakikaten muhteşem geliyor insana.

Cihaz genel olarak kullanışlı gibi. Uydu ayarlarını servis yükledi, cihaz açılırken ağada bağlayıp güncellemesinide yaptılar, kanal geçişleri bana biraz yavaş geldi, yani önceki uydu alıcıma göre. 3Dyi bikaç demo ve youtube ile denedim. Mağazada denediğim daha üst modellerden farkı yoktu.

Şimdi dlna dalgası ile uğraşıyorum. Onuda becerebilirsem güzel olacak.
  • Arkadaşlar,
    Kingston USB 16GB belleğe PVR özelliğini kullanarak kayıt yapmak istiyordum;
    USB yi takıp denediğimde otomatik format ekranı geliyor ve formatlıyor sonrasında istediğiniz gibi kayıt yapabliyorsunuz fakat bu formatın dosya sistemi FAT, FAT32 veya NFTS değil.
    Hal böyle olunca bilgisayarda USB'ye ulaşamıyoruz sadece TV'de kaydettiklerimizi izleyebileceğiz.
    Harici bir HDD alıp(1TB...) hem filmlerimi hemde PVR ile yaptığım kayıtları tek diskte saklamak gibi hayalim vardı, galiba yalan oldu!
    TV'nin USB'ye formattan sonra dosya sistemi "FAT32"den "RAW"a döndü, anladığım kadarıyla linux'a ait bir sistem nette iphone explolerde bunu okuyabliyor gibi birşeylergördüm ama deneyemedim henüz.

Diğer konu ise;
    PVR, yani kayıt mevcut kanalı izlerken yapılabiliyor, örneğin X kanalı izlerken Y kanalı kaydedemiyoruz!
    Yeni güncelleştirmeleri umutla bekliyorum.(1016 mevcut firware)
    Bu iki konu hakkında paylaşımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is25 -- 17 Aralık 2011; 11:58:55 >

• quote:

Arkadaşlar,
    USB yi takıp denediğimde otomatik format ekranı geliyor ve formatlıyor sonrasında istediğiniz gibi kayıt yapabliyorsunuz fakat bu formatın dosya sistemi FAT, FAT32 veya NFTS değil.
    Hal böyle olunca bilgisayarda USB'ye ulaşamıyoruz sadece TV'de kaydettiklerimizi izleyebileceğiz.
    Harici bir HDD alıp(1TB...) hem filmlerimi hemde PVR ile yaptığım kayıtları tek diskte saklamak gibi hayalim vardı, galiba yalan oldu!
    TV'nin USB'ye formattan sonra dosya sistemi "FAT32"den "RAW"a döndü, anladığım kadarıyla linux'a ait bir sistem nette iphone explolerde bunu okuyabliyor gibi birşeylergördüm ama deneyemedim henüz.

Diğer konu ise;
    PVR, yani kayıt mevcut kanalı izlerken yapılabiliyor, örneğin X kanalı izlerken Y kanalı kaydedemiyoruz!

Samsung tvler de PVT özelliğini kullanarak kayıt yapmak isterseniz belleğin boş olması gerekiyor aksi takdirde formatlayıp kayıt edecektir. ve yine kayıt edilen kanaldan farklı bir kanala geçiş yok

• Selamlar,
    ben 2 gb corshair usb bellek ile denedim performans testini geçemedi dedi, boyutuyla mı yoksa okuma yazma hızları ile mi alakalı acaba?
    bir de smart içindeki kayıt menüsünden başka bir kanaldaki program için kayıt zamanı kurdum, ben farklı kanalı seyrederken ekrana kayıt uyarısı geldi, yani benim usb uyumlu olsaydı kaydedecekti sanırım.

dlna zımbırtısında da ilginç bişey var çözemediğim, sebebini henüz bulamadım, routera kablo ile bağlı masaüstü bilgisayrım tv yi görüyor, ancak wifi ile bağlı notebookta görünmüyor, ikisininde tüm ayarları aynı, anlamadım gitti :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlinsonnak

quote:

Arkadaşlar,

Diğer konu ise;

Samsung tvler de PVT özelliğini kullanarak kayıt yapmak isterseniz belleğin boş olması gerekiyor aksi takdirde formatlayıp kayıt edecektir. ve yine kayıt edilen kanaldan farklı bir kanala geçiş yok

Cevap için teşekkür ediyorum öncelikle.
    USB'nin içindekileri okumak için yapabileceğimiz bir şey yok mu?

• Arkadaşlar,
    dahili D-Smart modül ile (eğlence paketimi) izliyorum fakat,
    BBC HD hiç kanal listeme bile girmiyor, en azından listede yer alır diğer şifreli kanallar gibi açılır veya açılmaz...
    aynı şey sinamaTV kanballarında da var!
    Birde Uydu listenizde Türksat 42E var, Türksat 2A, 3A yok ilave edeblir miyiz?
    manuel aramada transp. seçim yapıp birşeyler yapılabilir mi?
    Şimdiden teşekkürler.
  • merhaba vatanda şu anda 2 gözlükle 2299 tl yüzde yirmi indirim yüzde yirmibeşi beklemekte fayda var ben 40c 6000 kullanıyorum bunu ağabeyim almak istiyor nasıl 3d olayı iyi mi ve şu dahili uydusu kullananlar bilgi verirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.