Şimdi Ara

samsung 40c6500 alternatifi Led TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orda bimeks dışında derken mağaza olarak yoksa teknosa,vatan,darty,electroword,mediamark gibi yerler samsung türkiye garantili bide gold olması gerekiyor ki bu da paralel ithalat.
    emarket olarakta bir çok firma var dediğin gibi istanbul bilişim,gold.. yine paralel hepsiburada .... buda samsung türkiye garantilidir.
  • Saol dostum zaten dediğim gibi darty ile vatan arasında kaldım indirim beklicem bir 15 gün olmazsa en uygunundan alıcam..:=)
  • Bu hafta yerinde inceleme fırsatım oldu vatanda özellikle LG 42LE5500 modelini önerdiler 40c6510 vardı beyaz olan modeli görüntüyü pek beğenmedim artı olarak beyaz olması güzel değildi siyah olan modelin ayak kısmının düz olduğunu ifade etti çapraz ayak daha güzel duruyor birde ben dartyde internette 40c6500 ün görüntüsünde siyah ve çapraz ayaklı olarak gördüm siyah modelin çapraz ayaklısı kesin olarak yok dedi ama bu konuda bilgisi olan var mı herkese teşekkürler...
  • @Reaper07
    BENDE SİZİN GİBİ KAMPANYA BEKLİYORUM , bizi de haberde edrrseniz memnun oluruz
  • Tabii dostum bende bekliyorum haber veririm sana birde bu 40c6500 ün görünümünü hakkında bilgi verebilecek olan var mı ? LG LE5500 le samsung arasında kaldım şu an bu hafta son kararımı verip alıcam hayırlısıyla.::=)
  • le5500-5300 ile internette ölü pikselin çok çıkması ile bazı yazıla okudum tabi bu sende de çıkacak değil ama genel istatisliğe artı olarak eklenir ama 40c6500 ile öyle sıkıntılar ile ilgili yazılar bulamadım.
  • Sürekli bir hata çıkıyor zaten LG ye tam karar veriyorum bir sorunu çıkıyor ben yine samsung 40c6500 bakim ciddi olarak bi de kullananlardan ayaklarının çapraz mı yoksa düzmü olduğunu ve de rengini öğrenebilsem çok iyi olacak siyah ve çapraz ayaklı olan modeli mevcut mu acaba..??
  • Darty'de en uygun fiyata buldum haftasonuna alıcam hayırlısıyla samsungta karar kıldım gene siyah renk çapraz ayak 40c6500..:=)
  • Bulunduğun şehirde samsung işyeri varsa adana da real ve carfur da var. En ucuz fiyatı onlar verdi taksitli 2400 tl dediler
    12 Ay taksit. 40C6500 için. Bende düşünüyorum. İST den aynı fiyat o yüzden parelel ithalat tan uzak dur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dandalyus -- 18 Şubat 2011; 23:38:30 >
  • Samsung bayisine sordum dostum İstanbul'da 2.999 dedi bende o yüzden vazgeçtim ama büyük alışveriş merkezlerinde sormadım yarın sorarım saolasın..:=)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.