Şimdi Ara

SAMSUNG 40B6000 İLE 40C6000 ARASINDA NE FARK VAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yüz hz 200 hz olayı türkiye için saçmalık bence şu anda piyasada bulunan çoğu dijital kutu 50 yada 60 hz yayın yapıyor tv de kendini kutudan aldığı sinyale göre ayarlıyor. 200 hz için bluray cd olayın girmek lazım. 100 hz şu an için yeterli bence 3d olayıda abartılacak bir olay değil teknoloji çok hızlı gelişiyor yakında 5d ler çıkar. bence 3d özellikli alacağına 3d özelliği olmayan 46 ekran tv almanı tavsiye ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

Bu yüz hz 200 hz olayı türkiye için saçmalık bence şu anda piyasada bulunan çoğu dijital kutu 50 yada 60 hz yayın yapıyor tv de kendini kutudan aldığı sinyale göre ayarlıyor. 200 hz için bluray cd olayın girmek lazım. 100 hz şu an için yeterli bence 3d olayıda abartılacak bir olay değil teknoloji çok hızlı gelişiyor yakında 5d ler çıkar. bence 3d özellikli alacağına 3d özelliği olmayan 46 ekran tv almanı tavsiye ederim. :)

Bilgiler için teşekkürler

46 alamam salonum buna müsait değil 3m den büyük kalacağı kanaatindeyim.Ama 6000e taktım gibi gerçekten görüntü kalitesini beğendim fakat 750 de kasa tasarımı olarak beni cezbetmiyor değil.

• Ben salonda 3 metreden seyrediyorum 46c6000 modelini hatta koltuğa uzandığım zaman 2 metreden seyrediyorum. hiç bir problem olmuyor. SONY nin sitesinde tv bölümünde hangi tv kaç metreden izlenir göstermiş bence çok doğru.

40 inc bir tv 1.6 metreden
    46 inc bir tv 1.8 metreden
    52 inc bir tv 2.1 metreden rahatlıkla seyredilebilir diyor. benbu verilere güveniyorum. çünkü 3 metreden 46 inc tv bana küçük geliyor.
    link bu istersen kendin bak sonra pişman olma

http://www.sony.com.tr/hub/bravia-lcd-televizyon/4/1 linkten ulaşabilirsin
  • quote:

Ben salonda 3 metreden seyrediyorum 46c6000 modelini hatta koltuğa uzandığım zaman 2 metreden seyrediyorum. hiç bir problem olmuyor. SONY nin sitesinde tv bölümünde hangi tv kaç metreden izlenir göstermiş bence çok doğru.

52 inc bir tv 2.1 metreden rahatlıkla seyredilebilir diyor. benbu verilere güveniyorum. çünkü 3 metreden 46 inc tv bana küçük geliyor.

46 isterim o zaman:) Fakat hani bütçem ona uygun değil açıkçası max max max kassam 2000 tl çıkarabilirim oda ancak 40" e yetiyor

• Bu arada ana başlıkda yazan B6000 LED İLE C6000 LED arasında yıl farkı var B6000 2009 üretimi C6000 2010 üretimi :) samsung kendi içinde üretimini kategorilere ayırıyor. bizde bunu model yüksekliği olarak algılıyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

quote:

Ben salonda 3 metreden seyrediyorum 46c6000 modelini hatta koltuğa uzandığım zaman 2 metreden seyrediyorum. hiç bir problem olmuyor. SONY nin sitesinde tv bölümünde hangi tv kaç metreden izlenir göstermiş bence çok doğru.

46 isterim o zaman:) Fakat hani bütçem ona uygun değil açıkçası max max max kassam 2000 tl çıkarabilirim oda ancak 40" e yetiyor

Ben bu tv yi Hızlı al dan aldım daha 1 ay önce ESS garantili adamlar geldiler kurdular bi kuruş para almadılar. Garanti belgesinide onaylayıp verdiler. piyasada 3.500 satılırken ben 2.800 e aldım. Eğer uyarsa hızlı alda ESS garantili TV lere bi bak derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

quote:

Ben bu tv yi Hızlı al dan aldım daha 1 ay önce ESS garantili adamlar geldiler kurdular bi kuruş para almadılar. Garanti belgesinide onaylayıp verdiler. piyasada 3.500 satılırken ben 2.800 e aldım. Eğer uyarsa hızlı alda ESS garantili TV lere bi bak derim.

Ben kendim de Gold çalışanıyım zaten

• ya bi şey soracağım,

40C6000 sahibiyimde, mediaplay de filmleri oynatırken eskiden enter tuşuna bastığımda filmi 6-7 bölüme ayırıyordu , filmi istediğim bölümden başlatıyordum.

şimdi enter tuşu sadece filmi durdurup tekrar başlatıyor, acaba bir ayarımı değiştirdim bilen varmı?
  • 3D olayını deneyip alın derim,ben dün denedim başım döndü.Çocukluğıumuzda oynadığımız kartlar vardı,elimizde tutarken oynattıkmı şekil değişirdi aynı onun gibi görüntü...
  • Samsung 40B6000'de teledunya izleyebilmek icin CI modul kart yuvasi var midir?

Arkasinda Common Interface girisi var ancak calisir mi yani?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.