Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blueice3

arkadaşlar alt yazıyı 3DSubtitler programı ile 3d yatım sonuçta idx-sub-sup uzantıları ile dosya çıkıyor ama filmle adını aynı yaptım çıkmadı. filmin içine atmaya çalıştım gözükmedi? filmin içine atmak için sadece idx olanı kabul ediyor, sup da dosyayı bozuyor ve ts dosyalarını birleştiren program idx'ide kabul etmiyor! samsung c8000 var yardım ederseniz sevinirim.

arkadaslar aynı problem bendede var bıraderın tv sı 46c750 3d subtıtler ıle altyazıyı cevırıyoruz cıkan 3 tane dosyanın adını fılmle aynı yapıyorum fılmı western medıa player yardımı ıle oynattıgım zaman altyazılar tek parca ve problemsız olusuyor ve gozukuyor ızlıyoruz

ama bıraderın tv sınde dırekt televızyonun usb sınden ızledıgımızde fılmın altyazıları gozukmuyor acaba ayarmı yapmamız lazım yoksa cıkan 3tane dosyayı ayrı olarak tekrar srt yemı cevırecegız yardımcı olursanız cok sevınırım

• google da "film adı + altyazı" diye aratın. divxplanet ya da turkcealtyazi.org linklerinden altyaziyi indirin, film ile aynı adı verip usb ye kopyalayın, seyredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

google da "film adı + altyazı" diye aratın. divxplanet ya da turkcealtyazi.org linklerinden altyaziyi indirin, film ile aynı adı verip usb ye kopyalayın, seyredin

arkadasım benım ıstegım normal fılmlerde degıl televızyon 3boyutlu 3d subtıtler ıle altyazıyı cevırdıkten sonra cıkan dosyaların ısmını aynı yapmamıza ragmen fılm medıa playerda altyazıları cıkıyor fakat 3boyutlu tv nın usb sınden ızledıgımızde altyazılar cıkmıyor problem bu yanı tv SUB formatlı altyazıyı gostermıyor
  • Eros altyazıyı Mkvmerge ile film dosyasının içine at. Sonra 3dtv den (samsung ve sony'lerde değil) mkv filmi oynat, filmin içine katışmış altyazıyı görecektir.

Eğer Tv Samsung ise 3D subtitler'a ihtiyacın yok. Sırt uzantılı altyazıyı Tv zaten gösteriyor. Sub ları göstermiyor.
  • samsung 3d tv si olanlar için yeni nesil yani full hd 3d bluray filmlerin listesi

Türkiyede orjinal olarak piyasaya çıkmış olanlar; Türkçe Dublaj yada Türkçe Altyazılı...

Yeni yıl Şarkısı
    Çılgın Dostlar
    Köfte Yağmuru
    Alis Harikalar Diyarında
    Canavar Ev
    Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra
    Tron Miras
    Fifa 2010 Dünya Kupası
    Bolt
    Yunuslar ve Balinalar Belgeseli
    Köpekbalıkları Belgeseli

Amazon.com da yeni çıkmış olarak gösterilen 3d filmler daha türkiyede satışa sunulmamış...

Kutup Ekpsresi
    Titanların Savaşı
    Karmakarışık
    Yeşil Yaban Arısı
    Yogi
    Piranha
    Denizlar Altında

Ayrıca Samsung 3D TV ile uyumlu piyasada 3 farklı markanın gözlükleri vardır

1 - Samsung Marka tv nin yanında verilen şarjlı ya da pilli gözlük
    2 - Xpand Marka Universal 3D Gözlük pillidir, tüm 3d tv modelleriyle, Xpand sinemalarda da çalışır.
    3 - Ezcool Marka şarjlı Samsung tvlerle uyumlu 3d gözlük
    4 - Ezcool Marka 3D Universal Gözlük, şarjlıdır, tüm 3d tv modelleriyle çalışır...

herkese iyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: eros33

quote:

google da "film adı + altyazı" diye aratın. divxplanet ya da turkcealtyazi.org linklerinden altyaziyi indirin, film ile aynı adı verip usb ye kopyalayın, seyredin

arkadasım benım ıstegım normal fılmlerde degıl televızyon 3boyutlu 3d subtıtler ıle altyazıyı cevırdıkten sonra cıkan dosyaların ısmını aynı yapmamıza ragmen fılm medıa playerda altyazıları cıkıyor fakat 3boyutlu tv nın usb sınden ızledıgımızde altyazılar cıkmıyor problem bu yanı tv SUB formatlı altyazıyı gostermıyor

benim tv de 3d tv (55c8790) ve söylediğim olay zaten 3d tv içindi. srt uzantıı altyazı bulmak yerine, niye böyle bir yol izlediğinizi sorabilir miyim? yani, bu tv 3d, bunun altyazı işi bu kadar kolay olmamalı diye mi düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 23 Nisan 2011; 21:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

Eros altyazıyı Mkvmerge ile film dosyasının içine at. Sonra 3dtv den (samsung ve sony'lerde değil) mkv filmi oynat, filmin içine katışmış altyazıyı görecektir.

Eğer Tv Samsung ise 3D subtitler'a ihtiyacın yok. Sırt uzantılı altyazıyı Tv zaten gösteriyor. Sub ları göstermiyor.

arkadaslar kusura bakmayın heralde ben yanlıs anlatıyorum olay su: tv mız 3boyutlu ve SAMSUNG marka normal yanı 3d olmayan mkv fılmlerde altyazılarım srt formatlı fılmın ısmı ıle aynı ve gomulu degıl dısarıda duruyor fılmı usb uzerınden hen tv de hemde wd medıa playerda ızledıgım zaman hıcbır problem yok

fakat 3d mkv fılmlerde yanyana ve ust uste formatlı fılmlerın srt altyazıları kenarlara dogru kayıyor bılıyorsunuz bunu onlemek ıcın tekrar 3D SUBTITLER programında cevırıyoruz cıkan dosya SRT degıl SUB formatında cıkıyor bu sekılde fılmı tekrar MEDIA PLAYER da oynattıgımız zaman altyazılar cıkıyor ve kenarlara kaymıyor

fakat problem su: bu sekılde yanı 3d subtıtlerde tekrar olusturdgumuz SUB formatlı fılmı usb uzerınden DIREKT SAMSUNG TV ye taktıgımız zaman SAMSUNG 3D TV DE MAALESEF ALTYAZILAR HICBIR SEKILDE GOZUKMUYOR PROBLEMIMIMIZ BU cunku benım medıa player ım var ama bıraderde yok fılmlerı usb uzerıden dırekt SAMSUNG 3D TV den oynatmak ıstıyor ama dedıgım gıbı TV olusturdugumuz SUB formatlı altyazıları gostermıyor

CEVABINIZ ICIN SIMDIDEN COK TESEKKUR EDERIM:)

umarım sımdı anlatabılmısımdır

• Samsungun dahili media playerı sub uzantıları tanımıyor, dolayısı ile göstermez. Kardeşinin yapabileceği bir şey yok.

WD media player - Live varsa o zaman sub uzantılı altyazıları sorunsuzca izleyebilirsin.
  • demon oid com üyeliği açık. Hemen başvuran kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

Orijinalden alıntı: kamuranxxx

http://www.torrenthound.com/hash/21a78d4d3e9e16d23712cddf4ed905615e6fea56/torrent-info/Sanctum-3D-Half-SBS-mkv-torrent-dragons-dungeon-com

sanctum 3d , 8.49 gb

3dblurayiso'dan indiremeyen arkadaşlar, hızlı iniyor,

filmi tavsiye ederim......

asıl dosyanın yeri bu;

http://dragons-dungeon.com

üye olmak zorundasınız,
    bu sitede üyelik açık,
    6-7 half-sbs film var,
    davranın beyler.

sanctum ile green hornet bu sitede var. oldukça da hızlı download hızı var sitenin. teşekkürler
    bundan böyle 3dblurayiso dan film indirdmek vip üyelik olmadan hayal gibi. bu tür sitelere çok ihtiyacımız olacak. bilen paylaşırsa makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 24 Nisan 2011; 11:18:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

Orijinalden alıntı: kamuranxxx

http://www.torrenthound.com/hash/21a78d4d3e9e16d23712cddf4ed905615e6fea56/torrent-info/Sanctum-3D-Half-SBS-mkv-torrent-dragons-dungeon-com

sanctum 3d , 8.49 gb

3dblurayiso'dan indiremeyen arkadaşlar, hızlı iniyor,

filmi tavsiye ederim......

asıl dosyanın yeri bu;

http://dragons-dungeon.com

üye olmak zorundasınız,
    bu sitede üyelik açık,
    6-7 half-sbs film var,
    davranın beyler.

sanctum ile green hornet bu sitede var. oldukça da hızlı download hızı var sitenin. teşekkürler
    bundan böyle 3dblurayiso dan film indirdmek vip üyelik olmadan hayal gibi. bu tür sitelere çok ihtiyacımız olacak. bilen paylaşırsa makbule geçer

eyw agtr...

animals united'ta çıkmış sitede.

• animals united'ın altyazısı yok. altyazısı olmayan filmleri indirmiyorum artık. ailece seyretmeyince tadı olmuyor
  • Samsung 3D TV si olan arkadaşlar samsungun pahalı 3D gözlüklerini almaya gerek yok.

Samsung 3D TV lerle uyumlu active shutter gözlükleri gozluk3d.com dan temin edebiirsiniz.

En büyük artısı şarjlı olmaları bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagafan

Samsung 3D TV si olan arkadaşlar samsungun pahalı 3D gözlüklerini almaya gerek yok.

Samsung 3D TV lerle uyumlu active shutter gözlükleri gozluk3d.com dan temin edebiirsiniz.

En büyük artısı şarjlı olmaları bence

bu linkteki gözlükler, samsung'un orijinal gözlüğünden daha pahalı. artı, şarjlı olmasının ne avantajı var? cr2025 pil 2 TL sadece. bu gözlük şarj tutmamaya başlayınca ne yapacak insanlar?

• şarjlı samsung 3d gözlükler 200TL üstü... nerde daha ucuz varsa biz de bilelim...

ben şarjlı istiom...
  • sen sarjlı al o zaman
  • Bana Yeni D serisi sarjlı veya pilli hiç farketmez fiyatı ucuz olan bir yer söylermisini...:) Yanlız D serisi olacak C serisinin gözlükleri uymuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

Bana Yeni D serisi sarjlı veya pilli hiç farketmez fiyatı ucuz olan bir yer söylermisini...:) Yanlız D serisi olacak C serisinin gözlükleri uymuyor..

Aşağıdaki linkteki gözlük şarjlı ve normaline göre çok daha ucuz....

Samsung 3D TV Uyumlu aktif shutter gözlük

ya da dersen ki, ben her 3D TV ile uyumlu universal aktif shutter gözlük istiyorum

http://www.gozluk3d.com/3d-televizyon-gozlugu-3-boyutlu-universal-tv-gozluk-samsung-panasonic-lg-sony-satis-fiyat--u

• izlemeyenler battle for terra'yı izleyin, bence sammy adventureden sonra en iyi 3d animasyon, (dragon-dungen de var)
  • Evet vermiş olduğunuz linkteki siteye bakmıştım..ama samsunda 3D gözlüklerde modeller arasında frekans uyum sorunu var her modelin gözlüğü farklı zaten toplamda panel olarak iki model var c serisi ve d serisi bildiğim kadarıyla ve bu iki panelin gözlükleri sadece kendi modelinde çalişiyor..bu sizin verdiğiniz linkteki gözlükler hepsinde çalişiyormudur bana biraz riskli gibi geldii..:)) konuyu firmayla görüşüp tehid etmek lazimm..sonra iade işlemleri falan bi sürü uğraş oluyor.....

Bu arada ben 3D olayında yeniyim forumu okuyarak sbs filmler konusunda biraz bilgi edindim..hatta 4/5 civarıdında film indirdimm.cihazım samsunh 55D7000 usb üzerinden mkv oynatıyor diye biliyorum ama hiç denemedim..media player kulllandığım için gerek duymadım..ama kullandığım media player 3D destekli değil popcorn A-110 olan modeli kullanıyorumm..3D sbs filmleride popcorn a-110 cihazımdan oynatarak tvde izledim..ama izlediğim filmlerde 3D hissi beni çok tatmin etmedi izlediğim filmler avatar,narnia günlükleri,sammy,tron efsanesi ve birde belgesel izledim...bunların içinde sammy çok başarılıydı...diğerleri ise hiç tatmin edici değiL dışa çıkmalar derinlik v.s çok fazla yoktu hatta gözlüksüz normal 2D olanı izlemek daha bile keyifliydi.

Şimdi burda beni düşünderen konu şu arkadaşlar ben acaba bu filmleri popcorn a-110 olan cihazımdan izlediğim içinmi sizlerin yaşadığı bu keyfi yaşayamadım yada tv nin usb özelliğini kulllanıptamı izleseydim..kaynak bluray ve oynatıcısı olsa çok daha farklı bir 3D hissimi olurdu..

Birde şunu mrk ediyorum mkv formatlı filmlerde görüntü kalitesinin yani bitrate düştüğünü söylüyorlar acaba filmde görüntü kalitesi azalınca 3D hisside azalıyormu_? açıkcası benim izlediğim filmlerde görüntü kalitesi çok iyi idi..3D hissini etkilyecek kötü bi görüntü yoktu diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.