Şimdi Ara

Samsung 3D TV Lansmanı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
64.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzak durun derim 1-2 yıla gözlüksüz izlenen 3D tvler çıkacak sonra o gözlüklü olanlar elinizde patlar onca parayı 1-2 yıl için vermiş olursunuz...teknolojiyi damla damla akıtıyorlar ki karlarını maximum seviyeye çıkartsınlar..benim gözüm zaten 3D görüyor bunun için neden gözlük takayım ki?akıllı davranın gözlükle izlenen 3D tvler den uzak durun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

uzak durun derim 1-2 yıla gözlüksüz izlenen 3D tvler çıkacak sonra o gözlüklü olanlar elinizde patlar onca parayı 1-2 yıl için vermiş olursunuz...teknolojiyi damla damla akıtıyorlar ki karlarını maximum seviyeye çıkartsınlar..benim gözüm zaten 3D görüyor bunun için neden gözlük takayım ki?akıllı davranın gözlükle izlenen 3D tvler den uzak durun...

Evet, hatta nintendo şuanda gözlüksüz 3d kullanılabilecek bir ds portable oyun sisteminin tanıtımını yapma aşamasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

uzak durun derim 1-2 yıla gözlüksüz izlenen 3D tvler çıkacak sonra o gözlüklü olanlar elinizde patlar onca parayı 1-2 yıl için vermiş olursunuz...teknolojiyi damla damla akıtıyorlar ki karlarını maximum seviyeye çıkartsınlar..benim gözüm zaten 3D görüyor bunun için neden gözlük takayım ki?akıllı davranın gözlükle izlenen 3D tvler den uzak durun...

Evet, hatta nintendo şuanda gözlüksüz 3d kullanılabilecek bir ds portable oyun sisteminin tanıtımını yapma aşamasında...

youtube da bakarsanız bir sürü gözlüksüz izlenebilen 3D sistemler var zaten şuanda sadece tv ler için nihai halini alması 1-2 yıl sürecek...aslında bunu hızlandırabilirler bu yıl içinde de 3D gözlüksüz izlenen tv ler çıkarabilirler ama önce gözlüklülerinden para kazanmak varken neden hemen gözlüksüzleri piyasaya sürsünler ki!!! önce bir gözlüklü sistemle insanları sömürsünler hemen ardından da gözlüksüzler gelecek zaten...

• Yakında televizyona telefon entegre edicekler, mesajlaşma nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemik

399 TL Samsung 3D gözlük Mediamarktda ..

4000tl 8000 tl lere tv satıyorlar gözlügü vermiyorlar..LG yanında gözlüğünü ücretsiz vermekte.. Yanında en azından 1 adet sen ver müşterine gözlük dileyen 2. ücretiyle alsın(bu bile saçmaya) nedir yani..399 tl fiyat burada ayrıcada tv nın ıcınden cıkmaması neredeyse kumandayıda vermeyecekler..Kumanda gıbı demırbası bu gozluktv nın.Sonuçda ozellıgı bu eger ınsalnlar 3 d ızlemeyecekse neden 3d alsın tvyı gıder normal oncekı nesıl alır..3d alıyorsada ızlemek ıcındır ve neden koymazsın ıcıne..yazık 399tl koskaca konsollar bu fiyatlara yurtdışında.ses sistemi var bu fiyata netbook var. Ben çok şaşırdım bu hareketine Samsungun.. İnsanlar tahtakaleden 3 d gözlük aramaya başlamışlardır bile.Ben sahsen kınıyorum ve Lgyı tebrık edıyorum.

399 mu iyi fiyat
    Hani işin komik tarafı 3D yayın çok az olduğu için koymadık deniyor ama Tv nin 2D yayınları 3D ye çevirdiğinden bahsediliyor
    Hadi onuda geçtim bu televizyonu neden alıyorum 3D yayın izlemek için alıyorum. Yani almama neden olan bir cihaza sahibim demektir. Yoksa gider o fiyata ne kadar güzel normal LCD tv ler var onlardan alırım. Gözlüksüz verilmesi ve ayrı olarak gözlüğün o fiyattan satılması gerçekten tuhaf Belli ki Samsung bluray playerlarınıda satmaya çalışıyor.

• Arkadaşlar Merhaba,

Samsung ürünleri almadan önce 1 dakika durup düşünmenizi tavsiye ederim.
    Öncellikle alacağınız markanın sikayet vardaki problemlere verdiği çözümlere göz atalım :http://www.sikayetvar.com/firma/f/159/g/
    Sizinde gördüğünüz gibi koca bir "SIFIR"..

Samsung tarafından ne cevap ne de sorunlar çözümleniyor! Aylardır Ürün değişimi ve para iadesi bekleyen müşteriler mevcut. (Bunlardan biri benim arkadaşım.)
    Samsung'un taşeron müşteri hizmetleri hiçbirşeyi çözmeye yetkili değil.. Sadece oyalama adına herşeyi yapabilecek donanımda arkadaşlar.

Sözde büyük markaların eski müşteri sorunlarına nasıl cevap verdiğini incelemeden paralarınızı sokağa atmayın..

• Ya Hala Da Samsung , Lg !!! Arkadaşlar paranızı birktirin "Ben öyle Yapıyorum" zaten ilk seriler alınmaz hiç bir zaman Acelesi de yok ilk seriler bozuk değil de zayıf oluyor bir şekilde 2. ve 3. seri alınır ! O zamana kadar da taş gibi Sağlam Taş gibi Görüntü Taş Gibi Kalitede bir SONY BRAVIA Alınır Bir önceki seride daha piyasaya yeni girerken Bravia dedik bazıları sammy mummy diye boş boş konuştu yine biz yani "BEN!" haklı çıktım yine yanılmicam SONY beni asla yanıltmadı . Bir önemli noktayı da kaçırmayın SONY servis ağı en iyisi (Tamam her SONY servisi çok iyi hizmet vericek diye bir şey söz konusu değil ! Bu güne kadar 2 kere SONY servisine gittim bir tanesinde tv su dökldü bir tanesi de almanyadan night shot kamera akrabanın boulmuştu düşürmüştü ekranı değiştirldi . birde bir arkadaşımın tarihi eser video oynatıcısını yaptılar hepsinde de %100 Memnun kaldım bu SONY servisinin adı da VIP Elektronik Allaha şükür bu güne kadar ABARTMADAN yazıyorum tek bir SONY cihazım bozulmadı Var mı Ötesi ?_ YOK ;) MAŞALLAH !!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 4 Mayıs 2010; 21:11:47 >

• @Speed-Step
    Video için teşekkürler.

Çok yararlı olmuş.

@ps_3S_lim
    Albani üstadın söylediği güzel bir söz var. Çok beğenirim.

Eğer ki LG, Samsung gibi firmalar piyasada olmasaydı 32" SONY'leri 2000-3000$ alırdınız diye!
    Doğruya doğru.

Son günlerde LG'de bir atak içerisinde fakat Samsung hem mobile ortamda, hem masaüstünde, hem de salonlarımızda koştura koştura yol alıyor.
    Vakti zamanında SONY'nin masaüstü LCD pazarından çekildiği günler aklıma geldi. Adamlar açık açık rekabet edemiyoruz demişlerdi. Ehh taş gibi olan telefon piyasasında SE bile inanılmaz kan kaybetti, Blackberry bile SE'u geçmiş durumda. SONY'nin gelecekten ne beklediğini, ne istediğini bilemiyorum.

Bu ürünleri Ankara'da görüp deneyebileceğimiz bir showroom var mı?
    2D->3D olayını çok merak ediyorum. Ne kadar başarılı görmek isterim.

• Samsungun televizyonlarını daha önce söylediğim gibi beğenirim fakat bu satış stratejisi pek hoş değil Tv var gözlük yok saçma olmuş.
    Birde sanırım bu Tv leri deneyebileceğimiz bir yer yok. Bu gün denemek için gittiğimde sadece Tv nin olduğunu gözlüğün olmadığını gördüm. Birde en güzel yere koymuşlar Tv yi fakat ekranda iç içe geçmiş 2 görüntü izliyorsunuz gözlüğü sorduğunuzda yok efendim diyorlar O zaman neden Tv yi teşhire koydunuz be adam diyesim geliyor
    Diğer markalar gözlükle birlikte satmaya başlayınca samsungta doğal olarak gözlükle birlikte satmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

• Dun cevahırdeydım orada ıkı yere ayrııca uskudarda kırtasıye oyuncakcı bırakmadım 3d dandık karton gozluk bulamadım .batman goty 3d xboxda denemek ıcın 2 gundur gozluk bulamadım oyun var gozluk yok..ayrıca samsung bayınde tv var 3d cevahırde fakat 3d gozluk yok puahahaha ne sacma nedenı tvden 3d gozluk cıkmıyorya yaw kardesım barı bayılere verın bır adte de deneyelim.2den 3 d sanal gecıs etkısnı gorelım ama nerdeee.. 3d gozluk ne degerlı yaww suanda..taki gozluksuz teknolojıye kadar.
  • Belki aramızda verilne 3D görüntüleri doğuştan 3. boyutlu görenler vardır.

Lütfen durun ve düşünün bir saniye.
    Adamlar uzakdoğuda binlerce mühendisiyle , milyonlarca dolarlık ARGE'siyle, milyar dolarlık yatırımlarıyla yeni bir ürün ortaya koyuyor ama bizimkiler show roomlarına gönderdikleri 3D Samsung LCD'lerin yanında deneme amaçlı da olsa birer tane 3D gözlük göndermeyi düşünemiyor, akıl edemiyor.

Dünyanın en iyi markaları dahi bizim ülkemizde yine kendi insanımızın hizmet anlayışı(!), kafa yapısı sayesinde böylesine komik durumlara düşüyor.
    3D TV var, 3D görüntü var ama bunları görebileceğimiz 3D gözlükler ortada yok. Güler misin ağlar mısın?

• Yani dediğim gibi tam komedi birde bu Tv için özel bir stand hazırlamışlar gösterişli filan. Ekranda iç içe geçmiş 2 görüntü var gözlük soruyorsun yok diyor Ne anladım ben bu işten bari normal yayın gösterinde tv nin 2D yayınlardaki performansına bakalım. Bu kadar komik birşey olabilirmi işte oluyor. Kardeşim gözlük yoksa niye televizyonu teşhir etmeye çalışıyorsun ki doğal olarak kimsenin Tv ye baktığı yok. Tv nin 3D olduğunu bilmeyenler bozuk olduğunu zannediyordur sanırım
  • arkadaslar samsung 3d televızyonlarını gozluguyle beraber ızlemek ıstıyorsanız yesılkoydekı samsung shop a gıdebılırsınız suat bey sıze yardımcı olacaktır 40 46 ve 55 ınch 3d tv ve gozluklerı mevcut bılgınız olsun tel: 0 212 662 90 90
  • arkadaslar gecen hafta bakırkoy capacıty electroworld de panasonıc ın 50ınch 3d plazmasını ve kanyon alısverıs merkezınde lg nın 55ınch 3d led tv sını ızledım ıkısıde cok basarılıydı fıat olarak 50ınch panasonı plazma 6500tl 55ınch led lg ıse 8500tl ımıs

benım mantıgım su ılk gelenler mutlaka pahalı olacaktır fakat durumu musaıt olanlar tabıkı alacaktır fakat ıkı standdakı arkadaslarada sordum 3d ızlemek ıcın mutlaka 3d kaynak olması(yayın bluray vs) gerekıyor dedıler

bende yaklasık olarak 2250tanelık(16tb) hd arsıvım var ve ıclerınde 10tane hd 3d fılm var sahıbınden.com dan aldıgım karton 3d gozluklerle bunları ızlıyorum ve performansı su anda ızledıgım panasonıc e lg nın 3d sı ıle cok yakın

o zaman ben nıye 3d televızyon alıyorum hem kaynak bekleyecegım vs

alınırsa en mantıklısı samsung un yaptıgı gıbı normal 2d yayınlarıda 3d ye cevırmesıkı bu sekılde daha mantıklı yarın aksam kısmetse yesılkoydekı samsung shopta deneyecegım hayırlısı bakalım

samsung 2d yı 3d ye cevırmek ıcın benım bıldıgım toshıba nın cell tv sındekı ıslemcıyı kullanıyor u slemcı standart bır bılgısayardakı ıslemcının 130katı daha gucluymus(yanlıs hatırlamıyorsam)

• @eros33
    Dediğiniz gibi 2D'den 3D'ye dönüşüm bütün tercihleri değiştirebilir. Ama insanlar önce bir kere gidip görmek, denemek ister.
    Açıkçası ne kadar başarılı olduğunu merak ediyorum.
  • Çok başarılı. Bugün Teknosa Exxtra mağazasında deneme fırsatı buldum.Gözlükde vardı ve herkese izletiyorlardı. BD diskten oynatılan çok iyiyken, normal yayını 3 boyuta çeviren özellik daha az iyiydi. Normal tv yayını yoktu, ancak görevli kendi flash belleğinden normal yayın verdi ekrana. Fena değil, ama fiyatına bakınca değmez dedim.

46 '' olanı 5.600 40 '' ise 4.400 TL gibiydi. Artı 2 gözük ise 500 TL.

Gelelim zurnanın zırt dediği yere; diyelim paraya kıyıp aldınız, yine diyelim elinizde bol miktarda 3B görüntü, hatta yayın var. Göz sağlığınız tehlikede arkadaşlar. Kısa sürede bile gözü olağanüstü yoruyor. Uzun süreli izleme olanaksız bana göre. Zaten üreticileride bu yönde uyarıyor.

Gözünü seven şimdilik almamalı bence. Gözlüksüz 3B konusunda hızlı gelişmeler yolda. Onu beklemek lazım. Hele benim gibi zaten gözlük kullanıyorsanız, gözlük üstüne gözlük takmak zaten ayrı bir sıkıntı başlı başına.

Özetle; şimdilik alınmaz, ama parası bol olan alabilir hava atmak adına.

• En sonunda bugün öğlen deneme fırsatı buldum.

Ankamall ve Forum'daki Samsung mağazalarına 3d LCD'ler ve 3D gözlükler gelmiş.
    Bestbuy'da ise geldiği gibi bitmiş.

Önce HD görüntüleri 2D->3D izlemeyi denedim fakat izlediğim içerik tam olarak buna uygun değildi sanırım. Beni çok tatmin etmedi ama gerçeği söylemek gerekirse daha uzun süre ve farklı kaynaklarda denemek lazım. O yüzden tam bir şey söylemiyorum.

Neyse daha sonra Bluray'in montajı yapıldıktan sonra 3D Monsters vs Aliens filmini izledim, daha doğrusu çalışanlarla beraber denedik.
    Gerçekten çok çok iyi, çok başarılı!

Samsung çok güzel bir iş çıkarmış yine.

Benim deneme fırsatını bulduğum model 40" olan fiyatı 4300TL'lik bir modeliydi. (Samsung UE 40C7000 3D Led TV)
    Normal LCD'lerin, Plazmaların pabucunu dama atacak bir teknoloji.

Sonuçta giriş seviyesi bir ürün almayan kişiler birazcık daha ekstradan para verip Hz yüksek bu 3D LED TV'leri alabilir. Hele ki fiyatlarının kısa sürede düşeceği düşünülürse herkesin evinde 3D LCD'leri göreceğiz gibi.

Normal 2D görüntüsü de çok hoşuma gitti. LED aydınlatmalı TV'ler gerçekten çok güzel.

2 gözlüğün fiyatı 224 TL' ki bence uygun fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 6 Mayıs 2010; 16:29:06 >

• Merhaba Arkadaslar.En büyük bayi Akmerkez Samsung (Forum İstanbul Brand Shop) ta çalısıyorum :). Mutlaka gelin Görün ,benim beklemedigim kadar iyi olmus inanın ürünleri anlatırken keyif alıyorum . Gözlügü takıp monsters filmini ilk görenlerin tepkisi hep aynı . :) İnanılmaz keyifli .Görüntü kalitesinde bu kadar fark olabilecegini hic dusunmemistim. para verip tv almayı hic dusunmemistim ama Samsung yeni C8000 inanılmaz bi ürün olmus. Buyrun gelin ,izleyin karar verin .
  • Konu ile alakasız ancak söylemeden duramadım;
    Çoğu sefer "Samsung'un 3D TV'leri dandik!" şeklinde okuyorum ilk an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y3om4n

Ankara'da nerde deneyebiliriz acaba bu televizyonları?

Best buy da var. Hoşuma gitti benim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.