Tekrar selam Ekran kartı AMD olanlar yada bilenler cevaplayabilir mi Samsung'un Cdsinden SyncMaster 3D Game Launcher (TriDef 3D) yazılımını kurdum , HD3D mi bu yoksa ayrı olarak mı kuruluyor ?
hd3d yi kurcan sanırım ve cd samsung tridef 3d lcd nin drv da yükle ve trideften yeni TriDef 3D 5.7 indir samsung tridef in üzerine kur.
hepsiburada almışsın sanırım ordaki yorum sanin yazdığın belli sehnmisin.
amd kulanan
quote:
GoldPunch
var ona pm at sor
Evet yorum bana ait.
Teşekkürler Link için , Verdiğin linki yükleikden sonra HD3D programını kuracağım.
Bu arada birisi konuda birisi haksızca goldpunch'a yüklenmiş , adamda fazla uğramıyor sanırım :).
Bu fotodaki gözlükle aynı benim ama sanki daha farklı
Mesela gözlüğün kulağa kadar uzanan kısmın , ön yüzündeki sağ ve sol tarafda , Solda 3D PC sağda Syncmaster yazıyor.
3d Oyun önerirmisiniz ATİ AMD için olursa daha iyi oulr :)
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
Hitman absolution,max payne 3,callof duty nin bütün serisi.
quote:
Orijinalden alıntı: kalazar
quote:
Hitman absolution,max payne 3,callof duty nin bütün serisi.
Call of duty 'de denedim ama tatmin edici bir sonuç alamadım , 3D modu yok ayrıca cod4 de
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zaq999
quote:
Tekrar selam Ekran kartı AMD olanlar yada bilenler cevaplayabilir mi Samsung'un Cdsinden SyncMaster 3D Game Launcher (TriDef 3D) yazılımını kurdum , HD3D mi bu yoksa ayrı olarak mı kuruluyor ?
hd3d yi kurcan sanırım ve cd samsung tridef 3d lcd nin drv da yükle ve trideften yeni TriDef 3D 5.7 indir samsung tridef in üzerine kur.
hepsiburada almışsın sanırım ordaki yorum sanin yazdığın belli sehnmisin.
amd kulanan
quote:
GoldPunch
var ona pm at sor
Evet yorum bana ait.
Teşekkürler Link için , Verdiğin linki yükleikden sonra HD3D programını kuracağım.
Bu arada birisi konuda birisi haksızca goldpunch'a yüklenmiş , adamda fazla uğramıyor sanırım :).
Bu fotodaki gözlükle aynı benim ama sanki daha farklı
Mesela gözlüğün kulağa kadar uzanan kısmın , ön yüzündeki sağ ve sol tarafda , Solda 3D PC sağda Syncmaster yazıyor.
Alıstım ben artık, sorun yok.
Birkaç 3D film denedim , 1080p Half SBS , Final Destination 5 ve Buz Devri 4 - Side To Side , ama pek tatmin edici sonuç alamadım desem yeridir. Tamam 3 boyutlu ama suratıma birşey gelmiyor ,
Bu 3D modunda çerçeve dizayn diye birşey var bu ne oluyor ?
Arkadaşlar bu arada unutup gittik asıl konuyu.NVIDIA samsung SA950 D 27" 3D monütör için yazılım çıkardımı bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Samsungun resmi sitesinden sipariş ettiğim SSG 4100 GB 2 adet 3D gözlüğe sonunda kavuştum. gözlükler eskilere göre yani 3100 lere göre hafif ve rahat.3D performansına gelince filmde ve oyunda Ghosting görmedim hatta eskisine göre biraz daha derinlik sağladığını hissettim.yani Samsung SA950D 27" 3D monütör kullananlar gönül rahatlığı ile SSG 4100 GB 3D gözlüğü kullanabilirler.Saygılar.
Nereden sipariş etmiştiniz acaba? Link alabilir miyim?
Birkaç 3D film denedim , 1080p Half SBS , Final Destination 5 ve Buz Devri 4 - Side To Side , ama pek tatmin edici sonuç alamadım desem yeridir. Tamam 3 boyutlu ama suratıma birşey gelmiyor ,
Bu 3D modunda çerçeve dizayn diye birşey var bu ne oluyor ?
3dfilim için hdmi 1.4 den veya dvi-d den dene amd de hangisi daha iyiolur bilemem.
CyberLink PowerDVD 12 Corel WinDVD Pro 11
le 3d filim izleye bilirsin 3d tuşuna basıp programdan ayar yapa can daha sonra giden sinyale göre LCD den ayarlıya can 3d tuşundan. hdmi 1.4 de otomatik 3d ye geçiyor nvidia da, nvidia için Corel daha seri çalışıyor 2d-3d için daha iyi ama filim dkendi 3d se CyberLink daha iyi oluyor derinlik ayarı filanda var onlarıda ayarla. amd çiler yanıt verse daha kesin sonuç alırsın bence. veya denilme yanılma takıl kaparsın yakında tüm olayı bizde sonuç ta uzman değiliz 3d konusunda daha yeni yeni öğreniyoruz.
çerçeve diz : oto 3d ye geçmezse oyunda yada filimde ekran kartından sinyal çerçeve diz olarak gönderilmişse onu seçecen 3d kulanacan.
7.8. değişimden sonra şuan için bir sorun yok, genel performansı gayet başarılı. umarım böyle devam eder de artık ayrı kalmadan kullanırım monitörümü :) eski Samsung Led ve Lcdlerde kullanılan bir kontrol yazılımı vardı, bu monitöre kurdum desteklemedi, bu monitörlerin yazılım desteği neden eksik bilmiyorum. var mı kullandığınız herhangi bir yazılım?
TOMBRAIDER 2013 pc oyununun müthiş bir 3D görüntüsü var. o kadar ki kendinizi oyunun içinde zannedeceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
7.8. değişimden sonra şuan için bir sorun yok, genel performansı gayet başarılı. umarım böyle devam eder de artık ayrı kalmadan kullanırım monitörümü :) eski Samsung Led ve Lcdlerde kullanılan bir kontrol yazılımı vardı, bu monitöre kurdum desteklemedi, bu monitörlerin yazılım desteği neden eksik bilmiyorum. var mı kullandığınız herhangi bir yazılım?
7-8 değişim S27A950D için mi oldu? ne sorunu vardı ki?
quote:
Orijinalden alıntı: agaydemir
quote:
temel sorun şansızlıktı, samsunga karşı önyargılıyım ve resmen sorunları çekiyorum :) hikayesi önceki başlıklarda yazılı, özet geçilirse, ölü piksel, hareket sensor sorunu, vatan personel cahilliği, vs vs
quote:
quote:
quote:
temel sorun şansızlıktı, samsunga karşı önyargılıyım ve resmen sorunları çekiyorum :) hikayesi önceki başlıklarda yazılı, özet geçilirse, ölü piksel, hareket sensor sorunu, vatan personel cahilliği, vs vs
ben de S27A950D monitoru bir yerde buldum sizin bu 7-8 değişim diye yazınızı gördükten sonra ürktüm. Ondan ögrenmek istedim
quote:
quote:
quote:
quote:
ben de S27A950D monitoru bir yerde buldum sizin bu 7-8 değişim diye yazınızı gördükten sonra ürktüm. Ondan ögrenmek istedim
bulduğunuz monitörü görüp incelemeden sakın almazsanız sorun olmaz, onun dışında korkulacak bir durum yok bendeki şansızlık :)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bulduğunuz monitörü görüp incelemeden sakın almazsanız sorun olmaz, onun dışında korkulacak bir durum yok bendeki şansızlık :)