Şimdi Ara

Samsung 3d gözlükler hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
13.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bortecinem

quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

ebay dan 2 adet 3050 gözlük siparişi verdim. 2 si 43,85$ bakalım ne zaman elimde olur.

Evet gözlüklerim 17 Ocak da posta ile geldi 9 günde Kore'den gelmesi çok güzel.. Gözlükler orijinal kutusunda iyi ambalajlanmış bir şekilde geldi denedim bir problem yok.. Ben bu ebay işini çok sevdim.. Boşuna iki-üç katı para vermekten kurtuldum..yurt içinden gelse anca bu kadar vakitte gelirdi belkide gelmezdii...

Hayırlı uğurlu olsun. Benim Çek Cumhuriyeti'nde arkadaşım var, ona söyledim. Bir sorun çıkmazsa o getirecek gözlükleri. Çünkü fiyat aynı. Yani bunu anlamıyorum ben de. Kore'deki fiyatla Çek'teki fiyat aynı. Bizim ülkemizdeyse şarjlı ya da pilli olmayan gözlük bile 100-200 lira. Sömürülmekten ölmedik ya hâlâ, helal olsun bu ülkeye.

Görüntü kalitesi nasıl peki? Dün Teknosa'da bir gözlük denedim de, tam odaklanılmıyor, hafif bir çatallanma var. Ama şarjlı ya da pilli değil. Düz kaide bir 3d gözlüktü. Acaba sizinki nasıl?

Gözlüğün görüntü kalitesi iyi. Diğer modelleri denemedim çünkü kutudan aynı 3050 model gözlük çıkmıştı. Forumda bu konuyu açtım aksi söyleyen olmayınca aynı modelden sipariş verdim fazla para verince görüntü kalitesi artmiyor anladığım kadar.. Baktığınız gözlük aktif gözlük ise pilli yada şarjlı olmak zorunda, pasif ise onlarda pil, şarj olmuyor sadece gözlük, lg serisinde böyle gözlükler var.

• gümrük mevzuatı için link vermeyi unutmuşum:http://www.gumruk.gov.tr/tr-TR/yolcuislemleri/Sayfalar/Posta.aspx
    meraklı arkadaşlar incelemesi iyi olacaktır.
    eğer bir şirket değilseniz ve ödemeyi swip şeklinde yapmadıysanız 75 euro değeri göz önüne alınırken ürünün türkiyedeki muadil değerlerine bakılır. yukarıda da bahsettiğim gibi yurtdışından bir arkadaşınız hediye olarak göndermiş ve yurtdışına para çıkışı olmamış olabilir ancak türkiyedeki o ürünün eşdeğer fiyatı göz önüne alınıp değerlendirilir. ve gümrük memurunun insiyatifine bağlı olarak ürün geçer yada geçmez.

ayrıca teknosa ya teşekkürü borç bilirim. çok pahalılar ama gözlükleri deneme şansı verdiler.

• elimde 4 adet sıfır kullanılmamış samsung ssg 3050 pilli gözlük var , ilgilenenler pm atsın
  • şarjlı samsung 3d gözlük tavsiyesi, 69,90 fiyatı var... ilgilenirseniz buyrun...

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/samsung-3d-gozluk-71235235
  • Selam - Samsung SSG-3050GB - sifir garantili gözluk isteyen olursa kisa sure icin uygun fiyata yardimci olabilirim.
  • 3d li tv aldim bende.32 inc ve modeli 32 es6100 bunda hangi gozluk uyumlu.birde cok keyif veriyormu 3d izlemek.bas agrisi yapiyor mu.bilen arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

3d li tv aldim bende.32 inc ve modeli 32 es6100 bunda hangi gozluk uyumlu.birde cok keyif veriyormu 3d izlemek.bas agrisi yapiyor mu.bilen arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

ssg-4100 uyumlu.çifti 100 lira
    başağrısı fala yok hocam gözlük çok hafif ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

3d li tv aldim bende.32 inc ve modeli 32 es6100 bunda hangi gozluk uyumlu.birde cok keyif veriyormu 3d izlemek.bas agrisi yapiyor mu.bilen arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

Tesekkurler cvp icin. Ssg 3300cr modeli yaziyor nette.buda uyarmi.hangisi daha iyidir.kardesim koreden ordan getirticem.ucuzdur herhalde kendi vataninda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Tesekkurler cvp icin. Ssg 3300cr modeli yaziyor nette.buda uyarmi.hangisi daha iyidir.kardesim koreden ordan getirticem.ucuzdur herhalde kendi vataninda.

ssg-4100 son modellerden
    tanesi 50 çifti 100 lira

• şu samsung gözlüklerde soylenılen başagrısı mıde bulantısı doğum riski gibi konuları bırı acıklayabılırmı:)
    hangı gozluklerı kullanmalıyız
  • O değilde benim asıl merak ettiğim bişey var. 3D Gözlüklerin pili bittiği zaman Pilini nereden bulacaz? nasıl değiştirilir? ne kadara satılır?

bu konu hakkında bilgi verebilecek biri var mı?

saygılar.
  • gözlüğün içindeki pili çıkarıp üstündeki numarasına göre heryerden bulabilirsin, mesela kırtasiyelerde falan oluyor. ben ebay dan uygun fiyata almıştım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: printer87

şu samsung gözlüklerde soylenılen başagrısı mıde bulantısı doğum riski gibi konuları bırı acıklayabılırmı:)
    hangı gozluklerı kullanmalıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55"hu8500 tv alıcam bu tv ye uygun ekstradan gözlük almayı düşünüyorumda en iyi model gözlük hangi modelidir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.