Selamlar... Forumun altını üstüne getirdim ama SAMSUNG 32R81B model televizyonda PIP'i nasıl aktif hale getirebileceğimi göremedim. Ayrıca kılavuzun içinde de bulamadım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. SAMSUNG 32R81B model televizyonu 3 gün önce aldım. Kablo TV kullanıcısıyım TV geldikten sonra uyduya geçmeyi düşünüyordum. Ancak KABLO TV'den de beklediğmden daha iyi sonuç aldım. Görüntü kaybı beklediğimden daha az. KABLO TV de görüntü kaybını daha da azalmak için ne yapabilirim? Nasl bir kablo ve anten bağlıtıları önerirsiniz? (HD uydu alıcılarının fiyatının biraz daha gerilemesini bekliyorum bu sırda KABLO kullanmaya devam edeceğim)
merhaba,
bugun bende 32r1b model tv aldım.. ben eve gelmeden servisten arkdaslar kurmuşlardı. geldim biraz kurcaladım tv.yi. fakat bahsettiğin gibi PIP'i aktif edemedim. nasıl aktif edecegimiz hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardıcı olsun. teşekkürler.
pıp özelliği pc girişi ya da hdmi girişi bağladığınızda açılır ....yani cihaz tek tunerdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme