Şimdi Ara

Samsung 32B653 vs Philips 32PFL8404

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung LE-32B653 ve Philips 32'' PFL8404 arasında seçim yapmak gerekirse hangisini seçerdiniz ?

Samsung'u 1.720 TL ye Philips'i de 1.800 TL ye buldum, Philips de artı birde blue-ray player veriyorlar.
    Fiyatdan ziyade özellik olarak hengisi ön planda sizce ?

Söylemeyi unuttum, alacağım LCD yi monitor olarak'da çok sık kullanacağım. Günde en az 5-6 saat monitor amaçlı kullanmam gerekecek. Yorumlarınızda bu noktayı da dikkate alırsanız sevinirim.

Teşekkürler..

• Philips
  • Arkadaşım 1.720'ye nerede buldun, ben de almayı düşünüyorum; ama 1.799'a Darty'de buldum, daha ucuzunu bulamadım. Tabi Darty o fiyata taksit de yapıyor, taksit yaparak 1.720'ye veren bir yer varsa yazar mısın?
  • 8404 ÇOK HOŞ BİR CİHA TASARIMI VE ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN ÇOK İYİ .NCE ÇITA KASASI MÜKEMMEL OLMUŞŞ
  • buroteknik.com a bak orada da uygun fiyat var
  • samsung derim süper 650 serisi mükemmel
  • Teşekkürler, büroteknik peşinde avantajlı, ama taksitli fiyatlarda Darty'den 100 Tl daha pahalıya geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SAMSUNG 650 SERİSİ DAHA İYİ BEN TAFSİYE EDRİM AYRICA BÜROTEKNİKTE STOK YOK ARADIM SORDUM ŞUAN ELLRİNDE SAMSUNG 32" HİÇ ÜRÜN OLMADIĞINI SÖYLEDİ. AMA ÜRÜN PİYASADA UYGUN FİYATLARA VAR 1.558 TL BEN ARŞTIRDIM BULDUM.
  • philips
  • Phlips 8404

(Bu karşılaştırmanın tartışıldığı belki 3-4 konu var tekrar neden konu açıyorsunuzki :S zaten hali hazırda canlı canlı tartışılan konular var)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 14 Ekim 2009; 14:04:54 >
  • ya gerçekten daha abartılı canlı renkler istiyorsan samsung ama natural renkler ıstıyorsan philips bide ambilight var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.