Şimdi Ara

Samsung 2333HD vs.. Lg M237WD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Hem monitör hem de tv olarak kullanabileceğim bir monitör arıyorum. İki ürün arasında kaldım ;
    1. 23" M237WD GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR TV
    2. SAMSUNG SYNCMASTER 2333HD 23" 5ms (Analog+DVI+2HDMI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD HDTV MONİTÖR

İki ürün arasında iyi kötü yönlerini ve hangisini neden tercih etmem gerektiğini belirten yorumlarınızla bilgilerinize ihtiyacım var.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür eder sevgiler sunarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtuoz065 -- 26 Ekim 2009; 19:02:53 >

• Arkadaşlar yok mu hiç bu monitörlerden birini kullanan, bilen....
  • Şimdi en başta ikisininde konsantrastı 1000:1 olsada DC konsantrast oranı LG nin daha iyi...
    Samsung 2 adet HDMI girişi var PlayStation3 falan varsa hemde bilgisayarı hdmi dan bağlıyacaksan daha iyi...
    LG de scart girişi var normal tv olarak kullanabilirsin diğerinde var mı anlayamadım...
    Nokta aralığı LG de daha düşük...
    Bi de LG de Vatan Computer güvencesi var yani hizmetleri iyi...

Bunlar benim bildiklerim yanlış veya eklencek birşey varsa bilemem...Umarım yardımcı olmuşumdur...
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum kardeş,2 aydır samsungun p2370hd modelini bekliyorum hala yok piyasada ,bir ara 2333hd alacaktım ghostin olayı ve goruntü ile ilgili forumda okuyunca hemen soğudum,lgm237d vatandan ucuz almayı tam düşünüyorken bu forumda sorunlu oldugunu yazınca vazgeçtim.Hala arayış içindeyim.Ama lg almayı düşünüyorsan daha sonra burda inceleme yaparsan,bende almayı düşünüyorum.2 ay önce Duvar askı aparatı bile aldım ama hala tam istediğim monitörü bulamadım.
  • Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. LG M237WD'nin dvi portunun fotoğrafına bakıyorum ama bildiğimiz dvi portuna hiç benzetmedim. Bu üründen elinde olanların yardımına ihtiyacım var. Acaba arka taraftaki dvi portu hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Selamlar,
    Ben Samsung 2333 hd kullanıcısıyım,gerci çok yeni oldu alalı ama halen monitörün özelliklerini inceliyorum.
    Bu arada LG'nin bu modelini bilmiyom ama LG kalitesini biliyorum.
    Ben sade 2333 hd hakkında bişeler söyliyebilirim;normal PC monitör hakkında diyebileceğim'gayet iyi'
    Ayrıca şuanda ben Tv özelliğini kullanıyorum,uyduya bağladım
    Bu model çok komplike bi cihaz PC(DVI+VGA) _TV _HARİCİ_HDMI 1 ve 2 _ ve bir çok giriş(halen inceliyom
    + bir çok detay(6;9 - 4:3 özel ayarlar..vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtuoz065

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. LG M237WD'nin dvi portunun fotoğrafına bakıyorum ama bildiğimiz dvi portuna hiç benzetmedim. Bu üründen elinde olanların yardımına ihtiyacım var. Acaba arka taraftaki dvi portu hakkında bilgi verebilir misiniz?

M237WD'de DVI portu var arkadaşım.
    Ben bilgisayarımı DVI dan bağladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE40ES5500 Önerileriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz hem pc hem tv amaçlı kullanacaksanız LG nin 23wd serisini alabilirsiniz bunlarda tv ve pc için mevcut çıkışlar vardır analog,hdmı,dvı ses çıkışları vs.. ama samsungda TV eözelliği olsa bile randıman alamayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

siz hem pc hem tv amaçlı kullanacaksanız LG nin 23wd serisini alabilirsiniz bunlarda tv ve pc için mevcut çıkışlar vardır analog,hdmı,dvı ses çıkışları vs.. ama samsungda TV eözelliği olsa bile randıman alamayabilirsiniz.

Pardon

Ben şuan da Samsung 2333 hd Monitör TV kullanıyorum ve TV özelliğinden çok memnunum,bağlantı alternatifi çok fazla ve 60 santim'den seyretmeme rahmen gayet temiz gösteriyor ve TV için sesi yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 28 Ekim 2009; 22:05:32 >
  • Arkadaşlar yorumda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Fikirleriniz benim için çok önemliydi. Vatan Bilgisayar'dan LGM237WD siparişi verdim. Samsung 2333HD de çok iyi bir ürün lakin LG'nin bağlantı seçeneklerinin az da olsa biraz fazla olması ve fiyatının Samsung'a göre daha uygun olması tercih sebebim oldu.

@bonjurkes;
    Sizin sorun olduğunu düşündüğünüz yazıyı ben de okudum; bu sadece bir oyunla alakalı çözünürlük ayarlama problemiydi sanırım. Bu sizi ürünü tercih ederken çok etkilememeli ve ürün elime geçer geçmez tüm özellikleri ve bağlantı seçeneklerini deneyip ayrıntılı bir inceleme sunmaya çalışacağım. En azından kafanızdaki soruları gidermiş olursunuz.

@Zmirlee_DarTT, @izmirden, @Dark-knight, @Se_co;
    Sizlere de yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim.... Sevgilerle.......

• Şimdi ise sıra sanırım 1 adet daha Sapphire 4830 512mb ekran kartı almaya geldi Elimde aynısından bir tane var, 19" Wide Screen Samsung 940BW'de aşağı yukarı tüm oyunlarda full ayarlarla oynatıyordu ama 1920x1080 çözünürlükte arkamdan küfür edecek gibi duruyor Anakartım CF desteklediği için bir tane daha alıp uygun fiyata hoş bir performans sergilemeye çalışacağız.....

Buradan bıyık altından Sapphire 4830 sahiplerine sesleniyorum yani...... Anladınız....

• LG M237WD'den memnun kalacağına eminim
    Ben cumartesi vatan bilgisayardan aldım ölü pixel çıktı.
    Vatanın sıfır pixel garantisi olduğu için dün götürdüm yenisiyle değiştirmeye.
    10 tane vardı ellerinde , istersem başka ürün monitör de alabileceğimi söylediler.
    Ben de monitör reyonunu bir daha gezdim.
    Sonra gene LG M237WD alıp geldim.
    Piyasada eşi benzeri yok bu monitörün

• İçimi rahatlattınız,samsungun bu servis sorunu yüzünden lg almaya karar verdim.Kısa zamanda bende şipariş vereceğim.
    Bu arada ben duvar askı aparatı almıştım,Arka tarafında 4 girişli vepba askı apratına uygun vida girişleri varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjurkes -- 29 Ekim 2009; 20:34:21 >
  • Tam dikkat etmedim ama bir fotoğraf buldum nette
    belki yardımcı olur size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 30 Ekim 2009; 10:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

Tam dikkat etmedim ama bir fotoğraf buldum nette
    belki yardımcı olur size

Sizdeki ürün bu mu?

Bu fotoğrafta dikkat ederseniz DVI portu bildiğimiz DVI-D portuna hiç benzemiyor. Bu foto benim kafamı karıştırmıştı zaten....
    Ama eğer sizdeki ürünün arkası aşağıdaki foto gibi ise problem yok zaten..... Acaba hangisi?

• evet benim arka panel sizin paylaştığınız fotodaki gibi.
    dvi girişinde bir anormallik yok yani
  • Teşekkürler...
  • arkadaslar bu monitoru hdmi den bilgisayara bagladıgınız zaman pc moduna gecmede bi problemi oluyor mu ::
  • bir iş için ankaradaydım. vatan'a lg 2261 almaya gittim M227WD alıp çıktım. şu an kutuda birazdan kuracağım. Tabi alırken ana renklerde piksel hatasına baktık sorun çıkmadı. Deneyimlerimi yakında paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

bir iş için ankaradaydım. vatan'a lg 2261 almaya gittim M227WD alıp çıktım. şu an kutuda birazdan kuracağım. Tabi alırken ana renklerde piksel hatasına baktık sorun çıkmadı. Deneyimlerimi yakında paylaşacağım.

Allah hayırlı etsin. İnşallah ihtiyaçlarını karşılar. Ben de aldım yarın elimde. Tabiiki yorumlarını bekliyoruz...
    quote:

arkadaslar bu monitoru hdmi den bilgisayara bagladıgınız zaman pc moduna gecmede bi problemi oluyor mu ::

Karşılaştığım hdmi-bilgisayar bağlantılarında hep mavi tonlu ekran oluşmuş ve kendim de denedim. Şu anlık benim bildiğim en kaliteli bilgisayar görüntüsü DVI bağlantısı ile elde ediliyor....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.