Şimdi Ara

Samsung 226BW (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aydc

Prot, sana da hayırlı olsun. Sen de yukarıda link'ini verdiğim banding testinden fotoğraf çekebilir misin?

Samsung 226BW

Samsung 226BW

• prot un resimlerdeden anlıoruz ki banding sorunu yok :D yani ena zından bana güzel göründü geçişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 14 Mart 2007; 23:34:47 >
  • ya ztn hardforum'da diyolar okadar a panel'de s'inkinden daha az banding sorunu var tek farkı biraz backlight. Yani s panel'de backlight bleeding az olabilir ama a panelde az banding var ve görüntü kalitesi daha sharp keskin işte.
  • Bu Tartışma Uzadıkça uzar.
    Sanki Farklı Markaların 22' Kıyaslaması Yaplıyor Veya Bir Markanın Farklı 2 Modeli Kıyaslanıyor.
    Monitörü Alacak Çogu Arkadaşın Kafası Karışdı Hatta Monitörden Sogudu
    Sonuçda Alacagınız Monitörün Markası Ve Modeli Belli..Samsung 226bw
    O yüzden Alacak Olan Arkadaşlar En uygun Fiyatı veren Güvendikleri Yerden Gidip SAmsung 226bw Alsınsın.Ki bende bu şekilde Yapacagım.
    Tr de Chinde Veya Başka Bir ülkde Üretilmiş Olması Samsung Monitörü İyi Veya Kötü Olarak Sınıflandırmaz
    Bu durum Başka Markalar İçinde Geçerli.
    Samsung 226bw S de olsa A da olsa Degişen Hiç Bir şey Yok İkisinin De Özellikleri Aynı:

SAMSUNG 226BW 22' LCD Wide Screen

Ekran Boyutu: 22.0 inç

İzlenebilir Boyut: 22.0 inç

Nokta Aralığı: 0.282 x 0.282

Tepkime Süresi: 2 ms (GTG)

Yatay Tarama Hızı: 81 KHz

Dikey Tarama Hızı: 75 Hz

Max. Yatay Çözünürlük: 1680

Max. Dikey Çözünürlük: 1050

Kontrast: 1000:1 (DC 3000:1)

Görüntü Açısı: 160°/160°

Parlaklık: 300 cd/§³

Oran: 16:9

Desteklenen Renk 16.7M

Giriş Bağlantıları 15PIN D-SUB, DVI-D

Diğer: .DVI(HDCP) .MagicBright3 .Black High Glossy

Güç : Çalışır Durumda 55W

Güç : Bekleme durumunda 2W

Set (KG) 4,9

Paketli (KG) 7,4

Garanti Süresi: 36 Ay
    Burada S veya A diye Ayrım yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

Bu Tartışma Uzadıkça uzar.
    Sanki Farklı Markaların 22' Kıyaslaması Yaplıyor Veya Bir Markanın Farklı 2 Modeli Kıyaslanıyor.
    Monitörü Alacak Çogu Arkadaşın Kafası Karışdı Hatta Monitörden Sogudu
    Sonuçda Alacagınız Monitörün Markası Ve Modeli Belli..Samsung 226bw
    O yüzden Alacak Olan Arkadaşlar En uygun Fiyatı veren Güvendikleri Yerden Gidip SAmsung 226bw Alsınsın.Ki bende bu şekilde Yapacagım.
    Tr de Chinde Veya Başka Bir ülkde Üretilmiş Olması Samsung Monitörü İyi Veya Kötü Olarak Sınıflandırmaz
    Bu durum Başka Markalar İçinde Geçerli.
    Samsung 226bw S de olsa A da olsa Degişen Hiç Bir şey Yok İkisinin De Özellikleri Aynı:

SAMSUNG 226BW 22' LCD Wide Screen

Ekran Boyutu: 22.0 inç

İzlenebilir Boyut: 22.0 inç

Nokta Aralığı: 0.282 x 0.282

Tepkime Süresi: 2 ms (GTG)

Yatay Tarama Hızı: 81 KHz

Dikey Tarama Hızı: 75 Hz

Max. Yatay Çözünürlük: 1680

Max. Dikey Çözünürlük: 1050

Kontrast: 1000:1 (DC 3000:1)

Görüntü Açısı: 160°/160°

Parlaklık: 300 cd/§³

Oran: 16:9

Desteklenen Renk 16.7M

Giriş Bağlantıları 15PIN D-SUB, DVI-D

Diğer: .DVI(HDCP) .MagicBright3 .Black High Glossy

Güç : Çalışır Durumda 55W

Güç : Bekleme durumunda 2W

Set (KG) 4,9

Paketli (KG) 7,4

Garanti Süresi: 36 Ay
    Burada S veya A diye Ayrım yok.

Aynen dediğin gibi yukarıdada veryansın etmiştim,alın ve kurtulun bu gidişle seneler geçecek aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim......

• monitör gayet güzel bu fiata alınabilecek en mükemmel 22 monitör herkese tavsiye ederim bana göre çok iyi daha önce 940 bw kullanıyodum 226 bw ye terfi ettim çok isabetli karar vermişim tipide süperr
  • Monitörü alan arkadaşlar size sesleniyorum

Bi şöyle güzel bir inceleme döşeyin yahu,tektük resimlerle falan kandıramazsınız bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 15 Mart 2007; 0:44:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaL

quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Vatan Bilgisayar'a da gelmiş sitelerinde görünüyor artık ama bir de novaya gelsin bakalım..

O banding diye gösterilen resimdeki olay kötü grafikli oyunlarda crt monitörlerde de çıkabiliyor o şekilde. İnandırıcı değil zaten.

Yaw daha dün Vatan'dan UPS aldım, o sırada 2-3 çalışana sordum. DUYMAMIŞLARDI BİLE! Ne zaman geleceğini bilmek bir yana, adamlara böyle bir monitörün varlığını ben söyledim.
    Harbiden sıfır bilgiye sahip oluyor bu vatan'da çalışan elemanlar ya!

Yazdıklarım gerçekten şaka değil:

Birgün Vatan Bilgisayar'a ekran kartı sormaya gittim.Çalışanlar belki fikir verebilir diye bir sorayım dedim her ne kadar donanımhaber sayesinde herşeyi öğrensekte.Diyalog aynen şu:

-Kardeş ekran kartı alacağım ama kafamı karıştıran birkaç soru var.Siz bilirsiniz bu zamanda Directx 10 çıkacakken gidipte 200 $ üstü kart almak mantıklı mı?
    -Yaaa Directx dediğin yazılım ne olacak yüklersin çıkınca.
    -:S Nasıl ya?!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: maqician

Birgün Vatan Bilgisayar'a ekran kartı sormaya gittim.Çalışanlar belki fikir verebilir diye bir sorayım dedim her ne kadar donanımhaber sayesinde herşeyi öğrensekte.Diyalog aynen şu:

-Kardeş ekran kartı alacağım ama kafamı karıştıran birkaç soru var.Siz bilirsiniz bu zamanda Directx 10 çıkacakken gidipte 200 $ üstü kart almak mantıklı mı?

ayrıyetten işleri gereği bilgi sahibi olması gerekirken dünyadan bir haber çalışanlara

• yahu kafam karıştı baktım bana 19 wide yeter gibi geldi :) hatta philips e karar da verdim ama şimdi de bu çıktı. herkes öve öve bitiremiyo? bilhassa divx izlemeğe acayip içim gidiyo :)
    2 sorum var:

1- 22 wide günlük kullanımda yorucu olmaz mı? internet windows kullanımında gözü yormaz mı? zira baştan başa gidicez, mouse hareketi v.s? uzaktan bakmamız gerekmez mi?

2- 22 wide da oyun performansı nasıl olur? gforce 6600 gt kullanıyorum. çok oyun oynamam, ama oynadıklarımda da beni ağlatmasın?

3- fiyat performans olarak; 19-22?
  • nasıl 17"lerin devri kapandıysa zamanında şu an için 19 larda ölmeye başladı devir 22 zamanı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Monitörü alan arkadaşlar size sesleniyorum

Bi şöyle güzel bir inceleme döşeyin yahu,tektük resimlerle falan kandıramazsınız bizi

tektük değil şöle son 1-2 sayfa icinde yeterince A panelden resimler var bence yeterli ve bomba resimler :) banding dir falandır filandır olayı hikaye sadece backlight olayı dogru var bu monitordede ama beni o kadarda rahatsız etmiyo diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prot
     Samsung 226BW

Samsung 226BW

Canavar gibi. Hiçbir sorun görünmüyor.

Neyse içim rahatladı. Bu banding olayı canımı sıkmaya başlamıştı. Demek ki bulduğum problemli fotoğraflarda başka bir sorun var.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lutra

Monitoru alan arkadaşlardan bir şey rica etsem. Ekranın gorulebilir alanını olcup en ve boy olarak foruma yazabilirler mi ? Sadece ekran olarak kenardaki çerçeveler hariç. :)

+ 1905.

Aslında ben samsungun sitesinden ölçülere baktım 51.5 cm * 35.3 cm yanılmıyorsam.O da maşallah 63 ekran TV gibi oluyor.
    Karton kesip şöyle bi baktım gerçekten

Biri şu teknolojiyi durdursun yahu...

Benim anladığım kadarıyla verilen o ölçü ekranın kenarları da dahil olan. Ben çerçevesiz sadece görünür alanınkini merak ediyorum. Yaklaşık olarak 40 kusur x 30 cm olması lazım. Bi zahmet monitoru alanlar bir olcuverse?

• kafasında alsam mı beklesem mi diye karmaşa olan birçok kişi var diye tahmin ediyorum.
    Ürün mükemmel olabilecekken, firmaların birazcık daha fazla kazanayım politikasıyla kaliteden ödün vermesiyle oluyor böyle şeyler...
    Aslında 1 sene içinde her LCD nin ve de aynı anda ekran kartlarının da arkasında yerini alacak olan HDMI çıkışı bu üründe bulunmuyor bile...
    Bu ekran FULL-HD bile değil arkadaşlar...
    1 sene içinde çıkması muhtemel olan samsung un FULL-HD HDMI çıkışlı monitörleri çıkınca üzülmeyecekseniz alın derim ben...Canavar gibi görüntü veriyor, ve artık CRT devri kapandı, zamanının en iyi profesyonel monitörü olan philips brilliance 202p4 ten daha canlı görüntü...Daha ne istiyonuz...

Benzer bir durum da şu an web cam lerde yaşanıyor, 3 senelik gelişme, SIFIR...Yeni ürün yok denecek kadar az, aslında 1.3 mp den 5.2 mp e kadar gelişti, ama gelişen yanlızca rakamlar, görüntüyü temsil eden rakamlar...Görüntüde maaşallah hiç bir gelişme olmadı.
    Yani Full HD ları beklerken web cam leri de aklınıza getirin...

• full hd yi bekleriz son bi bakarız fiyatı 1500 ytl ye yakın olur...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TaL

quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Vatan Bilgisayar'a da gelmiş sitelerinde görünüyor artık ama bir de novaya gelsin bakalım..

O banding diye gösterilen resimdeki olay kötü grafikli oyunlarda crt monitörlerde de çıkabiliyor o şekilde. İnandırıcı değil zaten.

Yaw daha dün Vatan'dan UPS aldım, o sırada 2-3 çalışana sordum. DUYMAMIŞLARDI BİLE! Ne zaman geleceğini bilmek bir yana, adamlara böyle bir monitörün varlığını ben söyledim.
    Harbiden sıfır bilgiye sahip oluyor bu vatan'da çalışan elemanlar ya!

Vatan bilgisayara yada gold bilgisayara bilgi almaya gidersen ancak yalan veya uydurma bilgiler alırsın.
    Daha önce iki yerde de aptal numarası yapıp bişeyler sormaya denedim ama adamlarda bilgi denilen şeyden eser yok.Sadece satayım da ne olursa olsun politikası var.

• quote:

Orjinalden alıntı: directX25

kafasında alsam mı beklesem mi diye karmaşa olan birçok kişi var diye tahmin ediyorum.
    Ürün mükemmel olabilecekken, firmaların birazcık daha fazla kazanayım politikasıyla kaliteden ödün vermesiyle oluyor böyle şeyler...
    Aslında 1 sene içinde her LCD nin ve de aynı anda ekran kartlarının da arkasında yerini alacak olan HDMI çıkışı bu üründe bulunmuyor bile...
    Bu ekran FULL-HD bile değil arkadaşlar...
    1 sene içinde çıkması muhtemel olan samsung un FULL-HD HDMI çıkışlı monitörleri çıkınca üzülmeyecekseniz alın derim ben...Canavar gibi görüntü veriyor, ve artık CRT devri kapandı, zamanının en iyi profesyonel monitörü olan philips brilliance 202p4 ten daha canlı görüntü...Daha ne istiyonuz...

Benzer bir durum da şu an web cam lerde yaşanıyor, 3 senelik gelişme, SIFIR...Yeni ürün yok denecek kadar az, aslında 1.3 mp den 5.2 mp e kadar gelişti, ama gelişen yanlızca rakamlar, görüntüyü temsil eden rakamlar...Görüntüde maaşallah hiç bir gelişme olmadı.
    Yani Full HD ları beklerken web cam leri de aklınıza getirin...

Aslında çok haklısın dostum.Bu hd ve hdmi olayı yüzünden viewsonic monitörümü sattım ve 226bw alacakken vazgeçtim.Bu iki standart çok yakında yerine oturacak ve ben yine monitörü neden aldım demek istemiyorum.Ama diğer yandan da ekran kartım 1900xtx olmasına ramen yada 8800gtx olsa bile hdmi çıkışı yok.Yani hdmi olayına geçeceksek te monitörden ziyade ekran kartına da tonla para yatırmamız gerekecek.
    Kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum şuan.

• Bi de bu mu çıktı arkadaşlar? Bu konularda daha önce de yazdım, HDCP'mış HDMI'miş FullHD'ymiş bunlar fani şeyler. Bence bir çok kişi HDCP HDMI monitör alıp gidip yine koruması kırılmış veya internetten indirilmiş DVD'ler izleyecek, yani bu standartlar hiçbir işine yaramayacak. Bunlar sadece güvenlik standardı, kalite standardı değil.

FullHD monitör bekleyeceksiniz de ne olacak? Bir sene beklersiniz. İlk gelecek monitörlerin çok kaliteli olacağını mı zannediyorsunuz? Daha önceki tecrübelerinize bakın. Tarih tekerrür ederse bu yeni teknolojilerin ilk gelecek monitörlerinde öyle sorunlar olur ki o zaman da "durun bekleyelim seneye daha iyisi çıkar" dersiniz. Bir yıl daha beklersiniz. O zaman da İÖŞĞÜ teknolojisi çıkar. Hadi bakalım beklemeye devam....

Bu iş böyle olmaz. Beğendiğiniz gözünüze kestirdiğiniz bir ürün varsa, paranız da varsa gidin alın. Hayat o kadar uzun değil.

• Arkadaşlar, 2 gündür A panel kullanıyorum, size bir kaç sey soylemek ıstıyorum. Öncelikle 22" istediğinizden emin olun, ewet fiyat/perf. oranı yuksek bır mon. ama bu aletı kullanabılmek ıcın mın. aranızda 100cm mesafe olmalı buna uygun masanız var mı? Benım yok mesela ve cok sıkıntı cekıyorum,başından kalkınca felaket gozlerım agrıyor,bilgilerinize. Bir ikincisi,ben bu mon. sadece oyun ıcın aldım, simdilik BF2 ve FEAR oynadım. FEAR'ı bılen bılır kapkara mekanlarda gecer, blacklight sorunu hıc gozume carpmadı, BF2 cok hızlı bır oyundur(ozellıkle ucak kullanıyorsanız) bu oyunda da ne blacklıght ne de bandıng sorunuyla karsılastım.
    Son olarak aşağıda çektiğim fotoda blacklight yok denilecek kadar az gozuksede gercegı yansıtmıyor,gercekte daha fazla,ya foto.mak.den kaynaklanıyor ya da çekım açısı vs baska bır nedenden. Bu beni rahatsız edıyor mu bır oyuncu olarak,hayır! Oyunlarda blacklıghtı farkediyor muyum,hayır! 226bw hakkında herhangi bir rahatsız olduğum konu var mı,hayır!
    Bilgilerinize...

Samsung 226BW

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.