@Darkchild , sen de bi alamadın şu lcd monitörü yaw,3bin msjnın yarısı bu bölüme gitti,hele bi de aldıktan sonra artık ilk 3'e oynarsın
bende alacam düşündümde..
slm montörden resim ekleyecektim şimdi ekliyorum.
buda baska ve benden bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
@Darkchild , sen de bi alamadın şu lcd monitörü yaw,3bin msjnın yarısı bu bölüme gitti,hele bi de aldıktan sonra artık ilk 3'e oynarsın
ya abiim vizelerim vvar o yüzden alamıyorum cumartesi bitiyo vizeler ondan sonra 5-6 gün içinde alırımm
devam arkadaşlar 225bw iiçin güzel çalışmalrda ortaya çıkoyor ben bunları 3 ay önce verdiğimde o kadar tatmin olmamıştı millet ama olsun
arkadaşlar önce burdaki herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok faydalı oldu ve sayenizde bende 225bw ailesine katıldım. monitör hakikaten dediğiniz kadar güzel ve renkler çok canlı sanırım monitör şu anda çoğu internet sitesinin stoğunda yok bu yokluk zarfında monitöre soho marketten ulaştım. bu arada istanbul soho markete ve serkan kardeşime de bu monitörü edinmemdeki yardımlarından dolayı çok teşekür ederim.. yorumlarda dendiği gibi benim monitörde de alt ve üstten hafif olmak üzere backlight problemi var. Sanırım bu çinden gelen ve belli bir serinin ürünleri olduğıu için normaldir sanırım ve benide o kadar rahatsız etmedi açıkcası..monitörüm siyah ve bencede gri olanına göre bu tercih edilmeli ekrana daha kolay adapte olunuyo ..
yalnız 17" monitörlere göre bilhassa oyunlarda alışmak zor oluyo bir call of duty 2 hastası olarak bu monitörde biraz garip geldi. sanki daha yavaş oynuyo gibi.. bilgidsayarımın özellikleri imzadaki acaba diyorum ekran kartını mı daha yüksek almalıydım. yada rami mi 2 gb mı çıkarmalıyım tavsiyesi olan varsa sevinirim. gerçi arkadaşlar ekran büyük olduğu için sana öyle geliyor diyorlar ama ekran büyük olsada oyuncunun hareketleri hızlı olmalı bana göre sağa döndün mü hemen dönmeli ama sanki bunda dönmesi gec oluyo gibi dönesiye kadar adam seni vuruyor bu bi problem mi bilemiyorum ve hala çözemedim. mouse hızını en sona aldım call of a girerkrn look kısmınsan mouse sensivityt seçeneğini de az değerlere getirdim ama hala oynarken çok yavaş hareket ediyo 17" göre bağlantı hızım 512 mb sınırsız..çözümü bilen varsa süper olucak yaaa. size bi kaç fotomu göstereyim bu arada ama koyamıyorum bi türlü konfirmasyon emaili gerçekleşmiyo neyse sonra göndreirrim.. herkese bu monitörü tavsiye ederim
buda monitörümden fotolar ev arkadaşımında 17" lg monitörü var hakkaten çok farkediyor yaa iyiki almışım bu monitörü( nazar değmesin:)
oncelıkle hayırlı olsun ......Imzandakı sıstemle oyunlarda sorun yasayacagını zannetmıyorum...Yanlız yınede aa af fazla acma 1900 GT yavas kalabılır....Multıplayer oynadıgına gore ısın ıcıne ekran kartından baska etkenlerde gırıyor baglantı hızın gıbı...Birde bı topıc acılmıstı enaz 100 fps lazımmıs dıye call of duty 2 de(multıplayer)de...Baya bır tartısılmıstı .....İstersen kısa bır arama yap... Buarada resım cıkmıyor
saolasın signomis yorumların için bu arada kusura bakma ama aa af fazla açmayı anlayamadım bu forumlarda yeni olduğum içindir. gerçi 1 aydır monitörü almak için sürekli takip etmiştim ama.. fotolarıda mesaj yazarken alltaki kutuda resim ekleden max 400 kb ekledim ama niye çıkmamış anlamadım ..başka nasıl koyabilirim
bu sefer oldu heralde
bu 2.cisi
buda oyun oynarken
İkinci masa vakasıDostum pc masası alsan daha ıyı olur monıtoru dusun. . . aa af kastım...Oyundakı video ayarlarında gorebılırsın kenar yumusatma ve fıltreleme ayarları nekadar yuksek acarsan oyundan aldıgın fps duser...
Merhaba arkadaslar ifrsat bulup 225BW monitorumu fotolarini cep kamerasi ile cektim, kalite pek iyi degil malesef ama benimde corbada tuzum bulunsun