Şimdi Ara

SAMSUNG 2232BW 22'' 2MS LCD MONİTÖR 369$+KDV hesaplipc.com'da kargo dahil 541,01 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung 2232bw 22'' 2 ms siyah lcd monitör,ayder bilgisayarda yaniwww.hesaplipc.com'da nakit havale yada kredi kartı tek çekimde 369$+kdv.yani tam olarak kargo dahil 541,01 YTListeyen arkadaslar daha fazla bilgi için 0212-213-39-55 no'lu telefonu arayabilir.herkese iyi alışverişler.

http://www.hesaplipc.com/main/product_detail.asp?pro_ID=5541&sub_cat_ID=38&cat_ID=8

daha fazla bilgi 0212-213-39-55

Ayder Bilgisayar Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

ADRES:Dereboyu cad. Özdal apt. No:10/1 Mecidiyeköy/İstanbul TEL:213-39-55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 23 Şubat 2008; 10:23:46 >

• isteyen arkadaslar bizzat gidip dukkandan da alabılırler.aslında dukkandan almak daha akılcı hem yerı gormus olursunuz hemde sitede taksıtlı pos yok.ama dukkanda pos makınesınden bonus,world,maximum karta 5 taksit var.dukkandan gıdıp pesın fıyatına 5 taksıt yaptırabılırsınız.teyit edildi
  • İyi de 369$+KDV, 525 YTL yapıyor.
    Siz 15 YTL üstüne ekleyip, kargo bedava gibi bi görüntü yaratıyosunuz.
    Zaten monitörün tutacağı kargo o kadardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

İyi de 369$+KDV, 525 YTL yapıyor.
    Siz 15 YTL üstüne ekleyip, kargo bedava gibi bi görüntü yaratıyosunuz.
    Zaten monitörün tutacağı kargo o kadardır.

tam olarak kargo dahil 541,01 YTL ibaresi var dukkandan alın kargo cebınıze kalsın;)
  • Burda da havale indirimli, kargo hariç 526 YTL.
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91938
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

Burda da havale indirimli, kargo hariç 526 YTL.
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91938

işte diyorumya gidin dukkandan alın pesın fıyatına world'a bonus'a akbanka iş bankasına 5 taksıt alın.yukarda bunu yazdım.
  • 19" e 500ytl verdiğimi hatırlıyorum bikaç ay önce. bu kadar kısa sürede bu kadar çok düştüyse fiyatlar , 1-2 ay daha sabredip 24" full hd alırız artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

19" e 500ytl verdiğimi hatırlıyorum bikaç ay önce. bu kadar kısa sürede bu kadar çok düştüyse fiyatlar , 1-2 ay daha sabredip 24" full hd alırız artık

mantıklıhersey olur bu piyasada
  • Şimdi benim anlayamadığım bir şey var. İnternetten sipariş verirsek 541 YTL, kargo dahil oluyor. Dükkana gidip alsak 525 YTL mi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Şimdi benim anlayamadığım bir şey var. İnternetten sipariş verirsek 541 YTL, kargo dahil oluyor. Dükkana gidip alsak 525 YTL mi oluyor?

369$+kdv*1,21 dolar :=527 ytl oluyor. kredı kartına world bonus akbank ıs bankasınada 5 e bolunuyor.
  • Ekran kartlarında peşin fiyatına vade farksız ödeme imkanı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Ekran kartlarında peşin fiyatına vade farksız ödeme imkanı var mı?

var kardes.ama benı bul adım selçuk.donanımhaberden gelen herkes benı bulsun dukkanda.kımseyı boynu bukuk yollamayız allah'ın ıznıyle.zaten sıtede bıtmek uzere yakında taksıt ımkanlarıda gırecek devreye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 23 Şubat 2008; 17:18:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

Orjinalden alıntı: munans

Şimdi benim anlayamadığım bir şey var. İnternetten sipariş verirsek 541 YTL, kargo dahil oluyor. Dükkana gidip alsak 525 YTL mi oluyor?

369$+kdv*1,21 dolar :=527 ytl oluyor. kredı kartına world bonus akbank ıs bankasınada 5 e bolunuyor.

Kargo dahil mi bu fiyata?
  • 527 kargosuz dukkan fıyatı kardes.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.