Şimdi Ara

Samsung 206BW DVI Bağlı ve KAYMA var :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 206BW var. DVI dan bağlı fakat bazen durup dururken sağa doğru hafifçe kayıyor. DVI da malumunuz otomatik ayar yok fakat AUTO ya bastığım zaman ''Otomatik ayar mevcut değil'' dediği halde düzeltiyor.

DVI'da niye kayma olur yaw?????

• daha önce yazmıştım tekrar yazmaya zamanım yok, lütfen bu linki dikkatli oku, pixel shift özelliğini kapatman gerekecek büyük ihitimalle

http://forum.donanimhaber.com/m_14275678/mpage_1/key_//tm.htm#14388629

" Problemi hallettim, aslında problem değilmiş bu durum. Monitorun Servis Menüsünde bazı ayarlar vardı. Bugün tekrar bakınca geçenlerde bir ayarı değiştirdiğimi farkettim ne işe yarıyor diye:) PixelShift diye bir özellik, off değerini on yapmışım, bu genişlemeye bu özellik sebep oluyormuş. Dalga geçer gibi tam 4dakka geçince sağa doğru genişliyordu, çıldırmak üzereydim.

Servis menüsünden panel tipi gibi bilgilere ulaşılabiliyor. Bu menüye ulaşmak için öncelikle parlaklık ve kontrast değerlerini sıfıra indiriyorsunuz, ardından menüyü açıyorsunuz, daha sonra Source tuşuna 5saniye kadar basılı tutuyorsunuz ve Service Menu açılıyor. Kapatmak için ise monitorun açma kapama düğmesini kulllanmanız gerekiyor. Belki birilerinin işine yarar... "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhung -- 14 Kasım 2007; 0:05:13 >

• Çok teşekkürler kardeşim. Servis menüsünden birşeylerle oynamıştım ama o yüzden olacağı hiç aklıma gelmemişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.