emre ilgine teşekkür ederim.tv konusunda çok fanatik değilim.ama almışken de iyisinialmak isterim.40D6500 veya 40D6000 tarzı 102 ekran bişey mi almalıyım yoksa bazı özellikleri olmasa da olur diyip 46 inç bir led tv mi almalıyım.Sen neyi tavsiye edersin.
Orijinalden alıntı: Emirbt Malesef Digiturk ve D-Smartla uyumsuzmuş. :(
Bunun yazılım destegi ile duzeltilebilecegini düşünüyorum , HD yayınların cogu şifreli , içerisindeki HD tunerin bir mantığı kalmıyor , Malesef .
HD yayınları izleyebilmek için lnb ve çanağın da değişmesi gerekiyormu, bir bilen varmı arkadaşlar??
Hayır, gerekmiyor
Arkadaşlar 46d7000 aldım.Forum İstanbul Samsung bayinden uzun süren pazarlık sonucu 4900 tl 10 taksit. yanında bir pilli bi şarslı 2üç boyut gözlük de aldım. bir de askı aparatı.Ben görüntü kalitesi için mükemmel ötesi diyebilirim. ancak kimse başta da Samsung servisi olmak üzere kimsenin bu cihazz hakkında bilgisi yok. Hatta Samsung sitesinde bu modelin ismi dahi geçmiyo. Kanal sıralaması yapılamaması biss şifreleme sistemine uygun yayınların alınamaması çok kötü. ha bir de show tv nin ve bir kaç daha kanalın ses sorunu var. servis frekansı silip yeniden girmemi istedi. yaptım olmadı. yeni yazılım yükleyin dedi. yeni yazılım desteği falan yok dedim. Allah Allah dediler...Bu kadar bilgi. Ben 5000 tl verip de aldığım bu tvden hiç de memnun kalmadım açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: kjan
Arkadaşlar 46d7000 aldım.Forum İstanbul Samsung bayinden uzun süren pazarlık sonucu 4900 tl 10 taksit. yanında bir pilli bi şarslı 2üç boyut gözlük de aldım. bir de askı aparatı.Ben görüntü kalitesi için mükemmel ötesi diyebilirim. ancak kimse başta da Samsung servisi olmak üzere kimsenin bu cihazz hakkında bilgisi yok. Hatta Samsung sitesinde bu modelin ismi dahi geçmiyo. Kanal sıralaması yapılamaması biss şifreleme sistemine uygun yayınların alınamaması çok kötü. ha bir de show tv nin ve bir kaç daha kanalın ses sorunu var. servis frekansı silip yeniden girmemi istedi. yaptım olmadı. yeni yazılım yükleyin dedi. yeni yazılım desteği falan yok dedim. Allah Allah dediler...Bu kadar bilgi. Ben 5000 tl verip de aldığım bu tvden hiç de memnun kalmadım açıkçası
haydee buyur burdan yak. Böyle giderse daha pusudan çıkmayacağız gibi görünüyor. Tek dert fiyatların düşmesini, oturmasını beklemek değilmiş meğer. Zaten internet sitelerine hala d serisini koymadılar. Mail yolladım geçen hafta standart bir cevap atmışlar hepsi o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: kjan
show tv nin sesini düzeltmek için menüden dil kısmına gir, tümünü Türkçe yap, düzelir kanal sıralaması da menüde, kanal yöneticisi diye bir yer olması lazım (benim c serisi tv den bildiğim kadarıyla) oradan istediğin gibi sıralayabilirsin. gözlüklerin hasta ettiği filan da yok. aylardır kullanıyoruz, bir şey de olmadı
show tv nin sesini düzeltmek için menüden dil kısmına gir, tümünü Türkçe yap, düzelir kanal sıralaması da menüde, kanal yöneticisi diye bir yer olması lazım (benim c serisi tv den bildiğim kadarıyla) oradan istediğin gibi sıralayabilirsin. gözlüklerin hasta ettiği filan da yok. aylardır kullanıyoruz, bir şey de olmadı
saol show tv ses geldi. ancak trt6 sorun halen devam edşyo sessiz yani. bir de kanal yöneticisi veya benzeri bir şey yok menüde. sanırım farklı d serisi c serisi
ya da bi samsung bayii ne gitsem 40d7000'i peşin nekadara alırım.? fikri olan var mı
BU ADRESTEN BAKARKEN DİKKATİMİ ÇEKTİ 40D6000 BU KADAR UCUZ OLAMAZ Dİ Mİ?
quote:
Orijinalden alıntı: pinkcicolata
ben biraz araştırdım ama SAMSUNG 3D TV göz sağlığı için iyi değilmiş bu yüzden pek tavsiye etmediler
Bazı arkadaşlarda ilk başlarda baş dönmesi mide bulantısı yaratıyor. Ama alıştıktan sonra daha azalıyor.
Kanıtlanmış bir sağlığa zararı yok. Tek zararı 3D hissini arttırmak için kocaman panele yakından bakılıyor. Buda gözü bozabilir
arkadaşlar d smartla uyumsuz olduğunu nereden anladınız..yani arka kısmına modül takılamıyor mu acaba..o zaman hakikaten boşuna para verdik hd yayınların çoğu şifreli..
bu cıhazda modül giriş yeri varmı varsa kaçtane var birde moduller eğer vbarsa cı+ mı
Bu arada arkadaşlar webdensipariş.com dan aldım ama 1 hafta geçti hala faturasını göndermediler..ayrıca ikinci bir gözlük de gönderceklerini söylediler.umarım söz verdikleri gibi gelir bir an önce..
Arkadaşlar lütfen banada yardım edin. Foruma yeni üye oldum. Televizyonlar konusunda oldukça bilgisizim eylülde evlenicem için şimdiden televizyon araştırmasına girdim. 3d benim için olmazsa olmaz değil ama istiyorum. şimdiye kadar hiç 3d film izlemedim gerçekten nasıl bişey olduğunu merak ediyorum. Yeni çıkan seride alabileceğim, bütçeme uygun olan sadece 32d6500 var. Ancak bu boyutun 3d için çok küçük olduğu söyleniyo. Yakından izlesem bile zevk vermezmi? Zevk vermicek olsa adamlar yapmazdı diyesim geliyo ama daha önce hiç 3d deneyimim olmadığı için bişey diyemiyorum. Sizce 3d li bir 32d 6500 mü yoksa daha büyük ekranlı bir 3d li lcd mi? 32d6500 e alternatif olabileceken iyi lcd hangisidir tv yi eylülde alıcam . acaba o zaman kadar fiyatlar ne kadar düşer? Birde 3d film izlemek için illaki bluray oynatıcı şatmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: wonkow
Arkadaşlar lütfen banada yardım edin. Foruma yeni üye oldum. Televizyonlar konusunda oldukça bilgisizim eylülde evlenicem için şimdiden televizyon araştırmasına girdim. 3d benim için olmazsa olmaz değil ama istiyorum. şimdiye kadar hiç 3d film izlemedim gerçekten nasıl bişey olduğunu merak ediyorum. Yeni çıkan seride alabileceğim, bütçeme uygun olan sadece 32d6500 var. Ancak bu boyutun 3d için çok küçük olduğu söyleniyo. Yakından izlesem bile zevk vermezmi? Zevk vermicek olsa adamlar yapmazdı diyesim geliyo ama daha önce hiç 3d deneyimim olmadığı için bişey diyemiyorum. Sizce 3d li bir 32d 6500 mü yoksa daha büyük ekranlı bir 3d li lcd mi? 32d6500 e alternatif olabileceken iyi lcd hangisidir tv yi eylülde alıcam . acaba o zaman kadar fiyatlar ne kadar düşer? Birde 3d film izlemek için illaki bluray oynatıcı şatmıdır?
32'' tv alınmaz. 32'' ler artık monitör sınıfına girmeye başladı
Merhaba d7000 ve d8000 arasında ciddi fark varmı. Hangisini alacağız :)
Ben de şu modül işinin açıklığa kavuşmasını bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ra_Messu
Ben de şu modül işinin açıklığa kavuşmasını bekliyorum.
Evet bu benim için de çok önemli, adam akıllı bir Türkiye testi olsa keşke Digiturk ve Dsmart ile yapılmış.