Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVF den Mr.Hinton incelemesi çıkmış,şöyle bir inceledim ama ben açıkçası bu kadar verilen gazdan sonra pek açmadı bazı teknik değerleri!

1-örneğin Game mode inputLAG 48-64ms(3-4frame)gecikme değeri çok yüksek!! bu değer şayet stabil bile gise Hard-core Gamer ları hiç kesmez
    ancak işin diğer garip yanı ise panel standard mod latency olarak yine daha kötü değer üretmiş ama bunun değerini rakamsal olarak vermemiş;
    ancak bu değerin min.50-60ms olduğunu anlamak çok kolay,dolayısıyla D8x olarak (Hi-End)panelde bu değerler geçen senenin aynısıdır o zaman
    Engine sistemde hız konusunda görülüyorki hiç bir şey yapılmamış!!

Ayrıca test edilen panel ebatıda 40"!!! lag değeri 46"/55" de biraz daha yükseğe çıkacaktır!

Ben daha evvel USA dan sitelerden takip ederken 40-60ms latency görmüştüm ama pek inanmamıştım! zira bazı kişierde sıfır lag demişlerdi ki buna
    zaten gülmüştüm ancak lag/latency konusunda belliki panelde 2010 Modellerden farklı hiç bir gelişme olmadığı bazı prof.test/yorumlardan
    artık yavaş yavaş anlaşılmaya başlanıyor

2-Black/Contrast ve Colour mng.değerleri ise oldukça iyi;buda Samsung(SLCD) nin S_PVA sından dolayı böyledir benimde favorim her zaman S_PVA dır!
    Bu sene gözlemlediğim asıl değişiklik Samy lerde;renk üretimi başarısındadır! doğru renk üretimi;IPS leri yakalamıştır ve Black+Contrast ilede en iyi
    panel olarak ortaya çıkmıştır.

Ancak testte elde edilen mükemmel dereceleri siz ISF yapamayacağınız için o testte çıkan değerleri alamazsınız! ancak yinede renk üretimi konusunda
    fazla bir sıkıntı yaşanmaz!

"uneven-screen uniformity" dediğimiz ekran homojenitesi sıkıntısı yine mevcut,panelin EDGE-LED olması sebebiyle(FULL-LED panellerde bu sıkıntı hiç
    olmaz ve screen uniformity en düzgün bu panellerde olur,EDGE-LED lerde olmaz ama şansınız iyi ise mükemmel seviyede düzgün fon gelir ki
    çoğu kullanıcıyada böyle geliyor/gelebiliyor ama homojenite iyi çıkmazsa şansınıza küsün o zaman)

RGB değerlerinden R ve B yine her zamanki gibi sature!!
    Movie mode(genelde bütün panellerde bu mod değeri doğruya en yakın gelir Default olarak!) seçiminde ve Col.Temp Warm2 ile en iyi netice alınıyor!
    Ancak burası sizin zevkinize kalıyor tabiki,çünkü genelde sature/vivid renk/tonlama tercih edildiği için Movie mod ayarlarını çoğu kullanıcı Standard mod
    haline getiriyor(YALNIŞ!!)

Sonuç olarak panelin Col.ayarlarını kendiniz iyi seviyelere getirebilirsiniz zaten burada fazla bir sıkıntınız yok,Black çok iyi! Contrast üretimi çok iyi!

Samy 2011 Hi-End(3D li)panellerde S_PVA nın ContrastRatip 8.000;1 ResponseTime;5/5,5ms lik Modüllerini kullanıyor ve bunlar şuanda Sharp UV2a
    ile birlikte en üst kalite Modüllerdir

Motionhandling başarısı ise beni pek kesmedi ama sürprizde olmadı benim için,ayrıca teknik incelemede bu Mr.Hinton bazı şeyleri "açmıyor"
    yorum eksikliği var ve açıklanması gereken bazı teknik değerleride vermiyor

++

• quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

yani samsung 2011 model "d" serilerinde, sadece "c" serisini allayıp pullayıp piyasaya sürmüş öyle midir usta?

yok dostum 0 dan fabrika kurup yeni tesislerinde yeni tv ler üretmiş. bütün teknolojisini deneyimleri bitirip kendine yepyeni beyaz bir sayfa açmış herşeye yeniden başlamış. Hatta c serisini üretenle d serisini üreten adamlar tamamen farklı diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 8 Mayıs 2011; 0:34:44 >
  • Bunu demek iddialı olur vede yalnış olur! daha teknik olarak bazı veriler lazımdır,ama buda kimsenin işine yaramaz ve neticede insanlar
    bir şekilde bir markayı yinede alacaktır!

Bu klasik pixel-tabanlı panellerde zaten son noktaya gelindi ama hala bazı şeylerde çok fazla ilerleme yapılamıyor!bunuda engelleyen fiziksel ve
    teknik bazı durumlar vardır!

Dikkat ederseniz son 2-3 senedir panellerin daha çok konuşulan konuları MKV yi açıyormu,yok DTS desteği varmı yok bilmem neyi açıyormu,kayıt ediyormu
    yok nete giriyormu gibi bir dünya panel dışı muhabbetler vardır herifler ne varsa panelin içine tıkıyorlar,yakında tam PC olursa kimse şaşırmasın

"allayıp-pullama" işini zaten bütün üreticiler özellikle yapıyor ama onların yaptıkları 1 Seriden 5 Seri çıkarmak sonra onuda 5 e bölmek gibi
    Bu numarayıda ilk bulan Sony dir! Samy ve diğerleride artık bunu yapıyor!

Teknik olarak değilde,SW den ve Modül kalitesi v.s olarak aslında tamamen aynı(teknik olarak 2-3 model diyelim)sistemden seri/model olarak onlarca
    panel üretmek olayıdır bunlar!

Hi-End ile Entry-Level arasında herifler bu özellikleri bir şekilde ustaca paylaştırırlar ve ters bir piramit gibi en tepeye çıktıkça bir özellik artar ve zirvede
    bütün özellikler toplanır

++
    Dxx Serisi bana göre yinede piyasadaki en iyi panellerdendir ve artık kullanıcı salt panel için bir TV almıyor,bir dünya işlevsellikleri var bu panellerin
    dolayısıyla bu bakımından Samy ler bu konuda en başarılı olan bir paneldir+

• Bende 32D6500 siparisi verdim , Samsung bayiden 2000TL /10 Taksit. Sorum su olacak , yanında 3D gözlük vermiyorlar , bunu vermeleri gerekiyormu , ve uyumlu 3D gözlüğü en uygun nerden alabilirim. ?
  • arkadaşlar samsung garantili d7000 aldım.ama anlamayan teknik bir arkdaş kurdu gitti.samsungu arıyorum sorularım olacak ilgilenen yok...örneğin dahili uydu alıcı var ama kanalları sıralaymıyorum..kılavuz yeterli değil..birde 1tb harici diskimi taktım mkv lerin 3-4 tanesini tanıyabildi..sorun ne olabilir acaba.lütfen acil yardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: modfix74

arkadaşlar samsung garantili d7000 aldım.ama anlamayan teknik bir arkdaş kurdu gitti.samsungu arıyorum sorularım olacak ilgilenen yok...örneğin dahili uydu alıcı var ama kanalları sıralaymıyorum..kılavuz yeterli değil..birde 1tb harici diskimi taktım mkv lerin 3-4 tanesini tanıyabildi..sorun ne olabilir acaba.lütfen acil yardım..

Kanal sıralama işi zahmetli diyorlardı. Favori listesi oluşturmak lazım fln öyle bişeyler

mkv lerin hepsini tanıması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 8 Mayıs 2011; 14:16:49 >
  • Emre teşekkürler ilgli olduğun için..acaba favori listesi işini bu dahili cihazda nasıl yaparım bilmiyorum..kılavuzda ayrıntı yok..mkvlere gelince ya harici diskimle uyuşmadı ya da her film aynı formatta değil..90 mkv filmden 11 tanesini görüyor tv...
  • quote:

Emre teşekkürler ilgli olduğun için..acaba favori listesi işini bu dahili cihazda nasıl yaparım bilmiyorum..kılavuzda ayrıntı yok..mkvlere gelince ya harici diskimle uyuşmadı ya da her film aynı formatta değil..90 mkv filmden 11 tanesini görüyor tv...

dostum vallahi farklı formatta olsada 90 taneden 3-5 tanesi dışında hepsini oynatması gerek. Samsungun oynatıcısı hemen hemen bütün video ses formatlarını destekliyor. 1-2 tane formatı görmüyordu sanırım. Ama mkv lerde böyle büyük problem yaşayan olmamıştı şu ana kadar.
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir üyeyim. Bugün İstanbul Forum AVM de Satürn MAğazasına uğradım. Hafta sonu indirimi yapmışlar. Samsung 40D 7000 in fiyatı 3698 TL. 46D 7000 in fiyatı 4698TL idi. Sonra Samsung bayine uğradım hemen bir alt katta 46D 7000 Fiyatını 4600 TL. ye bıraktı. Ancak Saturn de kutudan 2 gözlük çıkıyor, samsung bayisinde bir gözlük çıkıyor. Gözlük yerine kablo hediye edelim dedi ama bana gözlük için Satürn den almak daha mantıklı geldi. samsungdaki çocuk bana 150 Tl kar kaldı daha fazla indirim yapamam dedi. Şu an rekabet içinde olduklarını ama, ileriki günlerde kendi aralarında anlaşıp fiyatları düşürmeyebiliriz dedi. Ben de biraz daha beklemek istediğimi söyledim. Bakalım fiyat Haziran sonu ne olur?
    Bu arada Atlanta HD Box almayı da düşünüyordum ancak bir yakınımdan yakında çıkacak olan internet fitreleme olayı sörvurcuların başını ağrıtır dedi. Onu da beklemeye aldım. Anlıyacağınız Bugün yine ellerim bomboş. Herkesin işlerinin rast gitmesi dileklerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncdtsr

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir üyeyim. Bugün İstanbul Forum AVM de Satürn MAğazasına uğradım. Hafta sonu indirimi yapmışlar. Samsung 40D 7000 in fiyatı 3698 TL. 46D 7000 in fiyatı 4698TL idi. Sonra Samsung bayine uğradım hemen bir alt katta 46D 7000 Fiyatını 4600 TL. ye bıraktı. Ancak Saturn de kutudan 2 gözlük çıkıyor, samsung bayisinde bir gözlük çıkıyor. Gözlük yerine kablo hediye edelim dedi ama bana gözlük için Satürn den almak daha mantıklı geldi. samsungdaki çocuk bana 150 Tl kar kaldı daha fazla indirim yapamam dedi. Şu an rekabet içinde olduklarını ama, ileriki günlerde kendi aralarında anlaşıp fiyatları düşürmeyebiliriz dedi. Ben de biraz daha beklemek istediğimi söyledim. Bakalım fiyat Haziran sonu ne olur?
    Bu arada Atlanta HD Box almayı da düşünüyordum ancak bir yakınımdan yakında çıkacak olan internet fitreleme olayı sörvurcuların başını ağrıtır dedi. Onu da beklemeye aldım. Anlıyacağınız Bugün yine ellerim bomboş. Herkesin işlerinin rast gitmesi dileklerimle.

D7000 ve d8000 tasarım olarak harika gerçekten. Ama fiyatlar hala biraz yukarda

• bugun 46c 8000 almaya gıdıyorduk kalmamıs c8000 ellerınde ve ıyıkıde kalmamıs neyse bende bı D 46 7000 ınceleyım dedım ve INANIN bu lcd super 3d yı denedım bıkere 3d çok ıyı + hardıskten benım mkv denedık ve full bluray denedık yanı 33 gb lık bluray ve 40 gb lık bluray hardıskımden fılımlerı okudu paroblemsız bır sekılde ınanın buna çok sasırdım sonuç mukenmel derecede ıyı ıdı artık bluray almaya gerek yok kesınlıkle çunku full bluraylerı okuyor tasarım çok hos + içinde hd recıver olmasıda çok guzel bısey ben beklemeye geçtım D 46 7000 fıyatının dusmesını beklıcem foforım bu lcd oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

bugun 46c 8000 almaya gıdıyorduk kalmamıs c8000 ellerınde ve ıyıkıde kalmamıs neyse bende bı D 46 7000 ınceleyım dedım ve INANIN bu lcd super 3d yı denedım bıkere 3d çok ıyı + hardıskten benım mkv denedık ve full bluray denedık yanı 33 gb lık bluray ve 40 gb lık bluray hardıskımden fılımlerı okudu paroblemsız bır sekılde ınanın buna çok sasırdım sonuç mukenmel derecede ıyı ıdı artık bluray almaya gerek yok kesınlıkle çunku full bluraylerı okuyor tasarım çok hos + içinde hd recıver olmasıda çok guzel bısey ben beklemeye geçtım D 46 7000 fıyatının dusmesını beklıcem foforım bu lcd oldu

/>

çoğumuzun favorisi 46d7000-d8000 fakat fiyatlar yüksek olduğu için başka modellere yönelmek durumunda kalıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

bugun 46c 8000 almaya gıdıyorduk kalmamıs c8000 ellerınde ve ıyıkıde kalmamıs neyse bende bı D 46 7000 ınceleyım dedım ve INANIN bu lcd super 3d yı denedım bıkere 3d çok ıyı + hardıskten benım mkv denedık ve full bluray denedık yanı 33 gb lık bluray ve 40 gb lık bluray hardıskımden fılımlerı okudu paroblemsız bır sekılde ınanın buna çok sasırdım sonuç mukenmel derecede ıyı ıdı artık bluray almaya gerek yok kesınlıkle çunku full bluraylerı okuyor tasarım çok hos + içinde hd recıver olmasıda çok guzel bısey ben beklemeye geçtım D 46 7000 fıyatının dusmesını beklıcem foforım bu lcd oldu

/>

full blueray den kastın 3d iso dosyalarımı yoksa full sbs mi çok merak ettim???

• tam bende bılmıyorum ama mkv degıl bıldımız bluray dvd nın ıçını alıp sıteye koymuslar bende sıteden arkadasa ındırttım yanı bır fılm 40gb ebatında ve ıçınde bussuru dosya var mesela 40 gb lık transformes 2 bluray olarak usb den ızleye bılıyorsun c7000 de denemıstık açmamıstı desteklemıyordu sadece mkvlerı desteklıyordu ama bu d serısı butun formatları desteklıyor herelde bluray fılmı 10 uzerınden 10 aldı benden hatta magazadakı çalısan bıle buduruma çok sevındı açmasına bana sıte ısmınıde sordu nerden ındırdın dıye boyle yazıyor fılmde
    Transformers 2: Yenilenlerin İntikami(Transformers 2: Revenge Of The Fallen) 1080p Full Blu-Ray 50 Türkce Dublaj [FELIX
    BDMV/BACKUP/CLIPINF/00003.clpi 61.75 KB
    BDMV/BACKUP/PLAYLIST/00000.mpls 0.52 KB
    BDMV/BACKUP/MovieObject.bdmv 0.29 KB
    BDMV/BACKUP/index.bdmv 0.12 KB
    BDMV/CLIPINF/00003.clpi 61.75 KB
    BDMV/PLAYLIST/00000.mpls 0.52 KB
    BDMV/STREAM/00003.m2ts 40.54 GB
    BDMV/MovieObject.bdmv 0.29 KB
    BDMV/index.bdmv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 9 Mayıs 2011; 19:43:39 >

• Arkadaşlar;
    7000 ve 8000 arasında sizce farkı ödemeye değebilecek ne farklılık vardır?
    Acaba geçen senelerdeki gibi üst serilerde iyi panel(s-pva) alt-orta seviyelerde panel piyangosu (cn,auo, s-pva panel) bu senede devam ediyor mu?
    7000 ve 8000 arasında işlemci veya panel farkı var mı?
  • D 7000 Ve D 8000 serisi panallerde her iki paneldede dvbs2 yani hd uydu alıcısı ve cı+ teknolojisi varmı teşekkürler....
  • Arkadaslar dün Samsung a gittim 55 inç di sanırım büyük bi d7000 tv komuslardı ve deniz altı tarzında bi aracla suyun altından gidiyordu taktım gözlüğü gördüğüm şey cok gzl dı sankı deniz altı yanımda gecıyordu balıklar falan da öle gercekten cok gzl bi makina ama sony nın 3d olayı daha gzl dıolar bende SONY 40HX800 mü yoksa SAMSUNG 40D7000 mi die sizlere sormak istiorum şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Emre teşekkürler ilgli olduğun için..acaba favori listesi işini bu dahili cihazda nasıl yaparım bilmiyorum..kılavuzda ayrıntı yok..mkvlere gelince ya harici diskimle uyuşmadı ya da her film aynı formatta değil..90 mkv filmden 11 tanesini görüyor tv...

benim tam bilgim yok ama dxx serilerini alıpta güncellemesini hemen yapan kaç kiş var. ben hemen güncellemelerini yaptım ve tüm mkv leri oynatıyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: family guy

Arkadaşlar;
    7000 ve 8000 arasında sizce farkı ödemeye değebilecek ne farklılık vardır?
    Acaba geçen senelerdeki gibi üst serilerde iyi panel(s-pva) alt-orta seviyelerde panel piyangosu (cn,auo, s-pva panel) bu senede devam ediyor mu?
    7000 ve 8000 arasında işlemci veya panel farkı var mı?

Bu uygulama zaten Samy nin ilk panel tip TV lerinden itibaren vardır ve günümüzde Samy;10 kadar farklı Modül kullanmaktadır(Marka bazlı olarak!)
    Kıta/Ülke-Bölge v.s durumlarına göre!!

AUO/Taiwan ve CMO/Taiwan ise en fazla kullandığı Modül tipidir aynı şekilde Phil/Sony/Tosh ta bunları kullanıyor+diğer neredeyse tüm TFT-LCD TV üretenler
    hatta Sharp ta çok kullanıyor özellikle CMO/Taiwan Modüllerini ayrıca bu ana Modül üreticileri Sharp teknolojilerini kullanıyor(Samsung dahil)bir dolu Lisans
    kiralıyorlar Sharp tan ve genelde de hep DAVAlık oluyorlar Sharp ile,Lisans ihlallerinden dolayı ve hepsinide Sharp kazanıyor!

++
    Bu sene Dxx lerde yine Modüller karışık Hi-End lerde 46 lar ağırlıklı S_PVA,40" lar karışık;ne çıkarsa bahtına olur
    55 ler S_PVA ve CMO,60 lar Sharp
    26/32/37 ler büyük çoğunluk AUO ve diğerleri(Kıta/Ülkeye göre değişklik gösterir!)

++++
    Benim her zaman favorim S_PVA dır ve kullandığım panellerde ilk buna bakarım(Tosh kullanıyor olsamda,Modül daima Samsung(SLCD) nin S_PVA sıdır)
    Ayrıca S_PVA yı bugüne kadar en başarılı kullanan ilk başta Tosh gelir sonrada Sony gelir,üçüncü sırada Samy geliyor(son 6 senedir bunun sıralaması hep böyledir)

Bunun ana sebebi ise Engine+Modül buluşturulması+SW olarak Tosh larda olmaktadır(Hin-End Serileride sadece!!)özellikle kendi Chipset başarısı+Processor başarısıdır;
    daha sonrada Sony gelmektedir,Samy ise bunlardan sonra gelir,bu sıralama hiç değişmiyor!

Zaten S_PVA çok büyük ağırlık ile Samy ve Sony kullanıyor,Tosh ise büyük çoğunlukla Hi-End serilerinde S_PVA kullanıyor!

Ancak Samy/Tosh/Sony panellerdeki S_PVA alrın kaliteleri en üst tip olanlardır çünkü bunların kendi içlerinde de farklılıkları vardır!

Günümüzde en iyi S_PVA Modüller,aynı zaman dünyada en yüksek CR değeri üretende Modüllerdir!

Genel olarak iki tip vardır

1-CR 8.000;1 RT 5/5,5ms(bunlar 3D li panellerde kullanılıyor>>Samy/Tosh/Sony lerde)
    2-CR 5.000;1 RT 6/6,5ms(bunlarda diğer tip panellerde kullanılıyor>>Samy/Tosh/Sony lerde)

Not;O bahsedilen Mega/Milyar/Milyon cart-curt gibi değerler "Dynamic" yani ucu açık sallama hatta palavra Contrast değerleridir!!
    hatta uyanık Samy nin bazı Satıcıları hatta kendileri bile şunuda diyebilirler;sakın şaşırmaın lütfen!! "Sonsuz contrast"

Yani "Dynamic" lafını uyduran/bulan Samy,neticede size "sonsuz contrast" diyebilir doğal olarak
    bunu diyene sizde odunu verebilirsiniz;yada bana gönderin o tipleri ben vereyim odunu

+
    Contrast üretimi,Modül ile alakalıdır!
    Bana göre Samy S_PVA ile bu işi en iyi yapandır ancak kağıt üstü değerleri ve kullanılan teknoloji itibarıyla her zaman en iyisi
    Sharp Modüller olsada; "pratikte" bu pek böyle olamıyor!

İşin teknik kısmını çok uzayacağı için geçiyorum!

++
    Samy nin 2000 lerin ortalarında bulup,daha doğrusu "uydurduğu" bu "Dynamic contrast ratio-work/raise" olayı teknik uygulamada doğru bir tanımdır!
    yani,panel bir Dynamic contrast çalışması yapıyor tabiki ama öyle milyarlar yok megalar filan değil
    100bin/250bin gibi değerler cihazdan ölçülebilir ama bunun size pratikte hiç bir faydası yoktur çünkü böyle değerleri KARTAL bile göremez

++
    Günümüz S_PVA lar da ortalama Native(ANSI)CR üretimi 2.500/3.000;1 skalasında çalışır(artı/eksi değerlerede düşer/yükselir!)
    bunu elde edebilmesi içinde Modül ün min;S_PVA 5.000;1 lik olması gerekiyor!! ve Baclit,LED/CCFL bir panelde VA tabanlı bir Modüle göre
    2500/3000;1 değeri çok güzel bir CR değeridir

Sharp lar ise daha değişik ve en ileri Modül tekniğinde olduğu için,örneğin şöyle bir durum söz konusudır;
    Sizin anlayacağınız basit anlatımla izah edersem;örneğin bir Sharp ASV Modül 2000/2500;1 değerinde olsun;bu değer örneğin bir S_PVA
    nın 5.000;1 CR değerli Modülüne eşittir! ve ANSI CR değeride daha yüksek çıkar gibi değişik ve karışık bir teknik çalışması vardır!

Kısaca bir Modüldeki salt CR değerine bakmadan önce onun hangi Marka(kimin üretimi)olduğuna bakılması gerekiyor!
    Salt bir 5.000;1 lik her Modül aynı ANSI CR değerini üretmez!

Buraları çok karışık ve insanıda ciddi şaşırtır,ama siz bunlara hiç tkılmayın şimdi,siz paneldeki resme bakacaksınız ne veriyor diye

++
    Ben totalde son 4 senedir Samsung(SLCD) nin S_PVA larını çok beğeniyorum ve herifler gerçekten bu işte çok kaliteli bir yere geldiler
    Ancak aynı başarıyı henüz Engine ile birleştirmede Samy yakalıyamadı!
    Motionhandling olarak hala Tosh ve Sony nin gerisinde ve bizim Mr.Hintonun "testi" doğru ise;bu senede herifler yatmışlar demekki
    Game mode;48-64ms LAG mi olur yaw!!!!ya yalnışlık var(bu herifin geçmişten böyle sabıkaları vardır!)yada nasıl ölçtüde bu değerleri buldu!
    CRT ile test yapıyor ve burası doğru ama o lag değeri ciddi kötü!! 3-4frame kaybı olmaz Game olayında 1-2 OK dir hatta 2frame bile pek
    OK değildir!

Ayrıca MotionPlus çalışmasıda hala "eski sistem"!
    ON; da 1080 line tarıyor ve bu güzel bir değer(aslında insan gözü olarak teknik manada çok güzel değildir,çünkü bunu göremeyeceksiniz siz)
    örneğin 600-800line tarasa ve bunu hatasız yapsa;sizin gözünüze çok daha iyi gelecektir!!!
    bozulma yapıyor/yapabiliyor ve hızlandırma ayarı şaşırıyor!

OFF; da ise 650line tarıyor ama bu seferde judder/stutter yapıyor,ayrıca cam-pan-scan da ise çuvallıyor!

Ayarlardan ayrıca>> Blur Reduction;High yapılması/Judder Reduction;0(sıfır)yapılması önerilmiş!

Ancak içeriğe göre bu hızlandırma ayarlarını siz manual olarak gerekirse yapmak zorundasınız!

Bunlar artık "eski sistemler"! ancak üreticiler özellikle LGE/Phil/Samy bu konuda "eskide" kalıyorlar;
    Sony ve Tosh bu konuda oldukça ileride kalıyor!
    Pany LCD ler ortada veya iyice sayılır!(Serisine göre değişiyor)

++

• Cumartesi saat 13:00'dan sonra kurarız dedikleri 46D7000 Televizyon büyük uğraşlar (sürekli telefonla taciz) sonucunda saat 19:30'da geldi...malesef o saate kadar amcamlarda bekleyemediğim için TV'yi göremedim...

Ancak Atlanta HDBox kurulumunu gerçekleştirdik...çok uğraş verici geldi bana...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.