Şimdi Ara

Samsung 2.5' 640 gb hard disk sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aynı ürünü bende dün aldım samsung 640 gb . bilgisyara takıyorum kendi kablosuyla sağ altta usb2.0 a bağlarsanız daha yüksek hızda çalışabilr , donanımı güvenle kaldır yazısı geliyor
    ama bir türlü harddsik görünmüyor . başka bilgisyarda çalıştı laptopta...
    ayrıca bilgisyarı kilitliyor çıkardığımda anca düzeliyor kasayı açıp baktım 267 wat max yazan bi power supply var
    bilgisyarım eski pentium 4 -1.8 işlmeci-512mb ram-nvidia fx 5500 ekran kartı- sony dvd rw -lg cd rw
    arkadaş sorunun power suppply dan kaynaklandığını yazmışısn acaba benimkide mi ondanadır?
    başka usb 4gb flash -fotoğraf makinası web cam falan çalışıyo
    500 gb lık hardsik de çalışmıştı uzun zamn önce
    sence bu bilgisyara kaçlık bi power supply almalıyım ? 500 w lıklar 100-120 lira bu bilgisyara biraz fazla pahalı 500-600 liraya benimkinden çok daha iyi kasalı bilgisyarlar var 10taksitle ...
    350 w işimi görür mü sizce? yada bu 640gb lık hardsik (harici) kaç wat yiyor?
    arkadaşlar değerli düşüncelrinizi paylaşmanızı bekliyorum
    iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikaze1905 -- 18 Haziran 2010; 1:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komikaze1905

merhaba arkadaşlar aynı ürünü bende dün aldım samsung 640 gb . bilgisyara takıyorum kendi kablosuyla sağ altta usb2.0 a bağlarsanız daha yüksek hızda çalışabilr , donanımı güvenle kaldır yazısı geliyor
    ama bir türlü harddsik görünmüyor . başka bilgisyarda çalıştı laptopta...
    ayrıca bilgisyarı kilitliyor çıkardığımda anca düzeliyor kasayı açıp baktım 267 wat max yazan bi power supply var
    bilgisyarım eski pentium 4 -1.8 işlmeci-512mb ram-nvidia fx 5500 ekran kartı- sony dvd rw -lg cd rw
    arkadaş sorunun power suppply dan kaynaklandığını yazmışısn acaba benimkide mi ondanadır?
    başka usb 4gb flash -fotoğraf makinası web cam falan çalışıyo
    500 gb lık hardsik de çalışmıştı uzun zamn önce
    sence bu bilgisyara kaçlık bi power supply almalıyım ? 500 w lıklar 100-120 lira bu bilgisyara biraz fazla pahalı 500-600 liraya benimkinden çok daha iyi kasalı bilgisyarlar var 10taksitle ...
    350 w işimi görür mü sizce? yada bu 640gb lık hardsik (harici) kaç wat yiyor?
    arkadaşlar değerli düşüncelrinizi paylaşmanızı bekliyorum
    iyi akşamlar

Bilgisayarınızın usbleri 2.0 mı?

Aygıtı bilgisayara taktığınızda disk y önetiminde görebiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

usb girişini değiştir temazsızlık var büyük ihtimal

aynı üründen bende kullanıyorum cihaz 2.haftasında yazma yada okuma yaparken içinden cızırtı gibi ses geliyor ve bağlantıyı kesiyor üstündeki ısık yanmasına rağmen transferi iptal ediyor ve ses yapıyor.

içinde de çok önem verdiğim 45 gb resim arşivim var. ne yapmam gerekiyor acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsici

quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

usb girişini değiştir temazsızlık var büyük ihtimal

aynı üründen bende kullanıyorum cihaz 2.haftasında yazma yada okuma yaparken içinden cızırtı gibi ses geliyor ve bağlantıyı kesiyor üstündeki ısık yanmasına rağmen transferi iptal ediyor ve ses yapıyor.

içinde de çok önem verdiğim 45 gb resim arşivim var. ne yapmam gerekiyor acil yardım lütfen

konuya bir el attım kurudu gitti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.