Arkadaşlar problemlere marka bazında değilde teknik servis bazında bakmak gerekiyor. Çok iyi diyebileceğim bir teknik servisle karşılaştığımı söyleyemem.
Vakti zamanında SE telefonumun camını değiştirmek için parasıyla servise emanet etme gafletinde bulunmuştum.
Adamlar orta gövdesini kırıp bana geri teslim etmişlerdi. Tekrardan İstanbul merkezle yaptığımız görüşmeler neticesinde ücretsiz olarak orta gövdeyi ücretsiz değiştirmeyi kabul ettiler. Telefonu tekrardan teslim aldığımda bu sefer teknik serviste çalışan liseli gözü dönmüş ergen arkadaşımızın, ufacık vidalar üzerinde tork denemesi yapıp arka kapağın vida yuvalarını çatlatıp, arka kapağı kırdığını görünce gözlerim döndü!
Ama neye yarar, İstanbul Merkez sağolsun yine teslim edin, bedava onu da değiştirelim dediyse de gidip kendime bir adet hassas uçlu tornavida seti aldım ve Youtube'dan telefonumun sökme işlemlerini izledim ve kendim tamir ettim.
Adamların eline bir telefon geçmeye görsün, adamların bütün kılları, tüyleri, tozları cep telefonun camında!!! Bir nevi imzalarını atıyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Hemre_
facebook üzerinden samsunga mesaj atınız... ben şahsen telefonumdaki fotoğraf çekiminde ekranın ortasında bugulanma olduğundan mesaj çektim hiç ümidim yoktu ama ertesi gün aradılar... Ancak telefonumdaki fotoğraf çekimindeki sıkıntı meğersem kamera üzerine gelmiş olan bir toz zerreciği sebeb oluyormuş ki kendiliğinden toz parçası kenara kaydı ve sorunum düzeldi.. Bu konuda en hızlı cevabı samsungun facebook uzerindeki sayfadan alabilirsin. firma sitelerinden gelen maillerin yoğunluğundan dolayı çok geç sıra geliyor size ancak facebook ve benzeri siteler üzerinden atılan mesajlar anında cevaplanıyor sanırsam farklı siteler üzerinden gelen mesajlara farklı birimler bakıyor. bir şansınızı deneyin kaybedecek birşey yok...
saka gıbı maıl attılar attıgım maıllere face'dende yazsam yıne aynı boku yazıcaklar sınırden delırcem yıne dıye yazmadım. ama yazıcam oradanda sımdı , uygun olamıyorum ısten yoksa tucetıcı haklarına gıdıcem en yakın zamanda.
facedende yazdim, sabah aradilar dert dinleyip kapattilar. Döncez dediler yine dönen yok. Samsung igrenc bir sirket bunu kesinlemis oldular
Türkiyedeki en kötü servis malesef samsung servisi. Gerçi samsung markasıda pek kaliteli ürünler çıkarmıyo yada buraya kaliteli ürünler gelmiyo. Samsung marka 3 tane telefon 1 tane bluetooth kulaklık aldım, hepside sorunlu çıktı. Benim gözümde karalisteye aldığım bi samsung var birde hepsiburada var. Bu 2 firmadanda aldığın ürün sağlam çıkarsa çok iyi ama bozuk ürün oldumu hapı yuttunuz adamlar her türlü sattıkları üründe zeytinyağ gibi su üstüne çıkıyo. En iyisi bu ikisindende uzak durmak.
Ben şahsen üst seviye 0 telefon alacaksam yurtdışı alırım,2.el alacaksam da garantili.İkinci elde garantili almamın basit mantığı ise belki gözümden kaçmış ufak sorunlu bir telefon alırsam garanti yoluyla bedavadan yaptırma ihtimalim olmasındandır.Ben şimdiye kadar hem samsung kullandım E250,U900,Wave,Wave 2 bunlar 2.el garantiliydi.Birde Galaxy S,bu da yurtdışı pasaport kayıtlı.Hiçbirinde en ufak bir sorun dahi yaşamadım ve servislik olmadım.Elimde şu an Galaxy S,Wave 2 ve U900 mevcut.Aile bireyleri kullanıyorlar,halen sorunsuzlar.Anlıyorum ki mesele markadan çok servislerden kaynaklanıyor.Malesef Samsung'un servisleri yeterli bilgi kapasitesine sahip eleman barındırmadığından 5 para etmez.Anlamadıkları ya da uğraşmak istemedikleri bir ürünle karşılaştıklarında sıvı teması olmuş diyip işin içinden sıyrılıyorlar.Sadece bu konuyu açan arkadaş değil gerek bu forumda gerekse başka forumlarda okuduğum şikayetlerin hepsinin başlığı,olmayan sıvı temasıyla ilgiliydi.Son tavsiyem 0 telefon alacaksanız ve yurtdışı ile yurtiçi arasında bariz de fark varsa kesinlikle yurtdışı ürün alın.Alt seviye üst seviye telefon farketmez.En basitinden garantili wave'e 900 vermektense yurtdışını 600'e alın.Bir sorun yaşarsanız da cebinize kalan 300 ile yaptırırsınız telefonunuzu.
Arkadaslar yazılarınız ıcın tesekkurler hakem heyetıde davayı kaybedebılecegınımızı dusunuyor. Kaybedınce bıde basarı tazmınat davası acıyormus. Yanı durum su kı elımde patladı. pısı pısıne gıttı hersey...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme