arkadaşlar benim sorunum şu:bu tv'den var ve dizüstü bilgisayarımdan kablosuz olarak film gönderiyorum tv ye ağbağlantısı sayesisinde,fakat alt yazıları almıyor tv alt yazısız açıyor filmi..bu arada win8 64 bit kullanıyorum.ayrıca tv'nin menuye girdiğimden altyazı ayarı pasif,bi işlem yapamıyorum üzerinde..filmi açtığımda kumandadan tools'a girince altyazıyla ilgili birşeyde çıkmıyor,menude ki altyazı seçeneğinde de bir değişiklik olmuyor yani pasif oluyor.usb'den aynı filmi sorunsuz açıyorum,usb'den filmi açtığımda kumandadan tools'a girince altyazıyle ilgili fonsiyonlar aktif oluyor,hiç bi sıkıntı olmuyor,altyazılı izleyebiliyorum filmi.laptoptan filmi gönderirken her yolu denedim,dosya halinde,altyazıyla filmi aynı anda gönderme gibi seçenekleri yaptım yani ama bi fayda yok.bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili yardım ederse sevinirim,şimdiden teşekkürler..ayrıca konunun açılma yeri burası mıydı tam kestiremedim,yanlış yere açtıysam da affola..altyazıyı filme gömme dışında bir fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.