Şimdi Ara

Samsun Story 1.5 Tb Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung 1.5 tb taşınabilir adaptörlü harddisk aldım 1ay once sorunsuz kullanıyordum dün anakart yandı
    anakartı değiştirdim ,ram aldım 2gb ddr2,ekran kartı aldım sapphire 1gb eve geldim harddiskten film seyrediyorum program kurabiliyorum fakat
    bir dosyayı harddisk e atmak istediğimde harddisk in ışığı sönüyor pc kitleniyor dosya aktarılamıyor bu arada psu 220 watt dandik bişey yorum atarsanız sevinirim.

• yardım eden yokmu
  • ?????????
  • Hard diskte sorun yok bilgisayarınızın güç kaynağı yeni aldığınız donanımlar için yeterli güç sağlayamadığı için usb portlarına giden akım kesiliyor bilgisayarınız kilitleniyor. Böyle oluncada hard disk veri bağlantısı kesildiğini anladığı için kendini kapatıyor, normalde de hdd nin usb kablosunu çekerseniz böyle olur.

Benim seneryam böyle bence 500watt civarı sağlam bir güç kaynağı almalısınız yeni aldığınız parçaları ve anakartıda yakmayın bir daha
  • yeni güç kaynağı alana kadar hhd yi kullanmıyım o zaman?
  • bence anakarta onboard ekran kartı varsa harici ekran kartını çıkart öle dene hard disk kapanıyormu, hem sorunun güç kaynağından olduğunu anlamamıza yardımcı olur kapanmaz kilitlenmezse güç kaynağı yetersiz deriz ama tersini söylemek doğru olmaz hem böylece pahalı parçaları yakma riskine de girmezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.