Arkadaşlar soru açik 1100 tl butcem var bunlardan birisini alicam sizce hangisi olmali ?
1100 liraya Galdaxy S varsa bunların içinde o ,
Yurtdışından Xperia neo , Xperia Arc , Htc Desire HD , Desire S - Z filan da alabilirsiniz üstelik cebinize para da kalır
yurtdışında derken bildiğim kadariyla yurtdışından tel alinca gumrukten gecmiyor.Ya da telefonum bozulursa garantisi olmuyor.Aksi halde htc desire hd alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan0123
yurtdışında derken bildiğim kadariyla yurtdışından tel alinca gumrukten gecmiyor.Ya da telefonum bozulursa garantisi olmuyor.Aksi halde htc desire hd alırdım
Bi tanıdığına getirtebilirsin sorun olmuyor ,
Diğer markaları bilmem ama Sony Ericsson ' lar AB ülkelerinden alınmışsa ve faturası varsa 1 yıl ülkemizde garantili
Halam kanadada yaşıyor ve yazın buraya gelicek ondan iphone 4 istedim fakat gümrükten geçmediğini söyledi o yüzden bende samsung aliyorum bu gumruk olayi nasil olucak ki yasaya gore 1 taneden fazla telefonla gelemez
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan0123
Halam kanadada yaşıyor ve yazın buraya gelicek ondan iphone 4 istedim fakat gümrükten geçmediğini söyledi o yüzden bende samsung aliyorum bu gumruk olayi nasil olucak ki yasaya gore 1 taneden fazla telefonla gelemez
Halan seni kandırmış , 1 kişi yanında 2 telefon getirebilir