Şimdi Ara

Samsun galaxy s i9000 vs i9003 vs htc desire

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru açik 1100 tl butcem var bunlardan birisini alicam sizce hangisi olmali ?

• 1100 liraya Galdaxy S varsa bunların içinde o ,

Yurtdışından Xperia neo , Xperia Arc , Htc Desire HD , Desire S - Z filan da alabilirsiniz üstelik cebinize para da kalır
  • yurtdışında derken bildiğim kadariyla yurtdışından tel alinca gumrukten gecmiyor.Ya da telefonum bozulursa garantisi olmuyor.Aksi halde htc desire hd alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan0123

yurtdışında derken bildiğim kadariyla yurtdışından tel alinca gumrukten gecmiyor.Ya da telefonum bozulursa garantisi olmuyor.Aksi halde htc desire hd alırdım

Bi tanıdığına getirtebilirsin sorun olmuyor ,

Diğer markaları bilmem ama Sony Ericsson ' lar AB ülkelerinden alınmışsa ve faturası varsa 1 yıl ülkemizde garantili
  • Halam kanadada yaşıyor ve yazın buraya gelicek ondan iphone 4 istedim fakat gümrükten geçmediğini söyledi o yüzden bende samsung aliyorum bu gumruk olayi nasil olucak ki yasaya gore 1 taneden fazla telefonla gelemez
  • quote:

Halam kanadada yaşıyor ve yazın buraya gelicek ondan iphone 4 istedim fakat gümrükten geçmediğini söyledi o yüzden bende samsung aliyorum bu gumruk olayi nasil olucak ki yasaya gore 1 taneden fazla telefonla gelemez

Halan seni kandırmış , 1 kişi yanında 2 telefon getirebilir
  • bugün arayıp konuscam aile kavgası çıkar yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bugün arayıp konuscam aile kavgası çıkar yoksa

Eyvaaahh kavgaya sebep oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.