Şimdi Ara

SAMSUN DERSHANE-ETÜT MERKEZİ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dershane sistemiyle çalışan nereler var, sanıım çoğu danışmanlık merkezi adı altına girmiş, hedefim yüksek, 4-5 bini gözden çıkardım yeterki hocaları ve kaynakları iyi olsun. öğrencilerde tabi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsun'da Dershane ve Etüt Merkezleri Önerisi

Samsun'da eğitim hayatınıza destek olacak kaliteli dershane ve etüt merkezlerini mi arıyorsunuz? İşte size Samsun'daki en iyi seçeneklerden bazıları:

Samsun En İyi Dershane Sıralaması

• [Dershane Adı 1]
    • [Dershane Adı 2]
    • [Dershane Adı 3]
    • [Dershane Adı 4]
    • [Dershane Adı 5]

Bu dershaneler, akademik başarıları, deneyimli öğretmen kadroları ve öğrenci dostu ortamlarıyla öne çıkmaktadır.

Samsun Etüt Merkezleri Fiyatları

Samsun'daki etüt merkezleri, sundukları hizmetlere ve lokasyonlarına göre değişen fiyatlar sunar. Genel olarak, etüt merkezlerinin saatlik ücretleri 50 TL ile 150 TL arasında değişmektedir.

Simetri Dershanesi Yorumları

Simetri Dershanesi, Samsun'da saygın bir dershanedir. Öğrencilerden olumlu geri dönüşler alan dershane, kaliteli eğitim ve destekleyici bir öğrenme ortamı sunmaktadır.

Samsun Dershane Yorumları

Samsun'daki dershaneler hakkında detaylı bilgi edinmek için öğrenci yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu yorumlar, farklı dershanelerin eğitim kalitesi, öğretmenlerinin deneyimi ve sınav başarı oranları hakkında değerli bilgiler sunar.

Samsun'daki doğru dershane veya etüt merkezini seçmek, eğitim yolculuğunuzda önemli bir adımdır. Yukarıdaki önerileri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçeneği bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende istiyorum,
  • Final yeni şube acacakmis kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 misin mezuna mi kalcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski zengintest dersanesinin binasında yeni bir yer açıldı, orayla konuşun derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe17

11 misin mezuna mi kalcan

mezuna kalıcam hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Antalya Dershane Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Dershane önerisi (Antalya)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla nereye gidersen git ama mat-feni kesinlikle önermiyorum hatta önünden falan bile geçme.
  • samsun meb denemesi .d

• Guncell

• 56'larda genç adım temel lisesini önerebilirim.Bende bu sene için yazıldım dershane olanına senelik 4.000TL aynı zamanda kolej ile aynı binada olduğu için içerisi muhteşem temiz lüks.Ben çok beğeniyorum hocalar kaliteli odtü mezunu hocalar var.Kadro sağlam sadece tek sıkıntısı kaynak baba adamlar kaynak vermiyor ya pekte gerek yok alıyoruz sonuçta tavsiye ederim.
    Buda bu senenin başarıları

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

56'larda genç adım temel lisesini önerebilirim.Bende bu sene için yazıldım dershane olanına senelik 4.000TL aynı zamanda kolej ile aynı binada olduğu için içerisi muhteşem temiz lüks.Ben çok beğeniyorum hocalar kaliteli odtü mezunu hocalar var.Kadro sağlam sadece tek sıkıntısı kaynak baba adamlar kaynak vermiyor ya pekte gerek yok alıyoruz sonuçta tavsiye ederim.

Bu dershane sistemi nasıl mezunlar için
    KAç gün

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

56'larda genç adım temel lisesini önerebilirim.Bende bu sene için yazıldım dershane olanına senelik 4.000TL aynı zamanda kolej ile aynı binada olduğu için içerisi muhteşem temiz lüks.Ben çok beğeniyorum hocalar kaliteli odtü mezunu hocalar var.Kadro sağlam sadece tek sıkıntısı kaynak baba adamlar kaynak vermiyor ya pekte gerek yok alıyoruz sonuçta tavsiye ederim.

KAç gün

ygs'de haftaiçi 2 gün ve hafta sonu olarak 4 gündü lys'den sonrası için haftaiçi 1 gün hafta sonu 2 gün olmak üzere 3 gün.
    Birebirler güzel işliyor görevliden alıyorsun istediğin günü sonra 20-30dk arası olması lazım tam hatırlayamadım.Kütüphanede var

• quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

valla nereye gidersen git ama mat-feni kesinlikle önermiyorum hatta önünden falan bile geçme.

Hocam mat-feni neden önermiyorsunuz ben ankara mat-fen düşünüyordum
  • Hocam dediğim yere gidin bi konuşun. Sakaryanın ödg hocaları mevcut orada, şuan dağıldı tabi sakarya. Kaynak olarak femset ve fem etkin defter var. Baya derecelik adamlar var ayrıca, bizim 6 kişilik özel sınıf var mesela, 800 1k 2k filan var hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Hocam dediğim yere gidin bi konuşun. Sakaryanın ödg hocaları mevcut orada, şuan dağıldı tabi sakarya. Kaynak olarak femset ve fem etkin defter var. Baya derecelik adamlar var ayrıca, bizim 6 kişilik özel sınıf var mesela, 800 1k 2k filan var hep.

Hocam sadece duydum ama böyle entel dantel iş olsun diye gelen boş kafe çocukları çok var dediler. Birde simetri falan veriyormu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

KAç gün

ygs'de haftaiçi 2 gün ve hafta sonu olarak 4 gündü lys'den sonrası için haftaiçi 1 gün hafta sonu 2 gün olmak üzere 3 gün.
    Birebirler güzel işliyor görevliden alıyorsun istediğin günü sonra 20-30dk arası olması lazım tam hatırlayamadım.Kütüphanede var

Hocam ne zaman başliyor kurslar ay olarak

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Ben maksimum 3 4 tane gördüm onlardan. Yani zorlasan 3 4 tane çıkar. Ki dersanenin çoğunu da tanıyorum. Samsun fen lisesinden baya adam var burada.

• sayısalsan yeni bakış ve genç adımı öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.