Şimdi Ara

Sampiyonluk son maca kalmazsa takimlar sahaya cikmasin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carter7415

Şampiyonluk son maça kalırsa çok büyük olaylar çıkacağı kesin.

Hem saha içinde hem saha dışında normal maç bile gürültüsüz geçmiyorken bu son maç zor olur , ben en çok hakeme yanıyorum şimdiden eğer son maça kalırsa şampiyonluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Şampiyonluk son maça kalırsa çok büyük olaylar çıkacağı kesin.

Hem saha içinde hem saha dışında normal maç bile gürültüsüz geçmiyorken bu son maç zor olur , ben en çok hakeme yanıyorum şimdiden eğer son maça kalırsa şampiyonluk.

Umarım ona göre güvenlik önlemlerini alırlar. Bjk Gs maçında bile neler yaşandı gözardı edilmeyecek bir durum.
  • Konu kaldirilsin

Sampiyonluk son maça kalacak.
  • Ben zaten son maça kalmazsa Gs'nin protesto etmesi taraftaryıyım bu fededrasyonu. Artık maça çıkmamak mı olur, ya da maçın ortasınada ayrılmak mı olur., federasyonun mutlaka protesto edilmesi gerkeir eğer ki öyle bir imkanımız olursa.
  • Şampiyon olarak gelirsek Fener ezber bozup taraftarıyla beraber bizi alkışlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Sabriye söyleyelim de sahaya bayrak diksin öyle bir durumda böylelikle aynı anda hem hırsımızı almış oluruz hemde sabriden kurtuluruz.

yahu yazık değilmi Sabri'ye bakrakla diktireceksiniz Saraçoğlu'na .
    İşin şakası ama, tüm ülke bu kadar kutuplara sürüklenirken çok tehlike maç olacak belli. Umarım sağ sağlim biterde birileri alır kupayı gider.
    İngilizlere holidan diye bağırıp dururduk,şimdi kendimiz olduk. Hatırlasanıza GS- Leeds United maçı öncesi olanlarahttp://arsiv.ydicagri.net/Sayilar/034/34gundem_futbol_gs.html 2-0 yenmemize rağmen olaylar ne kadar öne çıkmıştı. Böyle şeylerin tekrarlanmasını kimse istemez...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.