Şimdi Ara

Şampiyonluk Kupası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe matematiksel olarak şampiyon olmayı garantiledi.
    Şimdi sorun şampiyonluk kupası. Kupayı büyük ihtimalle Şükrü Saraçoğlu stadında ligin son maçında alacaklar.
    Birkaç soru takıldı kafama.

- Beşiktaş'ın sahasında oynadığı Fenerbahçe maçı için itirazı var ve henüz görüşülmedi. Her ne kadar yanlış kuruma yapılmış ve haksız bile olsa sonuçta itiraz. Salı günü (yarın) görüşülüp karara bağlanırsa 15 gün içerisinde Tahkim Kuruluna gönderme hakkına sahip. Eğer Beşiktaş klübü kararı tahkim kuruluna götüreceğiz ve bunu 29 Mayıs Günü (karardan 15 gün sonra) yapacağız derse. Fenerbahçe yine de kupayı alır mı?

- Kupayı Haluk ULUSOY mu verecek. Kupayı alırken ULUSOY İstifa diye mi bağıracaksınız

• sizin dusunmenız gereken daha onemlı sorunlarınız var bence bunları dusunerek yormayın kafanızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

sizin dusunmenız gereken daha onemlı sorunlarınız var bence bunları dusunerek yormayın kafanızı

ee sorunun cevabı ne?
  • 2 hafta sonra gorucez cevabı
  • ALi SAmi Yende alırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoK

Fenerbahçe matematiksel olarak şampiyon olmayı garantiledi.
    Şimdi sorun şampiyonluk kupası. Kupayı büyük ihtimalle Şükrü Saraçoğlu stadında ligin son maçında alacaklar.
    Birkaç soru takıldı kafama.

- Beşiktaş'ın sahasında oynadığı Fenerbahçe maçı için itirazı var ve henüz görüşülmedi. Her ne kadar yanlış kuruma yapılmış ve haksız bile olsa sonuçta itiraz. Salı günü (yarın) görüşülüp karara bağlanırsa 15 gün içerisinde Tahkim Kuruluna gönderme hakkına sahip. Eğer Beşiktaş klübü kararı tahkim kuruluna götüreceğiz ve bunu 29 Mayıs Günü (karardan 15 gün sonra) yapacağız derse. Fenerbahçe yine de kupayı alır mı?

- Kupayı Haluk ULUSOY mu verecek. Kupayı alırken ULUSOY İstifa diye mi bağıracaksınız

bu maçın tekrarlanma şansı 0 böle bişi olsa bile yüzlerce maçlar var bundan daha beter hatalar olupa tekrarlanmıyan örn 3 sene önceki liverpool milan maçında verilmeyen penaltı eliyle dokunduğu için bu gibi hatalar kural değil hakem hatasıdır fenerbahçe maçında olduğu gibi ligimizdede fazla kalkan ayaktan dolayı3-4 maçta çift vuruş yerine penaltı verilmiştir bunlar hakem hataları kural değil onun için geçelim bunları

• bjk babayaroyu alıcakmış riconun yerine..

hem bjk yanlış yere başvurmuş onu bile becerememişler..bursada 3lü çektirmiş sahada yok yokbjk a uefada başarılar haftaya gs bizi yener ankarada sizi..kupayıda samiyende alırızz..nası soruların cevaplarını almışındır umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA Haftanın Futbolcusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hala ''ulusoy istifa diyecek misiniz?'' diyorsunuz ya acayip gülüyorum size

bi laf vardır ''İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş'' şunu unutmayın biz sizin gibi değiliz biz o adam gidene kadar

''ulusoy İSTİFA'' diyeceğiz

arif olan anlar hadi bakalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

hala ''ulusoy istifa diyecek misiniz?'' diyorsunuz ya acayip gülüyorum size

bi laf vardır ''İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş'' şunu unutmayın biz sizin gibi değiliz biz o adam gidene kadar

''ulusoy İSTİFA'' diyeceğiz

arif olan anlar hadi bakalim

diyeceğiz tabi zorunamı gitti insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş'' bu lafıda hangi cikletten bulduysan söleme bidaha başka yerde bölee saçmalık görmedim
  • Biz "Ulusoy İstifa" derken,
    Sonuçlara bağlı olmadan,
    Türk Futbolu için bağırdığımızı bilmen gerekir.

Aynen sizlerinde,
    "Demirören İstifa"
    "Canaydınlı İstifa" diyerek,
    takımlarınzı ileri, güzel günlere götürmeyi arzu etmenizi gibi.

FB nin Her daim, spor güzelliklerinin içinde olduğunu unutmadan,

Bu istifalar, FB yi değil, Türk futbolunu güzelleştirir.

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

ALi SAmi Yende alırız.

neyi alacaksınız?
  • 2006 2007 sezonunun şampiyon olan takıma laik görülen kupayı
  • Okumamakda ısrar edenler için tekrar yazıyorum.
    Her ne kadar yanlış kuruma yapılmış ve haksız bile olsa sonuçta itiraz. Salı günü (yarın) görüşülüp karara bağlanırsa 15 gün içerisinde Tahkim Kuruluna gönderme hakkına sahip. Eğer Beşiktaş klübü kararı tahkim kuruluna götüreceğiz ve bunu 29 Mayıs Günü (karardan 15 gün sonra) yapacağız derse
    Bu şekilde lig tescil edilemez. Çünkü o veya bu şekilde haksız bile olsa yapılmış olan bir itiraz var ( İtiraz konusunu iyi biliyorsunuz neden yadırgadınız anlayamadım ) İtirazın sonucu beklenir. Ama bizim yöneticilerin bu saatten sonra birşeye itiraz edeceğini zannetmiyorum.

Ayrıca onbes ;
    Sonuçlara bağlı olmadan, demişsin. Nedense bu itirazlarınız hep puan kaybettiğiniz maçlar sonunda oluyor. Şuna eminim dün eğer Beşiktaş maçı kazansaydı ve Fenerbahçe kaybetseydi. Bugün sizin şampiyonluğunuzdan çok Ulusoy istifa seslerini duyacaktık. Yöneticileriniz Beşiktaş'a verilen penaltıyı eleştirecekti.

Hepimiz skor taraftarı olmuşuz. Şükrü Saraçoğlu'nda Ulusoy size şampiyonluk kupasını verirken bir sezon boyunca ıslıkladığınız adamı alkışlayacaksınız. Antalya'ya mağlup olduğunuzda lider olmanıza rağmen yönetim istifa diye bağırıyodunuz. Şimdi şampiyon oldunuz en büyük Aziz baba oldu. Daha lig bitmeden yazmıştım. Fenerbahçe Şampiyon Olursa "En Büyük Fener" olacak olamazsa "ulusoy istemedi olamadık"

• sizin itirazınız kabul edildi mi ki? yani itiraz değerlendirmeye alındı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

sizin itirazınız kabul edildi mi ki? yani itiraz değerlendirmeye alındı mı?

Kabul etmeme gibi bir durum yok itiraz edilir ve görüşülür. Yanlış anlaşılmasın itiraz haklı demiyorum. Sonuna kadar haksızlar.
  • FENERBAHÇE Şampiyonluk Kupasını Haluk Ulusoysuz'dan değil Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali ŞAHİN'den alacak!!.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

sizin itirazınız kabul edildi mi ki? yani itiraz değerlendirmeye alındı mı?

Kabul etmeme gibi bir durum yok itiraz edilir ve görüşülür. Yanlış anlaşılmasın itiraz haklı demiyorum. Sonuna kadar haksızlar.

peki itiraz için geçerli süre içinde bjk itiraz edemedi desem. yani artık itiraz hakkı YoK
  • bazı başarılar sorunların üzerini örter..
    fenerin şampiyonluğuna tek sevindiğim şey aziz yıldırım ,zico, deivid, kezman gibi isimlerin büyük ihtimal kalacağı..

her işte bi hayır vardır..
  • Varmısın i
    quote:

Okumamakda ısrar edenler için tekrar yazıyorum.
    Her ne kadar yanlış kuruma yapılmış ve haksız bile olsa sonuçta itiraz. Salı günü (yarın) görüşülüp karara bağlanırsa 15 gün içerisinde Tahkim Kuruluna gönderme hakkına sahip. Eğer Beşiktaş klübü kararı tahkim kuruluna götüreceğiz ve bunu 29 Mayıs Günü (karardan 15 gün sonra) yapacağız derse
    Bu şekilde lig tescil edilemez. Çünkü o veya bu şekilde haksız bile olsa yapılmış olan bir itiraz var ( İtiraz konusunu iyi biliyorsunuz neden yadırgadınız anlayamadım ) İtirazın sonucu beklenir. Ama bizim yöneticilerin bu saatten sonra birşeye itiraz edeceğini zannetmiyorum.

Ayrıca onbes ;
    Sonuçlara bağlı olmadan, demişsin. Nedense bu itirazlarınız hep puan kaybettiğiniz maçlar sonunda oluyor. Şuna eminim dün eğer Beşiktaş maçı kazansaydı ve Fenerbahçe kaybetseydi. Bugün sizin şampiyonluğunuzdan çok Ulusoy istifa seslerini duyacaktık. Yöneticileriniz Beşiktaş'a verilen penaltıyı eleştirecekti.

Hepimiz skor taraftarı olmuşuz. Şükrü Saraçoğlu'nda Ulusoy size şampiyonluk kupasını verirken bir sezon boyunca ıslıkladığınız adamı alkışlayacaksınız. Antalya'ya mağlup olduğunuzda lider olmanıza rağmen yönetim istifa diye bağırıyodunuz. Şimdi şampiyon oldunuz en büyük Aziz baba oldu. Daha lig bitmeden yazmıştım. Fenerbahçe Şampiyon Olursa "En Büyük Fener" olacak olamazsa "ulusoy istemedi olamadık"

Varmısın iddiaya?

Eğer kupa ASY de verilmezde Saraçoğlunda verilirse,
    Ulusoy Kadıköye gelemiyecek,
    Gelse de "İstifa" diye protesto edilecek,
    Hatta ASY de , bir avuç FB seyirciside "İstifa " diye bağıracak.

Anlamadığınız şey, Türk Futbolunu yaralayan, yoldan çıkaran,
    "Düşmanımın Düşmanı, Dostumdur" yaklaşımı ile Ulusoya arka çıkmaktır.

Mafya ortaklıkları ile,
    Akraba kayırmalarla,
    Usulsüz harcamalarla,
    Delege yalakalıklarıyla,

Belki Dünya 3. lüğü alabilirsiniz ama,
    Dünya Futbol Camiasında sadece sondan 3. olabilirsiniz.

Bugünlerde Türk Toplumunda oluşan infiallerle yapılan Mitinglerde aynı şekilde,
    3-5 kişinin dudağında asılı olan "GELECEĞİMİZİ" kurtarmak için yapılmaktadır.
    Bu tepkileri bir partiye bağlamadığımız gibi,
    "ULUSOY İSTİFA" derkende asla FB için değil,
    Türkiye Futbolu için yapıldığını,
    (en azından benim haykırışım böyle)
    Bilmeniz gerekir.

Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: onbes

Varmısın i
    quote:

Okumamakda ısrar edenler için tekrar yazıyorum.

Ayrıca onbes ;

Varmısın iddiaya?

Eğer kupa ASY de verilmezde Saraçoğlunda verilirse,
    Ulusoy Kadıköye gelemiyecek,
    Gelse de "İstifa" diye protesto edilecek,
    Hatta ASY de , bir avuç FB seyirciside "İstifa " diye bağıracak.

Anlamadığınız şey, Türk Futbolunu yaralayan, yoldan çıkaran,
    "Düşmanımın Düşmanı, Dostumdur" yaklaşımı ile Ulusoya arka çıkmaktır.

Mafya ortaklıkları ile,
    Akraba kayırmalarla,
    Usulsüz harcamalarla,
    Delege yalakalıklarıyla,

Belki Dünya 3. lüğü alabilirsiniz ama,
    Dünya Futbol Camiasında sadece sondan 3. olabilirsiniz.

Bugünlerde Türk Toplumunda oluşan infiallerle yapılan Mitinglerde aynı şekilde,
    3-5 kişinin dudağında asılı olan "GELECEĞİMİZİ" kurtarmak için yapılmaktadır.
    Bu tepkileri bir partiye bağlamadığımız gibi,
    "ULUSOY İSTİFA" derkende asla FB için değil,
    Türkiye Futbolu için yapıldığını,
    (en azından benim haykırışım böyle)
    Bilmeniz gerekir.

Selamlar

Bence gelicek ve istifa diye de bağırılmayacak. Gelmediği takdirde de kimse ulusoy istifa diye bağırmayacak. 2 tane pankart açılır "ulusoy'a rağmen diye" olacak olan o

Biz burda anca birbirimizi yeriz hepsi o. Futbol kalitesi açısından sondan 3. olduğumuz doğrudur. Ulusoy'un gitmesi ile Türk Futbolu temizlenmez. Ulusoy gider yerine başkası gelir. 3 büyük klübün yöneticilerinin tamamının değişmesi gerekir. Ne zaman 3 klübün başına da Süleyman SEBA gibi başkanlar gelir (ki imkansız) futbol o zaman temizlenir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.